Dodaj do ulubionych

Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obojętne

IP: 94.251.144.* 08.12.08, 15:23
Ta gra chyba probuje pobic rekord liczby wyswietlanych naraz odcieni szarosci.
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obojętne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 15:23
      stierdzasz to po screenach i trailerze,jeszcze gry nie ma a ty już wydałeś na nią wyrok,zobaczymy po premierze jak wtedy będzie gniot to się z tobą zgodzę,ale jak narazie kierowanie się screenami nie ma sensu
    • Gość: Jason Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obojętne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 15:27
      A ja nie powiem,dośc efektownie to wygląda na filmiku...no właśnie na filmiku.
      Choć szczerze mówiąc hitem nie bedzie,może jedynie dla wielbicieli tytułu.
      Już wolę wziąść kasę,zakopać w pudełku pod jabłonką i zaczekać do lutego kiedy to pojawi się Killzone 2
    • Gość: y Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: *.k2.pl 08.12.08, 15:51
      @esz

to jest mars ciężko tam o fiolety i róże tongue_out

ale trzeba przyznać, że nawet na filmiku, gra nie powala. no ale zobaczymy jak się ukaże jakie dostanie recenzje.
    • ra2er Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo 08.12.08, 16:02
      Autor zapomina o domniemaniu grywalności, które w przypadku gier obowiązuje do czasu premiery nowego tytułu. Screeny nie prezentują nic nadzwyczajnego, ale już filmik jest całkiem porządnie zrobiony i daję nadzieję na dobrą rozgrywkę. Szczególnie jak ktoś pogrywał w poprzednią część.
    • Gość: fix Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: 89.174.255.* 08.12.08, 16:08
      dokładnie 1 miała klimat i to niesamowity, martwa powierzchnia planety, kombinezony, była świetna, to mi jej nie przypomina...
    • Gość: Dark Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 17:13
      No ja nie wiem nie mam takiego odczucia nie gralem w poprzednie RF aczkolwiek to jest gra jednego z lepszych deweloperow ktora gniota zadnego nigdy chyba nie zrobila ?
    • Gość: fix Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: 89.174.255.* 08.12.08, 17:41
      jeśli chodzi o Volition to mnie nie przypasiło RF:2 i Saints Row(1), ale czy są to gnioty to raczej sprawa dyskusyjna, jak dla mnie RF:2 był gorszy klimatycznie od RF(1). IMHO
    • Gość: hdsks Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: *.chello.pl 08.12.08, 20:49
      Pierwsza część red faction lepsza od 2 ,niech volition robi te gry na podstawie pierwszej części bo dwójka to porażka a jedynka cool , nie wiem czy warto będzie kupić trójkę
    • Gość: cl Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:40
      Ale system zniszczeń w grze jest świetny...
    • don_wroc_love Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo 08.12.08, 23:14
      @cl
      www.gametrailers.com/player/36475.html
      dokładnie - dużo lepiej niż np. w BC, ale czy sama gra będzie Ciekawa i Miodna... zobaczymy...
    • Gość: esz Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: 94.251.144.* 09.12.08, 10:19
      @y

No wlasnie, to Mars, tam powinno byc czerwono, a nie brazowo.wink
    • Gość: ... Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: *.srem.net 26.12.08, 16:55
      w tej grze grafika jest drugorzędna, najważniejsze jest AI i fizyka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka