y_jak_y 19.03.09, 13:42 niech wypowie się największa specjalistka w dziedzinie gier w naszym kraju, Pani Tyara Elżbieta Gas www.youtube.com/watch?v=luIMu3mOxfI radze usiąść bo atak śmiechu może was powalić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszuran Conan pokonał TVN! 19.03.09, 13:44 Gdyby nie abonament, gdyby nie wymagania sprzętowe, gdyby nie konieczność poświęcenia grze połowy życia - wtedy z chęcią bym w AoC zagrał, bo uniwersum Conana to genialny temat na grę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Conan pokonał TVN! IP: 212.180.146.* 19.03.09, 13:50 W Polsce można bardzo niskim kosztem postawić serwer PvP! Wiadomo, że 99% rozgrywki będzie się odbywało w promieniu paru metrów od punktów respawn'u, więc można spokojnie ograniczyć teren do jednego-dwóch takich punktów. Polscy gracze AoC będą szczęśliwi, w końcu 99% z nich ma na celu jedynie przeszkadzanie innym =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arthas Re: Conan pokonał TVN! IP: 94.251.137.* 19.03.09, 13:55 Na prawde szkoda ze tak cienko przedzie Conan. MOgl on byc kamieniem milowym w naszej malej polskiej growej spolecznosci otwierajac brame dla innych tego typu gier calkowiecie zlokalizowanych. NIestety przez tak mala liczbe graczy prawdopodobnie tworcy licza na to zeby tylko nie przynosil strat. Ludzie dajcie MU szanse!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Conan pokonał TVN! IP: *.chello.pl 19.03.09, 14:05 y_jak_y: ale co obszczal? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 14:06 LOL jeden (1) artykuł na GC czyta dziennie więcej ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Conan pokonał TVN! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 14:08 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Conan pokonał TVN! IP: 212.180.146.* 19.03.09, 14:11 @radek.zaleski: TVN Warszawa średnio ogląda 1250 osób - czyli średni ow każdym momencie dnia i nocy tyle osób ma włączony ten kanał. Jak sie to ma do ogólnej liczby osób która czyta jakiś artykuł? Czytamy ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 14:23 czyli średni ow każdym momencie dnia i nocy tyle osób ma włączony ten kanał. -- Przepraszam, nie znam się na metodologii badania oglądalności telewizji. Sformułowanie "Od 1 do 15 marca br. stację oglądało średnio 1250 osób dziennie" zrozumiałem jako całkowitą liczbę kontaktów z tym medium w ciągu doby. Możesz coś więcej napisać metodologii badawczej w TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Conan pokonał TVN! IP: 212.180.146.* 19.03.09, 14:31 @radek.zaleski: Nie masz dostępu do google i wikipedii? Myślałem, że tylko nastolatki są aż tak leniwe, że wolą zawracać ludziom du.. głowę na forum niż samemu sprawdzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tran Re: Conan pokonał TVN! IP: *.acn.waw.pl 19.03.09, 14:31 Slawku, jestem zawiedziony. Przychodze specjalnie pozniej, aby przybyc na gotowe, a tu niemile zaskoczenie bo wiesci o Demigodzie nie ma. Bo bede tupac i krzyczec na ekran! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LokuS Re: Conan pokonał TVN! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 14:31 W CDA było chyba coś wspomniane, że niedługo będzie serv PVP Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 14:37 @SS To jest średnia liczba widzów w DANEJ MINUCIE Yhhh Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 14:43 @jabbur - bardzo możliwe, ale źródło twierdzi "dziennie" więc ja piszę "dziennie" @Tran - relacja właśnie powstaje Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 14:44 @y_jak_y Wielkości samochodu ciężarowego? Rzucam nałóg natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
y_jak_y Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 14:58 @han_solo_79 koniecznie, bo jeszcze cie obszczał dopadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruck.pl Re: Conan pokonał TVN! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:08 Ciekawe, kiedy CD-P zdecyduje się opublikować jakieś cyferki... I czy w ogóle się zdecyduje. Może jest tak cienko z tym Conanem, że już na starcie... kona? Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 15:12 taa zalozonych 1250 kont moze i maja tyle ze jak sobie dolicza te nieaktywne z bety i te nieaktywne tych co sobie juz poszli. Nie chwala sie liczbami oficjalnymi bo nie ma czym. A program tv z tak ograniczona tematyka? Prosze...co to za porownanie tak w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason Re: Conan pokonał TVN! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:24 Nvidia podpisała umowę z Sony o physic w PS3 www.metacafe.com/watch/115005/ps3_physics_footage/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TodorR Re: Conan pokonał TVN! IP: 157.25.200.* 19.03.09, 15:56 No strasznie dziwne jak nigdzie ich oglądać nie mogę. Na zwykłych falach ich nie ma. Na Polsacie Cyfrowym tez nie. Może każdy powinien w Polsce kupić Cyfrę+, N i Polsat Cyfrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 15:57 Taka oglądalność mieści się w granicach błędu statystycznego. Dziwne, że ta stacja jest wciąż finansowana. --------------- kultturystyka.blox.pl - Macintosh 128k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bralu Re: Conan pokonał TVN! IP: *.chello.pl 19.03.09, 15:57 Zwróćcie uwagę że jak na razie "TVN Warszawa" można oglądać niemal wyłącznie na terenie Warszawy właśnie. A to i tak chyba nie całej. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 16:15 Nie masz dostępu do google i wikipedii? Myślałem, że tylko nastolatki są aż tak leniwe, że wolą zawracać ludziom du.. głowę na forum niż samemu sprawdzić.... -- a ja myślałem, że jesteś miłym, normalnym człowiekiem, który chce sobie porozmawiać, a nie trolować. co za rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Conan pokonał TVN! 19.03.09, 16:20 Zwróćcie uwagę że jak na razie "TVN Warszawa" można oglądać niemal wyłącznie na terenie Warszawy właśnie. A to i tak chyba nie całej. ----- i w sieciach kablowych połowa "oglądalności" TVN Warszawa jest spoza Warszawy, z tych sieci właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bralu Re: Conan pokonał TVN! IP: *.chello.pl 19.03.09, 16:49 No tak - dziwne ;P Niedawno mieli podpisaną umowę tylko z UPC które nadawało tylko w Warszawie. Czy teraz współpracują jeszcze z innym dostawcą tego nie wiem. W każdym razie jestem (niemal ;P ) pewien że nie nadają nigdzie poza Mazowsze. Ich kampania reklamowa była też jednak "nieco" mniejsza od AoC ;P Odpowiedz Link Zgłoś