Gość: zielony IP: *.zone3.bethere.co.uk 26.04.09, 14:49 nie ma co sie zastanawiac. naparwde warto kupic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niebieski Re: Demo Zeno Clash w przygotowaniu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.09, 15:10 nie ma co się zastanawiać. nie warto tego kupować !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexon Re: Demo Zeno Clash w przygotowaniu IP: 80.48.171.* 26.04.09, 15:19 warto kupić naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różowy Re: Demo Zeno Clash w przygotowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 15:58 Ja rozumiem, że trzeba wspierać twórców niezależnych, ale nie za taką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Demo Zeno Clash w przygotowaniu IP: *.zone3.bethere.co.uk 26.04.09, 16:05 byla promocja wczesniej na steamie mozna bylo kupic za polowe ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oran Re: Demo Zeno Clash w przygotowaniu IP: *.chello.pl 26.04.09, 16:56 Słyszałem gdzieś, ze grę stworzyl jakiś Chilijski producent... No nieźle, nie grałem chyba nigdy w grę z Ameryki Południowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piec Re: Demo Zeno Clash w przygotowaniu IP: 80.51.136.* 26.04.09, 18:07 Grałem tylko godzinę ale trzeba przyznać warto zahaczyć o grę choć by dla samego świata stworzonego przez twórców gry. Co mnie zaskoczyło to to że gra się prze przyjemnie mimo tego że tak naprawdę nie mamy w grze wielu możliwości prócz bicia się. Ale naprawdę grywalność niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tremayne Re: Demo Zeno Clash w przygotowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:37 ja chce wziąść/spalić to co spalili twórcy tego świata. pierwsze pare godzin to było jedno ogromne wtf. Potem pograłem po 48 godzinach bez snu... było mocno ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devdd Re: Demo Zeno Clash w przygotowaniu IP: 80.48.190.* 26.04.09, 22:47 niezla, ale ten swiat az sie prosi o cos wiecej niz tylko proste mordobicie... nie mowie, ze jest zle... bo nie jest, ale chyba cala para poszla w wykreowanie zakreconej graFiki/fauny/flory. Gra skomplikowaniem zahacza miejscami o gry flashowe. Brakuje zagadek, wiecej fabuly, npcow, gadania, zwiedzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michi16 Re: Demo Zeno Clash w przygotowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:19 Grałem, nawet fajna fabuła, świat i ten niepowtarzalny klimat ... Jakby zrobić z tego prostego mordobicia jakiś porządny FPS lub nieco skomplikować system walki to gra byłaby u mnie na samej górze listy moich ulubionych gier, a tak jest gdzieś pośrodku, a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Demo Zeno Clash w przygotowaniu 27.04.09, 12:28 Miałem okazję popykać u znajomego, a jako, iż ten sam znajomy mówi, iż gra jest niemiłosiernie krótka to pewnie... przejdę się do Niego jeszcze z 2-3 razy i ją skończę (a właściwie - ). Na razie powstrzymam się z opiniami, może później (już nie ważne czy będę mieć okazję tytuł ukończyć czy też nie) napiszę "taką niby recenzję" lub w jakiś inny sposób opiszę wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś