Dodaj do ulubionych

Galeria: Tekken 6 PSP

01.05.09, 10:44
Hmm, trochę dziwię się ludziom kupującym każdą część Tekkena, bo - choć to świetna gra - jeśli masz jednego, masz wszystkie. Dotąd miałem T3, wysiadła mi PSX - kupiłem Dark Resurrection na PSP. I nadal się świetnie bawię - bo to w zasadzie ta sama gra. Potrzeby kupowania T6 nie widzę, choć jeśli miałbym to zrobić, to właśnie w wersji PSP - bijatyki to generalnie "małe gierki", w sam raz na godzinny relaks, czyli najlepiej sprawdza się do nich handheld.
-------
kultturystyka.blox.pl - Kto zabił Asteriksa?
Obserwuj wątek
    • viktor_pl Re: Galeria: Tekken 6 PSP 01.05.09, 10:53
      Bardzo cieszy mnie to, że Sony wydaje wersje portable wraz z premierą swoich wielkich hitów na PS3. Oby jeszcze dodawali dodatkowe funkcjonalności dla posiadaczy obu konsol(np. odblokowane postacie na PSP automatycznie odblokowały mi się na PS3).
    • polychessman Re: Galeria: Tekken 6 PSP 01.05.09, 10:59
      "Hmm, trochę dziwię się ludziom kupującym każdą część Tekkena, bo - choć to świetna gra - jeśli masz jednego, masz wszystkie." Po części to prawda, ale po części, bo zawsze jacyś nowi zawodnicy się pojawiają, nowe ciosy, nowa grafika, areny, rdzeń pozostaje taki sam bo jest doskonały.
      "Silnik ten sam, ale czy to komuś przeszkadza? " Nie, ale mam nadzieję że wykorzystają odblokowaną dodatkową moc procesora bo wszak poprzednia część tekkena chodziła na 233 mhz. A że wyglądała świetnie to można sobie wyobrazić jak może wyglądać 6stka. Na screenach na razie znaczącej poprawy nie widać, ale się zobaczy.
    • xello Re: Galeria: Tekken 6 PSP 01.05.09, 12:27
      eszuran, to samo można powiedzieć o 99% kontynuacji, z przeróżnymi fifami na czele, na mgs'ach kończąc - więcej tego samego. Choć fakt, wersja tekkena wystarczy mi jedna, a na nowe MGSy mnie ciągnie big_grin
    • guardian79pl Re: Galeria: Tekken 6 PSP 01.05.09, 14:04
      Wygląda na prawdę dobrze. Coś mi się widzi, że T6 na PSP może odnieść większy sukces niż na stacjonarkach. Bardzo się cieszę, że PSP nie umarło smile
    • robin113 Re: Galeria: Tekken 6 PSP 01.05.09, 14:06
      Dajcie jeszcze kilka DLC i będzie GIT smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka