Gość: wołoszański Re: Pełna historia serii Total War IP: *.k2.pl 22.04.09, 16:17 byłem lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczy ważki Re: Pełna historia serii Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 16:28 Oczy ważki was widzą, ale nie krzywdzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Pełna historia serii Total War IP: 82.139.177.* 22.04.09, 17:08 zajebiste ;] Takie na luzie zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arcymag Re: Pełna historia serii Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:20 Hahaha! Na każdego kto napisze tu komentarz zostanie rzucona klątwa która zabije go w przeciągu 24 godzin ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acardul Re: Pełna historia serii Total War IP: 82.139.52.* 22.04.09, 17:23 Mam pytanko czy te filmy były podzielone ze względu na hosting ? (żeby się zmieścić w 10min) czy z innego powodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aua Re: Pełna historia serii Total War IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.09, 18:03 szapo ba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacho Re: Pełna historia serii Total War IP: *.ptr.magnet.ie 22.04.09, 18:26 hehe... Hooligan Total War rzadzi aczkolwiek, jest juz jedna gierka strategiczna o hooliganach... cyt. "Hip Interactive's strategy game based on soccer fan riots." xD www.gamespot.com/pc/strategy/hooligans/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Pełna historia serii Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 19:10 Szkoda, że film porusza praktycznie tylko część taktyczną, czyli połowę gry. Zawartość merytoryczna też w sumie nie największa. Mimo wszystko przyjemnie się ogląda, chociaż jest to bardziej "impresja na temat", niż omówienie gier. Odpowiedz Link Zgłoś
drmad Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 19:36 hehe, Mr Serafin powoli wyrabia swój własny styl i to mi się..... bardzo podoba tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Culwch Re: Pełna historia serii Total War IP: *.chello.pl 22.04.09, 20:58 Jestem zaskoczony wysokim poziomem zajebistości materiału. Gratulacje, tak trzymać. Serafinie! Sławomirze! Kiedy bierzesz na warsztat jakąś inną serię? GTA? C&C/RA? Baldurso/Nerverwintery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavrenzo84 Re: Pełna historia serii Total War IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.04.09, 21:11 Nie chce krytykowac recenzji ale trzeba przyznac bez bicia ze zbyt bardzo przynudza i straszne dluzyzny sa :].Hmmm.Te dluzyzny w kazdym zdaniu to az o pomste do nieba wola.Niema energi i nie ma zycia :].Niby dobrze a jednak zle.Dobry pomysl na poczatku ale juz puzniej zaczyna meczec to przydlugawe myslenie przed kazdym zdaniem :]. Odpowiedz Link Zgłoś
kas_ptas Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 21:40 nie wiem jak Wam ale mi bardzo podoba się ten dźwięk przy logu serwisu GC takie elektryzujące bzzzyt kto wpadł na ten pomysł? temu z Wrocławia wyśle 4pak piwka Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 21:53 Zajebiste jest. Aczkolwiek. Aczkolwiek końcówka z kibolami/alterglobalistami jest za długa. Koncept fajny, ale wystarczyłoby 10s. A potem np. "Marsjanie Atakują" ;] I wstawki, wstawki które są great, ale sprofilowane do jednego gatunku /film, polityka czy inne gry/ by nie niszczyły spójności nagrania. Ale nie marudzę - jak już wspominałem to jest zaje.. fajne Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 21:57 @kas_ptas Posłuchaj bzyczenia tutaj www.sport.pl/pilka/10,82382,4525052,Trailer_filmu__z__X_lecia_.html Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 22:47 jednym słowem: w pytkę, Sławomirze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Pełna historia serii Total War IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 07:17 Sławku recenzja jednym słowem Zaaaaaaj***sta Chyba najlepszą jaką do tej pory miałem możliwość oglądać na łamach Game Cornera. Masz świetny styl i bardzo miło jest obejrzeć recenzję, która jest zrobiona "na luzie". Wstawki z różnych filmów doprowadzały mnie do śiechu Kontynuuj swoją pracę, bo recenzje zrobione przez Ciebie są jedyne w swoim rodzaju. Pozdrawiam! i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfhdhd Re: Pełna historia serii Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 10:00 To ja teraz poproszę o taka historię o grach Paradoxu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Pełna historia serii Total War IP: 80.50.235.* 23.04.09, 10:36 B. dobre. Gratuluje. Po roaz kolejny swietny montaz. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Pełna historia serii Total War 23.04.09, 10:41 za wstawki, montaż i ogólną koncepcję brawa należą się Łukaszowi ja tylko stałem i gadałem co mi kazali ale dzięki za ciepłe słowa i tak fajnie, że ktoś docenia, to co robimy, choć tak naprawdę to dopiero początki i eksperymenty są - to był drugi raz jak byłem w studiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Pełna historia serii Total War IP: *.180.stk.vectranet.pl 23.04.09, 10:52 SŁAWEK SERAFIN JEST SUPER!! Ale kilka uwag odemnie: - Za bardzo przejąłeś się ostatnimy komentarzami dot. braku emocji i teraz ich jest za dużo heheh Pozdrawiam Ciebie Sławku gorąco JESTEŚ SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
rrrafael Re: Pełna historia serii Total War 23.04.09, 11:38 Dobre, naprawdę dobre! Widać, że już wiecie co i jak ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aryman222 Re: Pełna historia serii Total War 23.04.09, 12:59 fragment " (...)rozbudowano dyplomację..." i cytat z Durczoka wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manstain Re: Pełna historia serii Total War IP: *.dslgb.com 23.04.09, 13:08 Musze przyznac, ze do twojej poprzedniej tworczosci mam raczej negatywne zdanie to ten material bardzo mi sie podobal , oczywiscic poza wymuszona koncowka. Generalnie tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś