loola_kr 24.03.09, 20:54 jak zrobić takie linki kolorowe do forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: Aniuta 75 25.03.09, 06:47 color=brown]C[/color]hodzi Ci o to? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Aniuta 75 25.03.09, 06:55 No wlasniemi zjadlo jednego nawiasa wiec od razu widzisz . Jak zrobisz odpowiedz na poprzednia notke to i zobaczysz opis kodu. Lista kolorow: black brown maroon red orange yellow olive lime green teal aqua blue navy purple fuchsia gray silver white Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Aniuta 75 25.03.09, 07:31 gdzies mi umknal ten watek, ale na naszym lolumie,aniuta pokazywala adres, gdzie sobie wpisujesz tekst, wybierasz styl (migajacy rozowy, zielony.. i wszystko miga,swieci sie i w ogole;>) a potem to sie chyba kopiowalo jako obraz.. o znalazlam cos takkiego;> tylko w kodzie jako link jest strona do nich, a jak bys chciala zeby to byl odnosnik do forum,albo cos, to muszisz podmienic;> www.GlitterMaker.com jak poszukasz w googlach,to rozne inne strony znajdziesz napewno;> Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Aniuta 75 25.03.09, 07:40 mozg cos nie funkcjonuje,oczywiscie nie obraz, a kod masz podany,i kod kopiujesz, w wersji forumowej, stronowej, d wyboru do koloru;> przy okazji,znalazlam jeszcze takie jak aniuta sie pojawi,to pewnie poda link do tej jej strony;> (jak bedziesz klikac w te napisy to odesle cie do strony gdzie zostaly zrobione, wiec nie podaje juz linkow) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Aniuta 75 25.03.09, 09:36 O niektórych to nie znałam, posprawdzam sobie jak wyglądają . maroon aniuta olive aniuta teal aniuta aqua aniuta navy aniuta purple aniuta fuchsia aniuta silver aniuta Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Aniuta 75 25.03.09, 08:47 [ color=(i tu wpisujesz color np.red)]twój napis czyli np zapraszam na forum dragon cave [/color ] tylko bez spacji. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Aniuta 75 25.03.09, 09:21 Dokladnie jesli chcesz miec do linka to tak DragonCave Kod bedziesz widziec jak klikniesz w odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Aniuta 75 25.03.09, 09:07 aaaaa, bo tobie o kolory chodzilo;> a mnie sie ciagle wydawalo ze aniuta ma jeszcze te polyskujace;> ech,bylo minelo;P Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 O spóźniłam się :D 25.03.09, 09:32 Ale widzę, że całkiem dobrze sobie radzicie . Jeszcze podam inna stronkę z glitterami www.familylobby.com/create-glitter-text-graphics.asp#glittertext Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr dzieki dziewczyny 25.03.09, 10:07 jestem chora i troche otumaniona, mam nadzieję, że jakos mi sie uda to zrobić. Generalnie chodziło mi o to żeby mieć kolorowy napis (nieważne jaki, mały czy duzy): SMOKOWE FORUM i LOOLCZYNE SMOKI I żeby w kliknięcie go wchodziło się tam. A nie tak jak ja mam czyli link.... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: testuję jeszcze raz 25.03.09, 10:25 przepraszam, że tyle to trwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Loola 25.03.09, 10:28 Żeby się nie rozdzielało Smokowe forum to musisz linka skrócić od dragona, wtedy będzie w jednej linii. Odpowiedz Link Zgłoś