piotrovonline 28.03.09, 12:27 Taak duuża galeria Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanus-plejus Galeria: SuperCar Challenge 28.03.09, 12:27 Beniamin - burak z ciebie hehe.. bez kitu .. ale już ci to wiele razy mówiłem, więc to nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Galeria: SuperCar Challenge 28.03.09, 12:30 Lol, może GoW 3 pokaże, że PS3 na coś jeszcze stać ale to? Przecież Burnout Paradise zżera takie coś na śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Galeria: SuperCar Challenge 28.03.09, 12:38 @fanus-plejus: Ja Ci już wielokrotnie powtarzałem, że obrażanie innych nie jest eleganckie. Jak widać oboje tkwimy przy tym samym :]. @piotrovonline: Deweloper decyduje ile obrazków z gry udostępnia . Odpowiedz Link Zgłoś
tichor Re: Galeria: SuperCar Challenge 28.03.09, 12:42 Mam tylko nadzieje ze Gran Turismo, na ktore "czekamy" nie podzieli losu, wersji na PSP... Odpowiedz Link Zgłoś
djfurio Re: Galeria: SuperCar Challenge 28.03.09, 12:43 Coraz więcej exów. Tym Sony chce przyciągnąć innych graczy. W końcu w żadną z ich gier nie można zagrać na niczym innym. Odpowiedz Link Zgłoś
froniupl Re: Galeria: SuperCar Challenge 28.03.09, 13:22 tichor a czemu miało by podzielić los wersji na psp ? Wydali już prologue a pełnoprawna piątka ma sie pojawic 2009/2010 Odpowiedz Link Zgłoś
cux87 Re: Galeria: SuperCar Challenge 28.03.09, 14:06 Ale te samochody pikne, no cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Galeria: SuperCar Challenge 28.03.09, 15:54 po tym, jak ten developer potraktowal graczy, ktorzy kupili Ferrari Challenge, poczekam az gra stanieje do 20Euro i wtedy kupie. inaczej czekalbym na nia z wywieszonym jezykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brutetzki Re: Galeria: SuperCar Challenge 28.03.09, 16:33 argeth PS3 już pokazało na co ją stać. Najładniesze modele aut ma prologue a nie burnout Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Galeria: SuperCar Challenge 29.03.09, 00:22 "PS3 już pokazało na co ją stać. Najładniesze modele aut ma prologue a nie burnout" Tylko, ze poza autami nie prezentuje już prawie nic Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Galeria: SuperCar Challenge 29.03.09, 00:33 Cos wiecej o tej grze wiadomo? Czy tylko ladny obrazek pokazali? Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Galeria: SuperCar Challenge 29.03.09, 01:04 słaba nazwa, mysałem że chociaż ładnie wygląda - ale nie.. takie Race Pro, bez symulacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
geerz Re: Galeria: SuperCar Challenge 29.03.09, 19:59 "Nie wiem jak im się opłaca wydawanie SuperCar Challenge jedynie na PS3," ciezko to skomentowac, no ale taka linia Polygamii. Odpowiedz jest prosta - na PS3 latwiej robi sie gry o duzych wymaganiach, co wiecej PS3 je spelnia i nie trzeba isc na kompromisy. Na dodatek na PS3 da sie grac na kierownicach z prawdziwego zdarzenia, ktore pozwalaja symulowac jazde samochodem, a nie symulowac ze symuluja, jak na X0 i jego "kierownicy". Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś