cux87 10.01.09, 00:09 Tymi trailerami i tak malo kogo przekonaja, bo i tak wiekszosc to kupi i w to zagran, ja m.in. tez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xbox-maniak Re: Trailer: Resident Evil 5 10.01.09, 00:22 "ale coś jest nie tak z tym sterowaniem. Nie macie podobnego wrażenia?". Nie. Wszystko jest w jak najlepszym porządku z tą grą (grałem w demo kilka dni). Drażni mnie to narzekanie na RE5, a zwłaszcza na sterowanie. Na Boga! Przecież to survival-horror, a nie Gearsy czy Call of Duty. Od zawsze ta gra polegała na tym, że poruszamy się jak mucha w smole, mamy ograniczoną amunicję i w ogóle jest ciężko. I tak widać że gierka jest bardziej 'casual friendly' ale wierzę w Capcom że nie spaprają takiej gry. Jedyne czego się obawiam to czas na przejście, czytałem jakiś wywiad z twórcami i koleżka powiedział że gra będzie troszkę krótsza od RE4. Trailerów już od dawna nie oglądam bo za dużo tam pokazują. Demko znam na pamięć i teraz tylko czekam na pre-ordery w Ultimie. Odpowiedz Link Zgłoś
fialas Re: Trailer: Resident Evil 5 10.01.09, 00:26 Ja wiem, że nie kupie na pewno... Chyba, że będzie po 50zł. Sam nie wiem dlaczego.. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Trailer: Resident Evil 5 10.01.09, 08:29 Gre kupuje na milion procent, a w zasadzie nie ja kupie, a zona sprawi mi prezent urodzinowyDla mnie ta gra to najwiekszy pewniak w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
marinaris Re: Trailer: Resident Evil 5 10.01.09, 12:29 Nie warto kupowac zaraz po premierze...m-ac,dwa i bedzie o 30% tanszy. Poza tym gra,mimo ze ma w nazwie RE ,residentem nie jest tak jak czesc 4 zreszta... he,he. Odpowiedz Link Zgłoś