Gość: sex Re: The Path - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.09, 18:37 Panie Sławku więcej sexu Odpowiedz Link Zgłoś
lcls Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 18:38 To ja lekko zaofftopuje. To "bziut" na samym początku przy logo GC zostało zerżnięte z machnięcia mieczem świetlnym z któregoś z gier/filmów Star Wars, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: The Path - recenzja wideo IP: 212.76.37.* 07.04.09, 18:39 "1. fajnie, że przestałeś akcentować zdania jak w tanim hiphopie " ja czekam jeszcze az mój 'ulubiony' lektor przestanie akcentować zdania a szczegolnie ich koncowki jak w telemango :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangaraxx Re: The Path - recenzja wideo IP: *.as.kn.pl 07.04.09, 18:39 Przyznam, że każda kolejna recenzja Sławka jest coraz lepsza. Ta już była niemal profesjonalna. Super się oglądało. Czekam na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Njacarg Re: The Path - recenzja wideo IP: *.static.dsl.as9105.com 07.04.09, 18:49 A ja sadzę ze trzeba miec jaja zeby wyjsc na środek i wypowiadac sie na temat ktory do łatwych nie należy. Panie Sławku brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxd Re: The Path - recenzja wideo IP: *.aster.pl 07.04.09, 18:57 Uwielbiam wasz serwis ale niestety wasze recenzje wideo są beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logo Re: The Path - recenzja wideo IP: *.aster.pl 07.04.09, 19:02 Proponuje kurs mikrofonowy i wizytę u logopedy! Wiek nie gra roli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taucer Re: The Path - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 19:16 Głęboka, dobra recenzja. To jak mówisz mam w dupie. Nie jestem na wieczorku recytatorskim !!! Dziękuję za recenzję i proszę o więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
rafmazz Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 19:17 @SS : "Zobacz sobie post popsa dwa oczka wyżej - to jest konstruktywna krytyka skupiająca się na konkretach. A Rafmazz się zwyczajnie czepia, bo nas nie lubi. Pfff." Lubie i nie lubie wielu rzeczy, ktore mnie otaczaja. Nie wszystko rowniez musi byc takie jakie sobie wyobrazam, rowniez GC. Jesli chcesz w tak dziecinny sposob interpretowac moje uwagi - to znaczy w kategoriach lubi/nielubi/nie kocha - to musisz jeszcze dlugo popracowac nad dystansem i skromnoscia. @SS: "to że on nie potrafi zrozumieć, że nie wszystko musi być powiedziane i że należy czytać między wierszami, a także nie wszystko traktowac dosłownie, to jeszcze nie znaczy, ze porusza jakąś problematykę" Z takim podejsciem na upartego mozna znalezc ukryty sens w napisie na bilecie autobusowym. Tak sie sklada ze inteligentny przekaz potrafi sam sie obronic. Widocznie poruszana problematyka nie przebila sie przez forme Twojej wypowiedzi, bo miedzy wierszami tej recenzji za wiele nie wyczytalem, zbyt to wszystko uproszczone i chaotyczne dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdasdsdd Re: The Path - recenzja wideo IP: *.toya.net.pl 07.04.09, 19:26 Sławek, Sławek, Sławek!! Rządzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: The Path - recenzja wideo IP: *.chello.pl 07.04.09, 19:29 Wow, świetna recenzja, ale Panie Sławku, trochę więcej mimiki i gestykulacji, bo machanie ręką na prawo i lewo oraz mrużenie oczu to trochę za mało Odpowiedz Link Zgłoś
rafmazz Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 19:34 Dla porownania proponuje przypomniec sobie recenzje w TV Polsat Piotra Rubika . Moim zdaniem bardziej rzeczowy opis gry i na dodatek czuc luz w przedstawianiu tresci recenzji. www.youtube.com/watch?v=zdF23bHFwrU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deo Re: The Path - recenzja wideo IP: *.ip.jarsat.pl 07.04.09, 19:56 O. Sławek wymięka przy Piotrze ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: The Path - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 20:01 agora nie posiada mikrofonów? wszystkie Wasze filimiki mają absolutnie zrąbany dźwięk. zatrudnijcie sobie kogoś, kto się na tym zna, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubber johnny Re: The Path - recenzja wideo IP: 217.96.122.* 07.04.09, 20:12 haha, proponuje zapalić blanta i obejrzeć ten filmik raz jeszcze. przygarbiony, brodaty (bez urazy do pana Sławka) koleś opowiadający w dość mętny sposób o czerwonym kapturku, który tak się składa, że jest uważany za baśniowy symbol ofiary pedofila (ze względu na skłonności autora książki, co dodaje temu jeszcze większej pikanterii). śmiesznie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubber johnny Re: The Path - recenzja wideo IP: 217.96.122.* 07.04.09, 20:20 ...a i jeszcze o samej grze. sorry, że mam takie skojarzenia (może nawet sam potrzebuje pomocy), ale to wszystko mi śmierdzi grą dla pedofilów. takie europejskie hentai, powstałe (o ile pamiętam) w Belgi, ojczyźnie pedofilii, lewaków, zwolenników eutanazji i coraz większej integracji europejskiej - słowem ciot. sterowanie kuleje, grafika średniawka, ale ma klimat. szkoda jednak, że tyle pracy poszło na aż tak abstrakcyjny projekt. ja bym tu dodał dłuższy scenariusz, dx10, cztery akty i koniecznie mmo :F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aphex twin Re: The Path - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 07.04.09, 20:38 O co wam chodzi z tym dźwiękiem? Ja wszystko elegancko słyszę na głośniczkach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: The Path - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 07.04.09, 20:55 O ile dobrze pamietam z liceum z polskiego to taka forma to sie nie nazywa recenzja, bo nie ma typowych elemntow recenzji ale impresja - czyli przedstawienie swoich wrazen z obowania z dzielem I jak na impresje - calkiem niezle Tylko, Slawek, wez no usiac na czyms, bo jak tak soisz, to jakos zle wyglada. Moze taki wysoki stolek "barowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majabe Re: The Path - recenzja wideo IP: *.ghnet.pl 07.04.09, 21:04 Niee noo, widzę że jednak większość komentujących postanowiła skupić sie na jechaniu po Serafinie/montażu recenzji zamiast na samej grze. Dajcie buce żyć chłopakowi,funkcją recenzji jest informować o grze a nie żeby prezenter machał pindolem przed rozentuzjazmowanym tłumem. Poza tym jaka gra - taka recenzja. Gra niedopowiedziana, z mglistą, mroczną fabuła, bez wyraźnego scenariusza zdarzeń - to i recenzja dosyć a'la dogma. Mnie się właśnie zajebiscie podobało bo oddaje klimat całej gry, nie tylko dlatego że Serafin ma zafrapowany wyraz twarzy ale po prostu wygląda na naprawdę głęboko gra poruszonego... Dzienks Sławek, gre kupię i nie daj się wilkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: The Path - recenzja wideo IP: *.chello.pl 07.04.09, 21:10 co to ma być??????? Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 21:22 "Nie stara się być wszystkowiedzący czy natarczywy w swoich opiniach." Za wyjątkiem DoW II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrryśka Re: The Path - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:23 kurrrcze, a ja myślałam, że to teledysk do "The Path" Apocalyptici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: The Path - recenzja wideo IP: *.48.115.46.ltv.pl 07.04.09, 21:49 Sławek rób recenzje! Czekamy na kolejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioteer Re: The Path - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:13 dla mnie atom.. więcej takich materiałów poproszę.. BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś