Dodaj do ulubionych

Gamecorner wspiera talenty - Max Semper

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:32
fajne
Obserwuj wątek
    • Gość: cl Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:36
      Świetna rzecz smile
      Gratuluje!
    • Gość: lol Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.router.finemedia.pl 12.03.09, 20:52
      OMFG wytrzymałem 2 min. dobre ta ?
    • Gość: kobiq Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.chello.pl 12.03.09, 20:54
      Trochę scenariusz się kupy nie trzyma - najpierw "Wjeżdżając do miasta miałem tylko kilka dolarów" a dzień później "Wynająłem ruderę. Zapłaciłem za tydzień z góry" smile

Poza tym całkiem niezłe!
    • Gość: krzycho Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:54
      Najlepszy filmik na bazie gta 4 jaki kiedykolwiek oglądałem ...świetne!!!
    • Gość: Spec Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 20:58
      bardzo fajne to to nie jest, wg.mnie in plus
    • Gość: BUNCH Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.2-0.pl 12.03.09, 21:04
      Dziękuję Pawle!
      A co do monotonnego głosu - zgadzam się, masz racje. Przyznaje się bez bicia, zdolności lektorskich nie posiadam. Aczkolwiek mój głos i tak jest lepszy niż syntezatora Ivony smile
    • Gość: BUNCH Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.2-0.pl 12.03.09, 21:05
      @kobiq:
      Za taaaaaką ruderę, te kilka dolaró starczyło na cały tydzień smile
    • Gość: Gość Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.is.net.pl 12.03.09, 21:08
      Szacunek chłopie tongue_out Niezły filmik, szczególnie końcówka smile
    • d_pawel Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 12.03.09, 21:09
      BUNCH -> Jasne, że jest o wiele lepszy smile. No i technicznie nagranie głosu wyszło bardzo dobrze smile. Niemniej warto byłoby następnym razem trochę więcej emocji okazać za pomocą głosu, trochę ekscytacji, trochę zmartwienia itp. wink
    • dominator946 Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 12.03.09, 21:20
      @d_pawel:

To samo chciałem napisać smile Ciekawie się słucha, ale za mało (w sumie to brak) jakichkolwiek emocji, to tak jakbyś w ogóle nie czuł historii Twojego bohatera smile Poza tym wszystko super, ciekawa fabuła, realizacja, muzyka no i POMYSŁ wink
    • don_wroc_love Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 12.03.09, 21:21
      Faaaajne smile podoba mi się smile
    • Gość: BUNCH Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.2-0.pl 12.03.09, 21:28
      Zgadzam się. Ale niestety nie posiadam dobrego mikrofonu i zdolności lektorskich. A jakoś z tego problemu wybrnąć trzeba. Także wziąć poprawkę na ten włąśnie element - mój głos i można spokojnie oglądać historię smile

------------------------------------------
      Grand Theft Auto IV to kopalnia możliwości.
      Wiedziałem, że da się wycisnąć coś fajnego.
      Twórcy robiąc konwersję na PCty doskonale o tym wiedzieli dając nam exclusive w postaci właśnie EDYTORA filmików.
    • cr4nk Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 12.03.09, 22:17
      Naprawdę KAWAŁ DOBREJ ROBOTY! Dodaj jedynie więcej emocji do swojego głosu lektora, a naprawdę będzie WYŚMIENICIE. Pomysł bardzo dobry, montaż no i końcówka. SUPER.
      A i tak, żebyś za bardzo nie przejął się tym brakiem emocji. Akurat w tym filmiku, tak bardzo mi to nie przeszkadzało, bo dodawało to uroku filmikowi. Dało mu ciężki wydźwięk.
    • Gość: a Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 22:19
      BUNCH trochę więcej życia!!!! Poza tym niezłe, przynajmniej nie czytane Ivoną ;]
    • Gość: mr Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.acn.waw.pl 12.03.09, 22:38
      Ciekawe czy tym razem tez za chwile skasuja jak poprzednio
    • Gość: crazy-żaba Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: 78.8.223.* 12.03.09, 23:15
      głos psuję cały efekt ;/ ale ogólnie szacun
    • gyenia Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 12.03.09, 23:26
      Gdyby zmienić lektora i poprawić trochę tekst (głównie powtarzające się koło siebie wyrazy) to mielibyśmy jedną z lepszych polskich produkcji filmowych 2009 smile Bardzo fajny montaż, świetnie dobrana muzyka i przede wszystkim ciekawa fabuła. Gratulacje, kawał dobrej roboty.
    • Gość: BUNCH Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.2-0.pl 12.03.09, 23:43
      Dziękuję.
      Jest również teaser zrobiony by wstawić na YouTube - od biedy można oglądnąć:
      www.youtube.com/watch?v=rivOxlBHTmk
    • radek.zaleski Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper 13.03.09, 00:17
      mistrzostwo. BUNCH, maila znasz, napisz jutro koniecznie.
    • Gość: TodorR Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 00:52
      Ludzie co wam się w tym podoba? Przecież pomijając muzykę to, to jest dno totalne. Szkoda czasu.
    • Gość: keva Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.teta.com.pl 13.03.09, 07:33
      Zgadzam sie z przedmówcą. Strata czasu..
    • Gość: ano Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: 89.108.251.* 13.03.09, 07:43
      takich gier powinni zakazac tongue_out
    • Gość: młynek_kawowy Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.03.09, 09:56
      No nieźle, nieźle... BUNCH dostał kosza od MacDoombka, to się tutaj lansuje.

Materiał kiepskawy, totalnie przegadany, "dialogi niedobre, bardzo niedobre dialogi są", głos do narracji fatalny, pod koniec pseudofilozoficzne ględzenie... aż zęby bolą. Dłużyzny. 20 minut to zdecydowanie za dużo, pomysłu starcza na jakieś 5 minut. Dobry montaż i muzyka, ale to wszystko.
    • Gość: RF Re: Gamecorner wspiera talenty - Max Semper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:01
      BUNCH do hollywood! Genialny filmik, jak będziesz robił część 2 albo inny filmik to napisz na roboticfreeze@gmail.com lub na gg 1237618, chętnie podłoże głos

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka