Dodaj do ulubionych

Nowy zwiastun Battlestations Pacific

IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 03:23
Zapowiada się świetna gra, jakoś mi przypomina czasy w których grałem w symulacje łodzi podwodnych o bliżej nieokreślonym tytule.
Obserwuj wątek
    • Gość: DEAMON Re: Nowy zwiastun Battlestations Pacific IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 07:10
      hmm dobrze pomyśleli żeby grać japońcami.
      p.s:już nie mogę do czekać dowalę amerykanom.
    • han_solo_79 Re: Nowy zwiastun Battlestations Pacific 01.04.09, 09:20
      Najfajniesze w BS:M było to, że można było grać w trybie strategicznym. Ja cały czas siedziałem nad mapą posyłając kolejne formacje do walki a za sterami siadałem tylko wtedy, gdy trzeba było władować komuś torpedę w burtę.
    • han_solo_79 Re: Nowy zwiastun Battlestations Pacific 01.04.09, 09:25
      Yeah, dzisiejszy zestaw wykopowy jest niezły. Na dzień dobry poprawiłem sobie humor rotflując z kretynizmów Korwina.
    • Gość: fan ziobry Nowy zwiastun Battlestations Pacific IP: *.chello.pl 06.05.09, 10:32
      Gra multi w tej serii zawsze byla niesamowitym przezyciem. Musze zagrac w Pacific!
    • Gość: supermozg Re: Nowy zwiastun Battlestations Pacific IP: *.chello.pl 12.05.09, 09:21
      gierka zapowiada się niesamowicie... chyba zamówię w preorderze...
    • Gość: MTS Re: Nowy zwiastun Battlestations Pacific IP: *.chello.pl 20.05.09, 10:29
      tak tak sieciowka w serii battlestations to jest to, co lubimy najbardziej. na razie gralem w singlowe demo, ale juz jestem podjarany!!!
    • Gość: fan ziobry Re: Nowy zwiastun Battlestations Pacific IP: *.chello.pl 27.05.09, 11:17
      Chłopaki z węgier naprawdę tym razem podkręcili grafę. Wszystko wygląda pięknie jak na strategię.
    • Gość: STRONNICZY Re: Nowy zwiastun Battlestations Pacific IP: *.chello.pl 05.06.09, 10:41
      to węgierska gra? Łał, bardzo bardzo niezła
    • Gość: Gość Re: Nowy zwiastun Battlestations Pacific IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.06.09, 02:30
      battlestations.eu

Strona fanów gry. Zapraszam.
    • Gość: centrino Re: Nowy zwiastun Battlestations Pacific IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 10:22
      gramy gramy, ludzie wchodzcie na multi!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka