Dodaj do ulubionych

The Path - recenzja wideo

07.04.09, 13:55
Slawek taki jakis zmieszany byles na poczatku gry, gdy poruszales tematyke kobiet, ich przezyc, doswiadczen, no ale coz, co my faceci mozemy wiedziec o pierwszej miesiaczce...
Obserwuj wątek
    • Gość: Sorrow Re: The Path - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 14:05
      Świetna recenzja
    • Gość: Mat48 Re: The Path - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 14:05
      Jaka psychodela. Nie chciałbym tego w nocy po pijaku oglądać/grać w to.
      P.S.
      Sławek - masz dłużą brodę od mojej wink
    • Gość: Mrolk Re: The Path - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 07.04.09, 14:13
      czesc nazywam sie sławek serafin i dzisiaj opowiem wam o grypa. Tyle zrozumialem
    • rafmazz Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 14:15
      Walilem glowa o sciane slyszac niektore wypowiedzi na temat The Path ...
      Z jednej strony opisujesz jakis element gry, a za chwile mowisz ze jednak to cos nie istnieje. Mam wrazenie ze pojscie na zywiol w tych recenzjach to kompletna amatorszczyzna, gubisz sie poprostu i wychodzi z tego zlepek zdan luzno opowiadajacych niby o grze, a tak naprawde nie wiadomo o czym.
    • slawomir.serafin Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 14:20
      @Mrolk - specjalnie dla ciebie kilkanaście sekund później jest ujęcie tytułu gry big_grin The Path - czarno na czerwonym smile

@rafmazz - gdzie opisuję element, który później określam jako nieistniejący? jeden przykład, żeby uwiarygodnić twoje narzekanie, które poza tym niestety nie jest poparte żadnymi argumentami. Ot, nic nie wnosząca subiektywna opinia oparta na uprzedzeniach, które nie raz już tutaj prezentowałeś.
    • Gość: kao chen Re: The Path - recenzja wideo IP: *.zone6.bethere.co.uk 07.04.09, 14:22
      artystyczny kicz
    • Gość: skaybay Re: The Path - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 14:22
      Ta miniaturka video Wam jednak niefortunnie wyszła, dwie małe dziewczynki i brodacz o srogim spojrzeniu wink
    • Gość: Li Yuan Re: The Path - recenzja wideo IP: *.zone6.bethere.co.uk 07.04.09, 14:24
      Większość graczy kąpię się w zbyt płytkim basenie intelektualnym, żeby zrozumieć przesłanie tej gry
    • lcls Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 14:30
      Rozumiem, że to taka gra, o której nie wiadomo co powiedzieć i w sumie powinno się przekazać nieskonkretyzowane wrażenia. Mimo to Sławku - Ty wyglądasz mi dziś na kliniczny, ciężki przypadek kaca wink
    • deamon-pl Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 14:35
      pseudo moralna gra psychologiczna
      p.s:jak ktoś wariatem to zapraszam do WARIATKOWA LUB psychiatryk .
    • lcls Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 14:36
      Swoją drogą - nie możecie wrzucać wideorecenzji np. na dailymotion? Oczywiście chodzi mi o "autostart" filmiku po każdym załadowaniu strony.
    • Gość: Aha Re: The Path - recenzja wideo IP: *.ip.netia.com.pl 07.04.09, 14:49
      Bardzo dobra recenzja (szczegolnie doskonaly montaz), a sama gra niezwykla.
    • gyenia Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 14:49
      super, właśnie na recenzję tej gry czekałem. tylko się niestety nie dowiedziałem, czy warto grać, czy nie smile Sławek, grałeś w Tension? Czy to podobne klimaty?
    • Gość: sex Re: The Path - recenzja wideo IP: 193.27.6.* 07.04.09, 14:50
      sex
    • truten_org Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 14:54
      Najlepszy materiał SS do tej pory. Nie napiszę, że recenzja, ale raczej pierwsze spojrzenie. Swoją drogą widok zjeżonych włosów SS mógłby się nie zmieścić w obiektywie wink
    • Gość: Szyszka Re: The Path - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 07.04.09, 14:57
      "różnych, ale takich samych" - a feee!
      "mroczny las" - i na zaprzeczenie słów SS montażysta wcisnął śliczny fragment kwiecistej łąki - "i dziewczynka w białej sukience" - jak już zapomnieliśmy, że była mowa o mrocznym lesie, więc dziewczynka niby też ma być mroczna (a jest, zwłaszcza pod koniec gry)... swoją drogą szkoda, że ani słówka więcej o niej nie padło.
      No i dźwięk jest do bani. Na lapku brzmi to strasznie, a te przeskoki, które miały pewnie podkreślić psychodeliczny klimacik, wypadają ździebko nieudolnie. Całość spoko, ale rzuca się w oczy, że to dzieło powstało bez planu, wizji reżyserskiej i nadzoru nad całością - recenzent gada swoje i przedstawia swoje wizje (na przyszłość trochę mniej tego wahania życzę), montażysta realizuje swoje - tnie jak chce bez porozumienia z recenzentem, to samo robi dźwiękowiec" - i "na szybko". Następnym razem chciałabym zobaczyć lepiej dopracowane i przemyślane recsmile
    • Gość: BUNCH Re: The Path - recenzja wideo IP: *.2-0.pl 07.04.09, 14:59
      Sławek - nie garb się. Wyprostuj się smile
    • pankrytyczny Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 15:07
      Slawek - zgol brode.
      Slawek - mow wyrazniej.
      Slawek - idz do spowiedzi.
      Slawek - nie mow z pelnymi ustami.
      Slawek - codziennie zmieniaj skarpetki.
      Oj.. Slawek, Slawek wink
    • dominator946 Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 15:09
      Wszystko super, ale wyglądało by to lepiej jakbyś siedział na jakieś kanapie czy coś w tym stylu smile
    • uookie Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 15:11
      a ja mam pytanie. jak zrobić w tej grze widok tpp? nie widzę tego w opcjach, a na filmiku wyraźnie widać, że taki widok jest dostępny.
    • cedro84 Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 15:14
      Jak dla mnie gra zapowiada się bardzo zachęcająco. A recenzja spoko. Jakiś czas temu była też bardziej tradycyjna i o wiele więcej wyjaśniająca. smile
    • slawomir.serafin Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 15:20
      @uookie - nie rozumiem pytania smile tam jest tylko widok TPP...
    • uookie Re: The Path - recenzja wideo 07.04.09, 15:24
      u mnie gra uruchamia sie z widokiem fpp. może coś źle wybrałem podczas wyboru kontrolera.
    • Gość: en_ty Re: The Path - recenzja wideo IP: *.tktelekom.pl 07.04.09, 15:33
      @uookie - wejdź do folderu w którym zainstalowałeś The Path i tam musisz dobrze wybrać plik, bo miałem podobnie i okazało się, że wchodziłem po prostu w tryb kamery fpp, to byłą nie ten skrót co trzeba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka