ania.drzyzga 12.03.09, 11:09 czy ty mogłabyś mi poprzenosić wszystkie smoki na jedno konto tak żeby innych tylko jajca zostały?i masz moje hasło na poczcie gazetowej to posprawdzaj mi tam czy jakieś smoki nadają się do rozmnażania i jak tak to pomóż im się posexić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: na to pierwsze konto:D 12.03.09, 11:19 Znaczy na ktore? olo, larwka, ktosiek? No i niemoge, aby przenosic,niemoze byc wiecej niz 4 jajka i/lub 4 hatchlingi. No i przenoszenie dotyczy tylko mlodych nienazwanych i jajek. Doroslych nie umiem i chyba wogole nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: edycja:Dkofana moja:) 12.03.09, 11:11 A ja mam pytanie, czy mogę dina coś mi go dała Twoim imieniem nazwać - jak dziołcha to Edycja a jak chłop to Edycjusz albo Edytor ? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: edycja:Dkofana moja:) 12.03.09, 11:15 Alez bedziemi bardzo milo zostac patronka dinozaura. (tylko, ze troche sie zachichralam) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: edycja:Dkofana moja:) 12.03.09, 11:19 edycja_kopiuj_wklej napisała: > Alez bedziemi bardzo milo zostac patronka dinozaura. > > (tylko, ze troche sie zachichralam) DZIEWCZYNY,PADAM PRZY WAS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Edycja -patronką jednego już jesteś:) 13.03.09, 15:32 nawet się nie zapytałam a nazwałam dragcave.net/view/n/Edi-draga%20M Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: edycja:Dkofana moja:) 13.03.09, 14:33 dziękuje Ci bardzo dobra kobitkojesteś niezastąpiona Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga moge jeszcze o coś prosić? 13.03.09, 15:34 żebyś mi te jaja co są na,,olo,,do góry dała tak jak na ktośku Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: moge jeszcze o coś prosić? 13.03.09, 15:53 ania.drzyzga napisała: > żebyś mi te jaja co są na,,olo,,do góry dała tak jak na ktośku już się naumiałamzdolna bestia ze mnie,teraz jeszcze musze się naumieć jak zmusić te smoki do owocnego bzykania Odpowiedz Link Zgłoś