29.08.26, 15:18
Czyli jasiulek, imciulek i gosiulek...
Wymiotuo wszystkich, a tak tu rojno byuo.
Czasem obrotowy cos nagnie, ale generalnie 2+1.
Poszuo wszystko w swoje strony.
Czas zamykac bude?
Heil Braun, czas na gasnice.
Imek zchamiony do reszty.
Obserwuj wątek
    • shachar Re: 2+1 30.08.26, 06:17
      Chyba zaczne naukowo badac twoje cykle miesieczne; na razie to jedzie jakos tak; nieszczesny wystep jakiegos dawno temu slawnego sportowca i pytanie po co on jeszcze wystepuje i sie osmiesza, nastepnie literatura polska poczatkow XX wieku, Braun z gasnica, jakis cycek-zdjecie, potem kotek-pocztowka z zyczeniami milego dnia, dalej co tam u Zydow w Izraelu slychac i akcja kiedy zamykamy forum. Dojechalismy do zamykania, wiec dawaj od nowa lecimy ze sportowcem smile
      • a_iii_ty Re: 2+1 30.08.26, 14:23
        Gosiul, bo ja jestem czlowiekiem renesansowym. Ty natomiast monochromatyczna, tylko podkasty.
        Ale lubisz moje farmazony, czy nie? Czy mam sie ukierunkowac, np. do "drewna" tylko czy gasnicy?
        Naginaj szybko.
        Imcio wielopoziomowy i wielowarstwowy.
        • shachar Re: 2+1 30.08.26, 15:34
          Ta, juz sie rozpedzilam naginac, bo Imcio-dziecko potrzebuje grzechotania nad glowa, zeby mu sie nie nudzilo.
          Szczerze mowiac, to najbardziej lubie swoje farmazony tongue_out
          Ano to bylo tak; wczoraj byl wiekopomny dzien w domu-zostalam zaproszona do restauracji, na steka, i to przez tego tu malzonka. Ze tez niczego sie nie domyslilam, bo w zadnej restauracji nie bylismy juz dobre 3 lata czy jakos tak. W miedzyczasie nauczylam sie piec chleb, robic stir-fry na chinska modle, wszystko to w ramach ekonomizacji srodkow platniczych, bowiem prawie 3 lata temu maz permanentnie stracil ok 70% wyplaty na skutek chorob i malej przydatnosci w firmie w zwiazku z tym. Po prostu obcieli mu czek do 1/3 uprzedniej wysokosci. Nie powiem, ze to bylo strasznie lekko ciagnac dwa domostwa, dwa psy i dwa samochody i dwa zestawy ubezpieczen na to wszystko prawie samodzielnie, dlatego w glowie juz tylko maialam czas na podkasty w czasie jazdy samochodem. Ale dzieki nim z sukcesem otworzylam Airbnb, nareszcie. Nie obeszlo sie bez wielu kurew z moich ust i jednego zalamania nerwowego, ale jakims cudem dociagnelam do tego co jest. A tu nagle maz wczoraj, podczas jedzenia kalamarow powiedzial, ze dostal 100% podwyzki, za wspaniala robote, i zapytal, czy jestem z niego dumna. Kurde, co za pytanie, kiedy nie wierzysz wlasnym uszom, a dodatkowo, nie jestes w stanie objac rozumem tego co slyszysz, nie wierzac wlasnym uszom. Bo co to oznacza? Ze moja tyrka, ze moj stres, ze moja walka nie bedzie musiala juz byc taka inensywna przynajmniej. Nie wierze w to jeszcze, ale 3/4 niedojedzonego steka lezy w lodowce jako dowod.
          W nocy luksusowo moglam sobie polezec, nie martwiac sie, ze rano trzeba gdzies zapierdalac juz o 5 rano. Tak wiec posmialam sie z filmikow na instagramie, nastepny filmik Corey Walkera obejrzalam, bo to moj brat blizniak, potem wzielam tabletki na sen i pospalam do calej 8.07 rano. Zjadlam 2 zeberka i pol donuta, popijam kawa. Zaraz upieke bulki i chleb, bo jakis nowy kolega meza przyjedzie po wycieczce rowerowej. Stary kolega wyjechal na stale do Polski w ta srode. Ten nowy kolega ma czarnego wilczura, moze nastepnym razem wezmie go ze soba.
          Poza tym klacza irysow, zamowione wiosna, patrza na mnie z pudelka, nastepne z siatki na zakupy. Boze, jak ja nienawidze kopac doly w tej glinie! Ale jeszcze jutro mam czas. Wzielam wolny poniedzialek, zeby chate zostawic w porzadku na przyjazd letnikow w czwartek i zeby posiedziec troche na sloncu i poczuc, ze lato bylo.
          • a_iii_ty Re: 2+1 30.08.26, 16:29
            Ale nie slysze czy bylas dumna z niego...
    • jan_stereo Re: 2+1 01.09.26, 20:00
      Nie ilosc a jakosc...buahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka