Dodaj do ulubionych

GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę słabo

17.04.09, 13:09
Wyniki godne superniszowej gry z PC..ale nie GTA. A gdy ktoś mówi że DS jest dla dzieci to go zjeżdzają.
Obserwuj wątek
    • robbo2k Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 13:24
      No i zaraz nastolatki czyli chłopcy DSowcy ze skizo napiszą ze nieprawda smile bo oni kupili "ROM" i nie ma ich w statystykach
    • valium104 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 13:27
      Calkowita porazka - nie kupuje DS'a, bo przyszlosc bedzie mizerna.
    • at0m Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 13:29
      No szkoda, ze wyniki tak słabe. Ciekawi mnie tylko czy prowadzona jest jakaś kampania reklamowa tej gry poza recenzjami w internecie?
    • at0m Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 13:31
      valitum104: Na DS'a wyszło już tyle fajnych gier, że nawet jakby już kompletnie nic nie wyszło to i tak jest w co grać przez długi czas.
    • igis92 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 14:49
      Wg vgchartz sprzedało się już... 300 tys. kopii - wkurzają mnie te wyniki sprzedaży, bo wszędzie się różnią...

robbo2k - miło, że o nas wspominasz, do zobaczenia na stronie kiss
    • glupota_mnie_drazni Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 14:53
      at0m - w Irlandii gra ma lepsza promocje niz to bylo z Brain Trainingami i innymi Nintendogsami. ale problem tkwi w tym, ze pewnie wiekszosc grupy docelowej po prostu sciagnela GTA na DSa z netu. ja czekam, az cena spadnie do 20 Euro i dopiero lykne, bo az takim fanem GTA nie jestem, choc przyznaje ze mam ochote w to pograc - szczegolnie po recenzjach.
    • alexx-1 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 15:22
      pewnie zrobią wersje na PSN i XBL Arcade, może jeszcze na PSP smile
    • igis92 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 15:31
      głupota_mnie_drazni, gdzie? Ja nigdzie nie widziałem owych reklam w Eire - może dlatego, że mieszkam w mniejszej mieścinie (Ennis, Co. Clare, 20tys. mieskzanców)?

Dziwi mnie, że tyle osób nie kupiło GTA bo to jedna z takich gier co bawi i casuali i hardkorowców...
    • sonic124 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 15:35
      A może ta gra nie do końca pasuje do idei konsolki przenośnej.Ja tam na DSie wole pograć kilkadziesiąt minut np. w takie Wario Ware czy jakąś grę logiczną i nie uważam ,że to gry dla dzieci. Nie rozumiem też jakie "poważne" czy "dorosłe" treści niesie ze soba zabijanie itp. (choć uwielbiam takie gry na stacjonarnym sprzęcie).
    • ghettosoldier Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 15:46
      trochę ot

i mamy jeszcze wyniki sprzedaży madworlda, czyli "dorosła" gra tym razem na wii... wynik?
      66 tysięcy big_grin

ds jaki i wii nie są konsolami dla graczy, a raczej fajnymi gadżetami, które dobrze łapią kurz na półce.
    • mmomo Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 16:03
      To chyba jest sprzedaż tylko w USA. To samo się tyczy MadWorlda.
    • igis92 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 16:10
      ghetto soldier, o ile z Wii mogę się jeszcze zgodzic, tak określanie w ten sposób DSa jest... po prostu głupie. DS ma mnóstwo świetnych gier dla każdego (to, że akurat nie w stylu GTA, nie oznacza że brak tam poważnych, porządnych gier), a jeśli mam mówić która konsolka łapie kurz, to jest to z pewnością PSP. Ds zabija ilością rewelacyjnych gier.
    • robbo2k Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 16:13
      Igis mnostwo to ma popie...k a te wole na ipodzie bo ladniejsze i lepsze. DS to taki artefakt nic nie znaczacy w branzy gier.
    • igis92 Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 16:59
      robbo2k - "wole na ipodzie bo ładniejsze i lepsze" i tym sposobem pokazujesz, ile Twoje wypowiedzi znaczą.
    • robbo2k Re: GTA: Chinatown Wars sprzedało się naprawdę sł 17.04.09, 18:52
      Wybacz ale piesek do miziania czy gry muzyczne logiczne i strategiczne na ipodzie bija na glowe DS, o cenie nie wspomne. Wybacz ale wyroslem z fascynacji starego kwalera od rur w czerwonych majtkach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka