Dodaj do ulubionych

The Sims 3 opóźnione?

• Gość: you Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.radom.pilicka.pl 11.03.09, 20:25
      niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
      iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
      e
    • Gość: Mckwack Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 12:52
      A czym się różni wersja beta od normalnej(chyba,że chodzi o demo)
    • Gość: Lusy Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.09, 16:52
      Oj nie przezywajcie az tak... Czekaliście do 20 lutego to i poczekacie do 18 Czerwca. Ja tez juz nie mogę sie doczekac ale cóz... smilesmile
    • Gość: Roxi Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 14:39
      Ja już też mam dosyć czekania ale cóż...chyba dam radę wstanę 5 czerwca chyba o 4 rano i polecę do empika czekać przed drzwiam żeby ktoś mi ich nie sprzątna z pod nosa =D bo z tych zapowiedzi wynika że pójdą szybko =D Ale jeśli z 5 czerwca przełożą znowu no to się normalnie powieszę....=qq
    • Gość: io Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.59.classcom.pl 11.05.09, 21:22
      the sims 2 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    • Gość: Simomaniak Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.klodzko.vectranet.pl 28.05.09, 14:49
      Ludzie! Premiera w moim miasteczku 5 czerwca! co wy do cho... Będzie super. I jak możecie narzekać tera że simsy do tylko takie błe. One są super a zreszta The sims 3 Ea - Będzie to najwspanialsza gra tego roku.
    • Gość: cal Re: The Sims 3 opóźnione? IP: *.klodzko.vectranet.pl 28.05.09, 14:51
      Zgadzam się z tobą Simomoaniaku. Ta. No właśnie No ale co tam że troche opuznili ta gre. Jak poczekamy dłużej to nam sie bardziej je bedzie chciało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka