pico.pl 05.05.09, 10:37 Wygląda KOZACKO, tak jak pisałem wcześniej kontynuacja może naprawdę zarządzic ( aczkolwiek nie musi . Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krisk91 Re: Teaser - Red Steel 2 05.05.09, 10:41 Gra third-party na Wii w którą chciałbym zagrać. Co się dzieje na tym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Teaser - Red Steel 2 05.05.09, 11:57 I zaraz posypia sie teksty w brukowcach ze gra uczy odruchow zabijania i przyzwyczaja dzieci do przemocy fizycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
neozeo Re: Teaser - Red Steel 2 05.05.09, 12:45 Wygląda lepiej niżeli niejedna gra na "duże" konsole Odpowiedz Link Zgłoś
pico.pl Re: Teaser - Red Steel 2 05.05.09, 13:08 Duża w tym zasługa Cel-Shadingu nie oszukujmy się Ale z drugiej strony co to ma do rzeczy, liczy się efekt końcowy a ten jest trzeba to przyznac conajmniej udany. Nadchodzi era dobrych, dopracowanych gier na Wii ? Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
ringem Re: Teaser - Red Steel 2 05.05.09, 13:26 Przyjęli bardzo ciekawy styl graficzny- okazuje się, że cel- shading nieźle maskuje braki w mocy obliczeniowej kosnoli. Taki MadWorld mógł spokojnie startować na duże konsole. In plus Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Teaser - Red Steel 2 05.05.09, 13:53 Dla jedynki chciałem kiedyś kupić Wii... ale okazała się badziewiem. Zobaczymy jak będzie teraz. Acha, i gdzie do diaska krew? Nie mam jakiejś wielkiej żądzy bebechów latających po ekranie, ale w grze, w której ciacha się mieczem powinno się znaleźć trochę czerwonego płynu bo to wręcz odrzucająco nienaturalnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
lordkaka Re: Teaser - Red Steel 2 05.05.09, 14:21 zapowiada się bardzo dobrze oby im to wyszło to zastanowię się czy znowu nie kupić wii ale w polsce ta konsola niema dobrej przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon1234 Re: Teaser - Red Steel 2 05.05.09, 15:26 Przecież to widać, że to nie jest "In Game" a CG ja wole poczekać na jakiś prawdziwy gameplay. Jedynka też miala być super a okazała się grą ostro przeciętną. Odpowiedz Link Zgłoś
pieprzol Re: Teaser - Red Steel 2 05.05.09, 17:03 jedynka RS to piękny przykład jak można się z tym całym wii-lotem zamotać. Sterowanie było co najmniej dziwne. Ale jeśli w 2 miało bym wreszcie działać, grafa całkiem spoko...czemu nie. zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś