Gość: y IP: *.k2.pl 02.12.08, 12:18 pytanie retoryczne czy EA powaliło do reszty?!? mają sobie zamiar w taki sposób wytrzeć mordę klasyką?!? pazerne suki***ny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dagor Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: *.171.22.138.static.crowley.pl 02.12.08, 12:30 matko święta, co oni zrobili z moją ukochaną grą?! Ja do dziś katuję "jedynkę" a oni chcą mi zaserwować jakieś chińskie MMO! - EA! - CO? - Ty wiesz co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydious Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: *.class147.petrotel.pl 02.12.08, 12:35 Oj cos mi sie wydaje, ze ta gra nigdy niewyjdzie ... R.I.P. Dungeon Keeper. P.S. 7 podejsc zeby skonczyc DK2 a najtrudniejsze i tak byly misje w srodku kampanii. ^____^ warto. klasyka! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi 02.12.08, 12:38 Tak mi serce mocno zaczęło bić jak zobaczyłem tytuł newsa...po przeczytaniu jestem prawie załamany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustus Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: 87.204.63.* 02.12.08, 13:46 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! Nie... proszę... Mechanika rozgrywki DK to kierunek rozwoju strategii w którym można niesamowicie wiele osiągnąć, a DK1 i 2 pokazały jedynie wierzchołek tych możliwości. Nie mogę uwierzyć w takie marnotrawstwo Odpowiedz Link Zgłoś
demicanadian Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi 02.12.08, 14:03 ciekawe jaki będzie level cap? (niestety nie znam innego słownictwa związanego z takiemi grami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: *.k2.pl 02.12.08, 14:17 jeżeli to będzie chińska farma cóż... pewnie jakiś irracjonalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han solo Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: 212.87.5.* 02.12.08, 14:40 Ojej, biedni fani, normalnie tu mi łezka leci. Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi 02.12.08, 14:54 Tylko zastanawiam się czemu macie newsy dzień później niż konkurencja? Ale z jednej strony dobrze, że te newsy tu dajecie, bo na pewnej konkurencyjnej stronie jakoś niezbyt się one rzucają w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 15:25 heh, widac, ze do niektorych jeszcze nie dotarlo ze EA to prawie sam syf wydaje i na swiatowym rynku gier wideo sie prawie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: *.wroclaw.mm.pl 02.12.08, 15:29 No tak, to bylo do przewidzenia, ze EA do konca rozwali dokonania bullfroga. Jeszcze tylko syndicate rozwalic i bedzie komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han solo Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: *.sds.uw.edu.pl 02.12.08, 17:16 @"nie dotarlo ze EA to prawie sam syf wydaje i na swiatowym rynku gier wideo sie prawie nie liczy" Znaczy co? Nie umieszczają już żadnych tytułów w TOP10 sprzedaży? A może nie zgarniają MEGA$$$ ze sprzedaży swoich gier? A może ich gry w ogóle już nie interesują graczy? To skąd taki przychód? Odpowiedz Link Zgłoś
grabiarz91 Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi 02.12.08, 18:25 Nieeeeeee... x_x Zrobiłem wielkie oczy po przeczytaniu newsa i od razu pojawiły się myśli o kupnie nowego kompa dla tego cuda, a tu takie jaja.. x_x Co to ma być??? Jak można oddać taki tytuł pod jakiegoś dupn*** chińskiego mmo? T_T Jedyne co dobre w tym newsie to przypomnienie mi o DK2. Szukam płytki i zabieram się zagranie Odpowiedz Link Zgłoś
martinekxx Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi 02.12.08, 18:47 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee za co jak moga jestem zalamany moze jakas petycje zrobic ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieeeeeeeeeeeeee Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: *.gppsd.ab.ca 02.12.08, 20:14 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prosze nie co mysmy EA zrobili zeby nas tak karac? Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi 02.12.08, 21:43 2 DK mnie nie wciagnela zbytnio misje byly bardzo na czas pchane a ja lubialem klimat 1 gdzie moglem uprzedzic przeciwnika przygotowac sie obronic i wpedzic w desperacka sytuacje a potem pobawic sie w 2 ciagle mialem poczucie bata za plecami by sie spieszyc. Liczylem na 3...a tu taki zonk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanKomentarz Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: *.chello.pl 03.12.08, 10:05 ['] Gdynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: *.gprs.plus.pl 03.12.08, 16:35 Najlepsza gre na świecie tak zepsuć????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faquarl Re: Nowy Dungeon Keeper nadchodzi IP: *.centertel.pl 29.05.09, 11:59 To będzie tragedia - wielka strategia, zmieniona w MMO? Jeszcze chińskie MMO ?! Chińczycy robią tanią, masową tandetę. Podsumowując: TO NIE MOŻE SIĘ UDAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś