Gość: helix IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.09, 14:55 Eh, no to pojechaliście... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziutek GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.one.pl 06.01.09, 14:57 grupa c i d to grupy smierci Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup 06.01.09, 15:08 Grupa D to chyba jakiś żart?! 3 pretendentów do objęcia tytułu Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup 06.01.09, 15:10 No mam juz swoje typy teraz czekac tylko az sie sondy pojawia a Galactic Civilizations b Mount & Blade c Warhammer d Fallout 3 i nie ma innych lepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor1 Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 15:12 Szkoda, widzę, że już na dzień dobry odpadną moje ulubione gry czyli Mass Effect i Dead Space. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 06.01.09, 15:17 Grupa C hahaha będzie się działo Szkoda że nie mam swojego faworyta, nie było gry roku dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacho Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.ptr.magnet.ie 06.01.09, 15:24 q... z grupy B nie gralem w zadna giere jeszcze. Drakensang planuje kupic dopiero jak do Polszy zawitam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacho Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.ptr.magnet.ie 06.01.09, 15:25 z pozostalych A - Mass Effect C - Dead Space D - Fallout 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: 193.200.216.* 06.01.09, 15:35 A - Mass Effect B - King's Bounty: Legenda C - GTA IV D - Fallout 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacho Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.ptr.magnet.ie 06.01.09, 15:40 Byc moze gta na konsole jest git. Ale na gre roku na PC to sory ale gta sie nie nadaje. Pan z wasem juz sie wypowiedzal na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek777 Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup 06.01.09, 15:43 co za dno nie wiem kto jest głupszy ci od tego losowania grup czy ci od komentarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacho Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.ptr.magnet.ie 06.01.09, 15:44 jak wiesiek777 robi losowanie ta madrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kkk Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.09, 15:45 Left 4 dead! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: 193.200.216.* 06.01.09, 15:45 Tak między nami, to Mass Effect, GTA IV i Fallout 3 oceniam na podstawie wersji na X360 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esz Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: 94.251.144.* 06.01.09, 15:56 Troche szkoda, ze z grupy A, w ktorej nie ma absolutnie nic ciekawego, wyjdzie jakis zwyciezca, ktory poleglby w walce z dowolnym przedstawicielem grupy C. W grupie C zas znajduja sie same killery, i trzy z nich musza odpasc juz na starcie. Nieuczciwe losowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esz Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: 94.251.144.* 06.01.09, 15:57 Przepraszam, pomylilem sie, jednak to grupa B jest cienka jak nalesniki w Etiopii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckbucu Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: 195.95.144.* 06.01.09, 15:59 A - Call of duty B - King's Bounty C - Dead Space D - Fallout 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.chello.pl 06.01.09, 16:00 @esz Galactic Civilizations i Sins of a Solar Empire to dla ciebie 'nic ciekawego' a WAR i GTAIV nazywasz kilerami? Cóż.. de gustibus itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:13 Nie chce byc foboklocem ale mieszanie gier konsolowych z pecem jest nierozsądne. gta4pc to kupa góvvna która znalazła sie tu tylko, że na konsole wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:22 Hmm, no to wg. mnie będzie to wyglądało mniej więcej tak: Grupa A - CoD: World at War Grupa B - Nie grałem w rządną z tym gier, ale chyba Drakensang ma największe szanse Grupa C - Grupa śmierci ;D Stawiam na GTA IV, bo jest to gra najpopularniejsza, ale Left 4 Dead, Dead Space i Warhammer to świetne gry, cała czwórka Grupa D - Również grupa śmierci, ale dla mnie najlepszą grą tego roku był Fallout 3 i myślę, że pobije on konkurencję bez problemów Jeśli ja miałbym decydować o zwycięzcy to byłby to zdecydowanie Fallout, uwielbiam gry cRPG, a ta jest znakomita Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup 06.01.09, 16:29 Ech te losowania,hmm moim zdaniem powinny być nagrywane i wrzucane jako ostateczny dowód ze los tak chciał wtedy chyba nikt nie miałby wątpliwości ,a nie sądzę żeby takie losowania były ustawiane ;D ,chociaż rożne rzeczy się zdarzają. Jeżeli nie da się wprowadzić wideo relacji z losowania bo z tym nie tylko to należałoby zmienić no i czy chciałoby się wam hehe ;> to chociaż powiedzcie jak robicie te losowania bo różne są sposoby . A teraz już do samych wyników: Nie ma słabych grup i nawet grupa B mimo że wydaje się słabsza to dlatego że są tam tytuły mniejszego kalibru (mniej popularne) mimo wszystko ,faworyta nie mam ,chociaż będę na pewno głosował na Drakensang . Gr.A-nie wiem ale napewno nie Mass Effect ;P Gr.C-Dead Space Gr.D-Fallout 3/World of Goo Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup 06.01.09, 16:49 Jeszcze zanim się wyloguje ,przyznaje pominąłem część tekstu. No cóż z tzw metoda wyssaną z palca nie ma co dyskutować bo kto wie jak ona funkcjonuje i wygląda?? ;> redaktorzy pewnie też za bardzo nie wiedzą. . Najwyżej możemy podziwiać jej efekty w postaci wyników ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psubrat Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.xdsl.centertel.pl 06.01.09, 17:16 Troche szkoda, że World of Goo znalazło się wśród tych przereklamowanych sucharów z megawyku...stą grafą, które i tak poprą ślepo w nie zapatrzeni fanboye. Fajnie by było gdyby wszyscy rozczarowani FC2 i F3 zagłosowali przeciw nim, właśnie na WoG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han solo Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup IP: *.sds.uw.edu.pl 06.01.09, 17:32 Będzie: 1)Mass 2)King's 3)Dead Space 4)World of Goo Moje: 1)Sins 2)King's 3)Left 4)F3 Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: GameCorner Deathmatch 7 - Losowanie grup 06.01.09, 17:52 Ludziska a mieliście okazję pograć w Drakensang?! No po prostu miód! Jesli ktos lubi klimat Baldur's Gata, to nie może pominąć Drakensang! Gra jest dość świeża i pewnie niezbyt popularna, ale mam nadzieję, że wyjdzie z grupy bo to kawał porządnego eRPeGa. Zmykam grac dalej Odpowiedz Link Zgłoś