djhubertus96 07.04.09, 19:08 Proponuje podawać linki smoków a my postaramy się wymyślić dla niego imię... co wy na to?? no to ja zaczynam: dragcave.net/view/KYV8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Name 07.04.09, 21:47 kazdy ma swoj hmm, system imion;D ja np. nadaje imiona smokom,takie jak pojawialy sie w moich opowiadaniach, pisanych w latach mlodzienczych;D i uwentualnie jakies 'w klimacie' tych opowiadan ale jak kompletnie nie masz pomyslu, to poszukaj w googlach generatorow imion Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Name 07.04.09, 21:49 u nas córka nadaje imiona, nie moge pozbawic jej tej przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Name 08.04.09, 09:41 Chłopie ja ze swoimi mam problem, bo co wymyślę, to mi nie chce przyjąć i dalej siedzę i wymyślam . Najlepiej to chyba takie imiona jakieś dwu, trzyczłonowe, bo duże prawdopodobieństwo, że nikt takiego nie nadał. A dla tego przystojniaka to jakiś np Mietek Zielonka czy cuś . Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Name 08.04.09, 21:09 popatrz na smoki 3.14romana - ten to ma venę twórczą może cię natchnie Odpowiedz Link Zgłoś