Gość: you Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.radom.pilicka.pl 11.03.09, 20:25 niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mckwack Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 12:52 A czym się różni wersja beta od normalnej(chyba,że chodzi o demo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusy Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.09, 16:52 Oj nie przezywajcie az tak... Czekaliście do 20 lutego to i poczekacie do 18 Czerwca. Ja tez juz nie mogę sie doczekac ale cóz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxi Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 14:39 Ja już też mam dosyć czekania ale cóż...chyba dam radę wstanę 5 czerwca chyba o 4 rano i polecę do empika czekać przed drzwiam żeby ktoś mi ich nie sprzątna z pod nosa =D bo z tych zapowiedzi wynika że pójdą szybko =D Ale jeśli z 5 czerwca przełożą znowu no to się normalnie powieszę....=qq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: io Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.59.classcom.pl 11.05.09, 21:22 the sims 2 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simomaniak Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.klodzko.vectranet.pl 28.05.09, 14:49 Ludzie! Premiera w moim miasteczku 5 czerwca! co wy do cho... Będzie super. I jak możecie narzekać tera że simsy do tylko takie błe. One są super a zreszta The sims 3 Ea - Będzie to najwspanialsza gra tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.klodzko.vectranet.pl 28.05.09, 14:51 Zgadzam się z tobą Simomoaniaku. Ta. No właśnie No ale co tam że troche opuznili ta gre. Jak poczekamy dłużej to nam sie bardziej je bedzie chciało Odpowiedz Link Zgłoś