loola_kr 07.03.09, 13:28 Spis smokó: jango1301.wordpress.com/dragon-cave/ Forum: zgromadzenie.nightwood.net/index.php?showtopic=19937 www.dragoncavepl.fora.pl/ Klikarnie: dragoncave.p2a.pl/viewforum.php?id=6 www.thedcfansite.com/hatchform.php www.idarionis.com:9500/index.php?akut Las wolnych smoków: dragcave.net/wilderness Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Pomocne linki 12.03.09, 12:53 www.freewebs.com/tevie/raredragons.htm tez spis smokow ale jest tu jeszcze wampirzy Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Pomocne linki 12.03.09, 17:16 www.mymmogames.net/forum/symphony-guild/28362-dragcave-net- bandwagoners-part-deux-guide-colors-you-want.html - jeszcze wiecej smokow Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Pomocne linki 12.03.09, 17:18 tnij.org/c10w - zle sie wczesniej wkleilo Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Pomocne linki 12.03.09, 20:41 super jest ta strona iKobieto !!! Tylko ze nie zrozumialam tego tlumaczenia jak ustalic czy jajo jest altem czy nie: wygenerowac inkubator, kliknac "rozmnazaj" (jakie "rozmnazac"? przeciez przy jaju nie ma takiej opcji, nie rozumiem...) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Pomocne linki 12.03.09, 22:00 ja to rozumiem tak. masz sobie alta, albo masz sobie zwyklego smoczydla. jajkujesz go nie bardzo tylko czaje czym rozni sie generate inkubator od create inkubator;> no i potem jak w inkubatorze jajco masz po prawej od doroslego to jest alt, jak po lewej to jest zwykly Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Pomocne linki 12.03.09, 23:53 to po prawej albo po lewej tez zrozumialam, tylko wlasnie z tym inkubatorem nie rozumiem (tak jak piszesz), ale jakie "jajkujesz go" ? jakie "click breed" ? Czy wystarczy to jajo wrzucic do inkubatora i patrzec po ktorej stronie sie pojawi, czy trzeba jakies inne tajemnicze czynnosci wczesniej wykonac (to jakies przedziwne rozmnozenie jajek...???). Tego nie kumam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Pomocne linki 13.03.09, 08:03 no bo na moj rozum(Ale jeszcze odrobine nieprzytomny) to chodzi o to ze sprawdzasz ktore jajka z tych co ci sie urodzily to sa alty a ktore nie. i wtedy smoki breedujesz, i jak nie klikniesz zadnego jajca, to ci wszystkie laduja w scrollu, a jak ci laduja w scrollu to robisz inkubator i potem wiesz ktore to ktore.. chyba wykluja mi sie te kamienne to bedziemy sprawdzac;P Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Pomocne linki 13.03.09, 10:51 ilekobietamalat napisała: > i jak nie klikniesz zadnego jajca, to ci wszystkie laduja w scro > llu, Wlasnie wydaje mi sie, ze niestety nie: jak zadnego nie klikniesz z tych wybreedowanych jaj, to wszystkie przepadaja po godzinie, a kliknac mozesz tylko jedno jajeco... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Pomocne linki 13.03.09, 14:15 no po godzinie znikaja,i owszem,ale przez ten czas robisz inkubator, i sprawdzasz ktore to alty a potem odpowiednie jajco zostawiasz(klikajac get code czy cos) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Pomocne linki 13.03.09, 17:46 To trzeba bedzie to wyprobowac, bo myslalam, ze te z breedowania nie beda wchodzic do inkubatora, myslalam, ze w inkubatorze wyswietlaja sie tylko te, ktore sama wybralas i ktore wyswietlaja sie na scrollu, a te wybreedowane nie pokazuja sie na scrollu dopoki jednego nie wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Pomocne linki 13.03.09, 18:31 te wybreedowane pokazuja sie w scrollu jesli zadnego nie wybierzesz wiem,bo juz tak robilam Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Pomocne linki 16.03.09, 13:31 kolejny smoczy spis, z opisem opcji, klikow itp.. tym razem, po polsku) wolvrpg.mojeforum.net/viewtopic.php?p=1376837 Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Pomocne linki 28.03.09, 11:44 zrobiłam nowe pomocne linki, może będa bardziej przejrzyste.... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr spis jajek 16.09.09, 13:59 dragcave.wikia.com/wiki/Which_egg_is_which%3F Odpowiedz Link Zgłoś