Gość: esz IP: 94.251.144.* 08.12.08, 15:23 Ta gra chyba probuje pobic rekord liczby wyswietlanych naraz odcieni szarosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obojętne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 15:23 stierdzasz to po screenach i trailerze,jeszcze gry nie ma a ty już wydałeś na nią wyrok,zobaczymy po premierze jak wtedy będzie gniot to się z tobą zgodzę,ale jak narazie kierowanie się screenami nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obojętne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 15:27 A ja nie powiem,dośc efektownie to wygląda na filmiku...no właśnie na filmiku. Choć szczerze mówiąc hitem nie bedzie,może jedynie dla wielbicieli tytułu. Już wolę wziąść kasę,zakopać w pudełku pod jabłonką i zaczekać do lutego kiedy to pojawi się Killzone 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: *.k2.pl 08.12.08, 15:51 @esz to jest mars ciężko tam o fiolety i róże ale trzeba przyznać, że nawet na filmiku, gra nie powala. no ale zobaczymy jak się ukaże jakie dostanie recenzje. Odpowiedz Link Zgłoś
ra2er Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo 08.12.08, 16:02 Autor zapomina o domniemaniu grywalności, które w przypadku gier obowiązuje do czasu premiery nowego tytułu. Screeny nie prezentują nic nadzwyczajnego, ale już filmik jest całkiem porządnie zrobiony i daję nadzieję na dobrą rozgrywkę. Szczególnie jak ktoś pogrywał w poprzednią część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: 89.174.255.* 08.12.08, 16:08 dokładnie 1 miała klimat i to niesamowity, martwa powierzchnia planety, kombinezony, była świetna, to mi jej nie przypomina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 17:13 No ja nie wiem nie mam takiego odczucia nie gralem w poprzednie RF aczkolwiek to jest gra jednego z lepszych deweloperow ktora gniota zadnego nigdy chyba nie zrobila ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: 89.174.255.* 08.12.08, 17:41 jeśli chodzi o Volition to mnie nie przypasiło RF:2 i Saints Row(1), ale czy są to gnioty to raczej sprawa dyskusyjna, jak dla mnie RF:2 był gorszy klimatycznie od RF(1). IMHO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdsks Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: *.chello.pl 08.12.08, 20:49 Pierwsza część red faction lepsza od 2 ,niech volition robi te gry na podstawie pierwszej części bo dwójka to porażka a jedynka cool , nie wiem czy warto będzie kupić trójkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cl Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:40 Ale system zniszczeń w grze jest świetny... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo 08.12.08, 23:14 @cl www.gametrailers.com/player/36475.html dokładnie - dużo lepiej niż np. w BC, ale czy sama gra będzie Ciekawa i Miodna... zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esz Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: 94.251.144.* 09.12.08, 10:19 @y No wlasnie, to Mars, tam powinno byc czerwono, a nie brazowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Red Faction: Guerilla - obrazki doskonale obo IP: *.srem.net 26.12.08, 16:55 w tej grze grafika jest drugorzędna, najważniejsze jest AI i fizyka Odpowiedz Link Zgłoś