lutoslav 04.01.09, 21:18 Wyraznie widac, ze nic nie widac (jakosc filmiku) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buster.dogg Rozgrywka: Tekken 6 04.01.09, 21:22 Ale koszmarna muza leci w tle... Mogli skopiować tą z Tekkena 3, byłoby lepiej. Bez rewelacji IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon92 Re: Rozgrywka: Tekken 6 04.01.09, 21:41 Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy tą wersją, a Tekkenem 5. A może to jest właśnie T5 tylko chcą zaspokoić ciekawość graczy "nowymi" filmikami? Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Rozgrywka: Tekken 6 04.01.09, 21:49 A mi sie bardzo podoba. Na pewno zakupie Odpowiedz Link Zgłoś
karkolomny_dziurkacz [...] 04.01.09, 21:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus [...] 04.01.09, 22:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karkolomny_dziurkacz [...] 04.01.09, 22:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fanus-plejus Re: Rozgrywka: Tekken 6 04.01.09, 22:16 No gdzieś tam wczesniej wspominali że Tekken 6 .. będzie podrasowaną wersją Tekkena który jest obecnie w Japonii w salonach gier.. jakoś tak to szło.. a z tego co sobie przypominam.. to jest to Tekken 5 .. wiec dostaniemy tylko jego podrasowana wersje.. Odpowiedz Link Zgłoś
kraven_pl Re: Rozgrywka: Tekken 6 04.01.09, 22:46 A te dwie kropki po kazdym zdaniu to do czego sa Ci potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
quarantino Re: Rozgrywka: Tekken 6 04.01.09, 23:32 Ten filmik jest z tekkena 6 z automatu z japonii. Przypomne, ze gra na automaty wyszla w 2007 roku. Tekken 6 na ps3 bedzie wygladal o niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
blablablak Re: Rozgrywka: Tekken 6 04.01.09, 23:54 hmmm ostatnio grałem na 3 na PC niewiem jak 4 i 5 ale w porównaiu do 3 to wymiata niedawno kupiłem x360 czekam z niecierpliwością ! Dla mnie bomba ! Odpowiedz Link Zgłoś
blablablak Re: Rozgrywka: Tekken 6 04.01.09, 23:59 sposób logowania jak i system rejestracji jest na tyle dziwny jak i system przypominania hasła ŻAL.PL (gazeta.pl) [The Bill-NY] Nie obrażając autorów tego wypaśnego bloga - stara Poly bardziej rządziła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vilgerr Re: Rozgrywka: Tekken 6 05.01.09, 02:02 Jak filmik z youtobe moze sluzyc do oceny jakoci grafiki w grze? Rownie dobrze moge wlaczyc film na plycie blu-ray na mojej babci rubinie by stwierdzic iz nie ma roznicy miedzy HD a DVD. Po co w ogole autor postu pisze o temacie nie wysilac sie nawet nad znalezieniem jakiegos filmu w jakosci HD? Gralem w Tekkena 6 na codzien i widze bagatelną roznice miedzy tym co mam u siebie w domu (czyli T5 DR) a tym co widze na automacie. Jakosc grafiki rozni sie kolosalnie. W T6 jest o niebo lepsza. Ruchome obiekty na planszach, wybuchy w tle, textory zawodnikow duzo duzo lepsze. Czekam na wersje konsolowa z jezorem na wierzchu PS. Tu macie cos w jakosci HD: www.challenger.jp/mp4/tekken6br_20081227.html oraz www.challenger.jp/mp4/tekken6_20081206.html Odpowiedz Link Zgłoś
at0m Re: Rozgrywka: Tekken 6 05.01.09, 13:14 Moc konsol od czasów PSOne zwiększyła się kilkadziesiąt razy, ale po Tekkenie tego nie widać. Grafika co prawda dużo ładniejsza, ale mechanika rozgrywki ciągle taka sama. Szkoda, że wraz ze wzrostem kosztów produkcji gier powstaje coraz mniej oryginalnych tytułów. Odpowiedz Link Zgłoś
vilgerr Re: Rozgrywka: Tekken 6 05.01.09, 22:18 Co masz na mysli pod pojeciem mechanika rozgrywki? Bo nie bardzo rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Rozgrywka: Tekken 6 06.01.09, 09:11 Zgadzam się z at0mem. Ta gra to skansen, od kilkunastu lat wciąż to samo. Ciekawe czy kiedyś doczekamy naprawdę nextgenowej nawalanki, gdzie chociażby reakcję na ciosy będą przypominały jakąś fizykę. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vilgerr Re: Rozgrywka: Tekken 6 06.01.09, 16:26 Przeciez to jest gra arcadeowa lol. Odpowiedz Link Zgłoś