ilekobietamalat 20.04.09, 08:49 tyle polowalam na smocza dziewuche, a one mi wspolpracy odmawiaja! gupie smoki;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: och nie! 20.04.09, 09:19 moje srebraniaki też... i złota to samo... jakis post czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: och nie! 20.04.09, 09:23 chyba mam jeszcze durga dziewuszke,ale juz wykorzystana w tym tygodniu;D cholery troche pozyja w celibacie to zobaczymy czy takie niechetne beda Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: och nie! 20.04.09, 09:43 a niech poszczą! jeszcze ich maj dopadnie a najgorsze jest to, że nie wiem jak ich łączyć, no! Bo u Ciebie srebrne z czarnym dały jajka, u mnie odmówiły, wcześniej u mnie złote z szarym tez dało jajo a teraz odmówiły... Zaraz zamierzam ostatnia złota mnożyć i nie wiem z kim... U Ani z czerwonym dała złote jajo ale co będzie u u mnie? Niech to dunder świśnie, ja chcę schemat! a nie chybił-trafił! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: och nie! 20.04.09, 09:52 loteria moja para czarna odmówila sexu ,a przy nastepnym razie piekne jajko wyszło niech wam sie mnoza!!!!!!!!1 bo ja zyje nadzieja na jajka od was Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: och nie! 20.04.09, 09:54 a ja mam druga dwugłowa panne a tak liczyłam na samca,nici z rozmnazania Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 och nie! 20.04.09, 10:27 Ja próbuję złapać jakiegokolwiek smoka dwugłowego i nic... zawsze złapie jakieś jajo które już mam... przez pomyłkę... Odpowiedz Link Zgłoś