wynmacher 17.04.09, 13:09 Wyniki godne superniszowej gry z PC..ale nie GTA. A gdy ktoś mówi że DS jest dla dzieci to go zjeżdzają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robbo2k Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 13:24 No i zaraz nastolatki czyli chłopcy DSowcy ze skizo napiszą ze nieprawda bo oni kupili "ROM" i nie ma ich w statystykach Odpowiedz Link Zgłoś
valium104 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 13:27 Calkowita porazka - nie kupuje DS'a, bo przyszlosc bedzie mizerna. Odpowiedz Link Zgłoś
at0m Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 13:29 No szkoda, ze wyniki tak słabe. Ciekawi mnie tylko czy prowadzona jest jakaś kampania reklamowa tej gry poza recenzjami w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
at0m Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 13:31 valitum104: Na DS'a wyszło już tyle fajnych gier, że nawet jakby już kompletnie nic nie wyszło to i tak jest w co grać przez długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 14:49 Wg vgchartz sprzedało się już... 300 tys. kopii - wkurzają mnie te wyniki sprzedaży, bo wszędzie się różnią... robbo2k - miło, że o nas wspominasz, do zobaczenia na stronie Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 14:53 at0m - w Irlandii gra ma lepsza promocje niz to bylo z Brain Trainingami i innymi Nintendogsami. ale problem tkwi w tym, ze pewnie wiekszosc grupy docelowej po prostu sciagnela GTA na DSa z netu. ja czekam, az cena spadnie do 20 Euro i dopiero lykne, bo az takim fanem GTA nie jestem, choc przyznaje ze mam ochote w to pograc - szczegolnie po recenzjach. Odpowiedz Link Zgłoś
alexx-1 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 15:22 pewnie zrobią wersje na PSN i XBL Arcade, może jeszcze na PSP Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 15:31 głupota_mnie_drazni, gdzie? Ja nigdzie nie widziałem owych reklam w Eire - może dlatego, że mieszkam w mniejszej mieścinie (Ennis, Co. Clare, 20tys. mieskzanców)? Dziwi mnie, że tyle osób nie kupiło GTA bo to jedna z takich gier co bawi i casuali i hardkorowców... Odpowiedz Link Zgłoś
sonic124 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 15:35 A może ta gra nie do końca pasuje do idei konsolki przenośnej.Ja tam na DSie wole pograć kilkadziesiąt minut np. w takie Wario Ware czy jakąś grę logiczną i nie uważam ,że to gry dla dzieci. Nie rozumiem też jakie "poważne" czy "dorosłe" treści niesie ze soba zabijanie itp. (choć uwielbiam takie gry na stacjonarnym sprzęcie). Odpowiedz Link Zgłoś
ghettosoldier Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 15:46 trochę ot i mamy jeszcze wyniki sprzedaży madworlda, czyli "dorosła" gra tym razem na wii... wynik? 66 tysięcy ds jaki i wii nie są konsolami dla graczy, a raczej fajnymi gadżetami, które dobrze łapią kurz na półce. Odpowiedz Link Zgłoś
mmomo Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 16:03 To chyba jest sprzedaż tylko w USA. To samo się tyczy MadWorlda. Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 16:10 ghetto soldier, o ile z Wii mogę się jeszcze zgodzic, tak określanie w ten sposób DSa jest... po prostu głupie. DS ma mnóstwo świetnych gier dla każdego (to, że akurat nie w stylu GTA, nie oznacza że brak tam poważnych, porządnych gier), a jeśli mam mówić która konsolka łapie kurz, to jest to z pewnością PSP. Ds zabija ilością rewelacyjnych gier. Odpowiedz Link Zgłoś
robbo2k Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 16:13 Igis mnostwo to ma popie...k a te wole na ipodzie bo ladniejsze i lepsze. DS to taki artefakt nic nie znaczacy w branzy gier. Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 16:59 robbo2k - "wole na ipodzie bo ładniejsze i lepsze" i tym sposobem pokazujesz, ile Twoje wypowiedzi znaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
robbo2k Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 18:52 Wybacz ale piesek do miziania czy gry muzyczne logiczne i strategiczne na ipodzie bija na glowe DS, o cenie nie wspomne. Wybacz ale wyroslem z fascynacji starego kwalera od rur w czerwonych majtkach Odpowiedz Link Zgłoś