Gość: Morfidon Re: Na szybko - grona gniewu IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 22:17 Jako gracz grający 7 lat w DAoC'a, mogę stwierdzić, że osoby, które nie grają lub też przesadnie zachowują się jak na śmiesznym filmiku z youtube mogą wkurzyć, ale tylko i tylko wtedy. Nowi gracze mogą może mało wiedzieć, mogą zadawać wiele pytań, ale w końcu kiedyś sami zaczynaliśmy... Będąc osobą tzw. pro byłem wyjątkiem invitującym każdego nowego gracza dając im trochę fun'u, przez co dziwnym trafem inni gracze, którzy uważali się za dobrych mnie nie lubili ;p Dużo z tych nowych graczy później stało się graczami dobrej klasy. Gra ma dawać fun i to jest najważniejsze, jak dla mnie gra bez venta, czy też Team Speaka i tym podobnych z multiplayer nie istnieje. Gra nie jest tylko po to, aby się skupić tylko na niej, ciekawiej jest kiedy ktoś coś powie śmiesznego, rozładuje sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infra Re: Na szybko - grona gniewu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 08:39 uff, ale wczoraj było granie, zaległem o 3.00 DOW2 RLZ Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko - grona gniewu 24.02.09, 10:12 @Infra - no a mojego taga sobie nie dodałeś a ja też wtedy grałem dawaj swojego, sam sobie Ciebie dodam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infra Re: Na szybko - grona gniewu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:24 @SS dodalem twojego taga i wogole nie byles online @_@ no niewazne, moze cos popierniczylem - oto moj: Infralicious Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Na szybko - grona gniewu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:03 jak ktoś zapłacił za nóż, to może z nim robić to, co mu się żywnie podoba. Nawet dźgać ludzi i ich kroić. To dokładnie ta sama zależność jak głupim uzasadnieniu, że jak kupiłem grę, to mogę wszystko. tak, ale jak przegresz przez multi to nie zginiesz Odpowiedz Link Zgłoś
urtsth Re: Na szybko - grona gniewu 07.07.09, 10:11 "Albo ma taki słaby komputer, że i tak wywala go z gry w momencie odpalenia mapy" Tu się nie zgodzę (Combat Arms), często jest to wynik błędów gry. Oczywiście można nie grać, jak gra wywala co chwilę, mozna też nie grać w ogóle. Sam mogę nazwać się noobem, bo trybów wymagających gry w drużynie raczej nie zaznałem. Nie pacham się aby nie przeszkadzać. Ale jak widzę mieszane składy to wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś