ratonsitoblanco
10.11.09, 06:59
Dzisiaj, w przypływie nostalgii, postanowiłem odżwieżyć pamięć i wpisałem hasło ratonsitoblanco, aby sprawdzić, na jakich forach się kiedyś udzieliłam jako Mysz Biała. Gdy zobaczyłem w stosownym wykazie forow aha@Grafika.com, pomyślałem, że nastąpiła jakaś pomyłka. Choć moja pamięć zawodna, to jednak byłem pewien, że z żadnym graficznym towarzystwem nie miałem nic wspólnego. W ten sposób trafiłem na Twoje forum w nowej wersji, Bogatko. Jednocześnie zrozumiałem swoją fatalną pomyłkę. Dwa lata temu, podczas ostatnich dni Meliny, byłem przekonany całkowicie, na sto procent albo i więcej, że pod Twoim nickiem atakuje mnie inna osoba. Wpadłem wtedy w deliryczny szał i publicznie Cię znieważyłem. Teraz już wiem, że popełniłem koszmarny błąd, zrozumiałem że jesteś realną osobą, Bogatko. Jest mi bardzo przykro i chciałbym Cię przeprosić. Czynię to publicznie, obraziłem Cię na forum, więc nie powinienem chować się za parawanem poczty internetowej. Nie wiem, czy tak bardzo spoźnione przeprosiny mają jakąkolwiek wartość i znaczenie, ale mimo wszystko postanowiłem je złożyć.
Ratonistoblanco