Dodaj do ulubionych

Pełna historia serii Total War

22.04.09, 16:07
Dziękuję smile n1
Obserwuj wątek
    • Gość: wołoszański Re: Pełna historia serii Total War IP: *.k2.pl 22.04.09, 16:17
      byłem lepszy...
    • Gość: oczy ważki Re: Pełna historia serii Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 16:28
      Oczy ważki was widzą, ale nie krzywdzą
    • Gość: hehe Re: Pełna historia serii Total War IP: 82.139.177.* 22.04.09, 17:08
      zajebiste ;]
      Takie na luzie zrobione
    • Gość: Arcymag Re: Pełna historia serii Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:20
      Hahaha! Na każdego kto napisze tu komentarz zostanie rzucona klątwa która zabije go w przeciągu 24 godzin !
    • Gość: Acardul Re: Pełna historia serii Total War IP: 82.139.52.* 22.04.09, 17:23
      Mam pytanko czy te filmy były podzielone ze względu na hosting ? (żeby się zmieścić w 10min) czy z innego powodu ?
    • Gość: aua Re: Pełna historia serii Total War IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.09, 18:03
      szapo ba!
    • Gość: nacho Re: Pełna historia serii Total War IP: *.ptr.magnet.ie 22.04.09, 18:26
      hehe... Hooligan Total War rzadzi smile
      aczkolwiek, jest juz jedna gierka strategiczna o hooliganach...

cyt. "Hip Interactive's strategy game based on soccer fan riots." xD
      www.gamespot.com/pc/strategy/hooligans/index.html
    • Gość: k Re: Pełna historia serii Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 19:10
      Szkoda, że film porusza praktycznie tylko część taktyczną, czyli połowę gry. Zawartość merytoryczna też w sumie nie największa. Mimo wszystko przyjemnie się ogląda, chociaż jest to bardziej "impresja na temat", niż omówienie gier.
    • drmad Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 19:36
      hehe, Mr Serafin powoli wyrabia swój własny styl i to mi się..... bardzo podoba big_grin tak trzymać!
    • michalov Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 20:45
      guach
    • Gość: Culwch Re: Pełna historia serii Total War IP: *.chello.pl 22.04.09, 20:58
      Jestem zaskoczony wysokim poziomem zajebistości materiału. Gratulacje, tak trzymać. Serafinie! Sławomirze! Kiedy bierzesz na warsztat jakąś inną serię? GTA? C&C/RA? Baldurso/Nerverwintery?
    • Gość: lavrenzo84 Re: Pełna historia serii Total War IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.04.09, 21:11
      Nie chce krytykowac recenzji ale trzeba przyznac bez bicia ze zbyt bardzo przynudza i straszne dluzyzny sa :].Hmmm.Te dluzyzny w kazdym zdaniu to az o pomste do nieba wola.Niema energi i nie ma zycia :].Niby dobrze a jednak zle.Dobry pomysl na poczatku ale juz puzniej zaczyna meczec to przydlugawe myslenie przed kazdym zdaniem :].
    • kas_ptas Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 21:40
      nie wiem jak Wam ale mi bardzo podoba się ten dźwięk przy logu serwisu GC takie elektryzujące bzzzytsmile
      kto wpadł na ten pomysł? temu z Wrocławia wyśle 4pak piwkasmile
    • jabbur Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 21:53
      Zajebiste jest. Aczkolwiek.

Aczkolwiek końcówka z kibolami/alterglobalistami jest za długa. Koncept fajny, ale wystarczyłoby 10s.
      A potem np. "Marsjanie Atakują" ;] I wstawki, wstawki które są great, ale sprofilowane do jednego gatunku /film, polityka czy inne gry/ by nie niszczyły spójności nagrania.

Ale nie marudzę - jak już wspominałem to jest zaje.. fajne
    • jabbur Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 21:57
      @kas_ptas
      Posłuchaj bzyczenia tutaj smile
      www.sport.pl/pilka/10,82382,4525052,Trailer_filmu__z__X_lecia_.html
    • hezron Re: Pełna historia serii Total War 22.04.09, 22:47
      jednym słowem: w pytkę, Sławomirze!smile
    • Gość: xyz Re: Pełna historia serii Total War IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 07:17
      Sławku recenzja jednym słowem Zaaaaaaj***sta big_grin Chyba najlepszą jaką do tej pory miałem możliwość oglądać na łamach Game Cornera. Masz świetny styl i bardzo miło jest obejrzeć recenzję, która jest zrobiona "na luzie". Wstawki z różnych filmów doprowadzały mnie do śiechu big_grin
      Kontynuuj swoją pracę, bo recenzje zrobione przez Ciebie są jedyne w swoim rodzaju.
      Pozdrawiam! i życzę powodzenia.
    • Gość: gfhdhd Re: Pełna historia serii Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 10:00
      To ja teraz poproszę o taka historię o grach Paradoxu
    • Gość: Aha Re: Pełna historia serii Total War IP: 80.50.235.* 23.04.09, 10:36
      B. dobre. Gratuluje. Po roaz kolejny swietny montaz.
    • slawomir.serafin Re: Pełna historia serii Total War 23.04.09, 10:41
      za wstawki, montaż i ogólną koncepcję brawa należą się Łukaszowi smile ja tylko stałem i gadałem co mi kazali smile

ale dzięki za ciepłe słowa i tak smile fajnie, że ktoś docenia, to co robimy, choć tak naprawdę to dopiero początki i eksperymenty są - to był drugi raz jak byłem w studiu! smile
    • Gość: ziomek Re: Pełna historia serii Total War IP: *.180.stk.vectranet.pl 23.04.09, 10:52
      SŁAWEK SERAFIN JEST SUPER!!
      Ale kilka uwag odemnie:
      - Za bardzo przejąłeś się ostatnimy komentarzami dot. braku emocji i teraz ich jest za dużo heheh Pozdrawiam Ciebie Sławku gorąco JESTEŚ SUPER!
    • rrrafael Re: Pełna historia serii Total War 23.04.09, 11:38
      Dobre, naprawdę dobre! Widać, że już wiecie co i jak ;P
    • aryman222 Re: Pełna historia serii Total War 23.04.09, 12:59
      fragment " (...)rozbudowano dyplomację..." i cytat z Durczoka wymiata smile
    • Gość: manstain Re: Pełna historia serii Total War IP: *.dslgb.com 23.04.09, 13:08
      Musze przyznac, ze do twojej poprzedniej tworczosci mam raczej negatywne zdanie to ten material bardzo mi sie podobal , oczywiscic poza wymuszona koncowka.
      Generalnie tak trzymac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka