Gość: kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:32 fajne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cl Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:36 Świetna rzecz Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.router.finemedia.pl 12.03.09, 20:52 OMFG wytrzymałem 2 min. dobre ta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobiq Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.chello.pl 12.03.09, 20:54 Trochę scenariusz się kupy nie trzyma - najpierw "Wjeżdżając do miasta miałem tylko kilka dolarów" a dzień później "Wynająłem ruderę. Zapłaciłem za tydzień z góry" Poza tym całkiem niezłe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:54 Najlepszy filmik na bazie gta 4 jaki kiedykolwiek oglądałem ...świetne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:58 bardzo fajne to to nie jest, wg.mnie in plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.2-0.pl 12.03.09, 21:04 Dziękuję Pawle! A co do monotonnego głosu - zgadzam się, masz racje. Przyznaje się bez bicia, zdolności lektorskich nie posiadam. Aczkolwiek mój głos i tak jest lepszy niż syntezatora Ivony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.2-0.pl 12.03.09, 21:05 @kobiq: Za taaaaaką ruderę, te kilka dolaró starczyło na cały tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.is.net.pl 12.03.09, 21:08 Szacunek chłopie Niezły filmik, szczególnie końcówka Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 12.03.09, 21:09 BUNCH -> Jasne, że jest o wiele lepszy . No i technicznie nagranie głosu wyszło bardzo dobrze . Niemniej warto byłoby następnym razem trochę więcej emocji okazać za pomocą głosu, trochę ekscytacji, trochę zmartwienia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dominator946 Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 12.03.09, 21:20 @d_pawel: To samo chciałem napisać Ciekawie się słucha, ale za mało (w sumie to brak) jakichkolwiek emocji, to tak jakbyś w ogóle nie czuł historii Twojego bohatera Poza tym wszystko super, ciekawa fabuła, realizacja, muzyka no i POMYSŁ Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 12.03.09, 21:21 Faaaajne podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.2-0.pl 12.03.09, 21:28 Zgadzam się. Ale niestety nie posiadam dobrego mikrofonu i zdolności lektorskich. A jakoś z tego problemu wybrnąć trzeba. Także wziąć poprawkę na ten włąśnie element - mój głos i można spokojnie oglądać historię ------------------------------------------ Grand Theft Auto IV to kopalnia możliwości. Wiedziałem, że da się wycisnąć coś fajnego. Twórcy robiąc konwersję na PCty doskonale o tym wiedzieli dając nam exclusive w postaci właśnie EDYTORA filmików. Odpowiedz Link Zgłoś
cr4nk Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 12.03.09, 22:17 Naprawdę KAWAŁ DOBREJ ROBOTY! Dodaj jedynie więcej emocji do swojego głosu lektora, a naprawdę będzie WYŚMIENICIE. Pomysł bardzo dobry, montaż no i końcówka. SUPER. A i tak, żebyś za bardzo nie przejął się tym brakiem emocji. Akurat w tym filmiku, tak bardzo mi to nie przeszkadzało, bo dodawało to uroku filmikowi. Dało mu ciężki wydźwięk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 22:19 BUNCH trochę więcej życia!!!! Poza tym niezłe, przynajmniej nie czytane Ivoną ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.acn.waw.pl 12.03.09, 22:38 Ciekawe czy tym razem tez za chwile skasuja jak poprzednio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy-żaba Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: 78.8.223.* 12.03.09, 23:15 głos psuję cały efekt ;/ ale ogólnie szacun Odpowiedz Link Zgłoś
gyenia Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 12.03.09, 23:26 Gdyby zmienić lektora i poprawić trochę tekst (głównie powtarzające się koło siebie wyrazy) to mielibyśmy jedną z lepszych polskich produkcji filmowych 2009 Bardzo fajny montaż, świetnie dobrana muzyka i przede wszystkim ciekawa fabuła. Gratulacje, kawał dobrej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.2-0.pl 12.03.09, 23:43 Dziękuję. Jest również teaser zrobiony by wstawić na YouTube - od biedy można oglądnąć: www.youtube.com/watch?v=rivOxlBHTmk Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 13.03.09, 00:17 mistrzostwo. BUNCH, maila znasz, napisz jutro koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TodorR Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 00:52 Ludzie co wam się w tym podoba? Przecież pomijając muzykę to, to jest dno totalne. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keva Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.teta.com.pl 13.03.09, 07:33 Zgadzam sie z przedmówcą. Strata czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: 89.108.251.* 13.03.09, 07:43 takich gier powinni zakazac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młynek_kawowy Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.03.09, 09:56 No nieźle, nieźle... BUNCH dostał kosza od MacDoombka, to się tutaj lansuje. Materiał kiepskawy, totalnie przegadany, "dialogi niedobre, bardzo niedobre dialogi są", głos do narracji fatalny, pod koniec pseudofilozoficzne ględzenie... aż zęby bolą. Dłużyzny. 20 minut to zdecydowanie za dużo, pomysłu starcza na jakieś 5 minut. Dobry montaż i muzyka, ale to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RF Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:01 BUNCH do hollywood! Genialny filmik, jak będziesz robił część 2 albo inny filmik to napisz na roboticfreeze@gmail.com lub na gg 1237618, chętnie podłoże głos Odpowiedz Link Zgłoś