ilekobietamalat 17.05.09, 23:00 ha!!! ledwo mi sie zlotko wyroslo (jeszcze nienazwane nawet jest) a juz wyprodukowalo drugie zlotko bardzo dumna jestem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: ha:D 17.05.09, 23:18 nono;D poza tym te nowe rozowe, sa pewniejsze jako rodzice dla wyjatkowych jajec;D (oczywiscie to tylko moja teoria) bo i zlotko z tym nowym rozowym,i sreberka z tymi rozowymi,jakos tak chetnie, i owocnie Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: ha:D 17.05.09, 23:17 No niedlugo zloto sie u nas zacznie swiecic po wszystkich kontach (wolalabym bankowych) Odpowiedz Link Zgłoś
rennya no fajnie fajnie:) 18.05.09, 02:13 u mnie tylko zielone w paski z białego pasiastego i wiosennego Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: ha:D 18.05.09, 06:47 tak pomyslałam ze pewnie masz drugie zlotko co do teorii to tak: pierwszy bred srebrnej z rózowym=srebrne pierwszy bred drugiego srebrnego z biała = 0 jejek grugi bred srebrnej z rózowym =rózowe jajko z jakim bredowałas złotko? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: ha:D 18.05.09, 06:51 a z rózowym ,a ja wywaliłam wyprodukowane rózowe zamiast hodowac ja mam teraz faze na te pasiaste,tylko pewnie nie bede umiała zlapac na razie musze odhodować to co mam,bo od czwartku mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: ha:D 18.05.09, 07:30 łoaaa! czyli wychodzi na to, ze pierwszy raz jest najbardziej efektywny (i efektowy zarazem) Pamiętacie, któraś wysnuła taką teorię, że jak klika się przy smoku breed, to kolejność potencjalnych partnerów jest nieprzypadkowa... Jak to się ma do kolejnych zmieniających bieg historii odkryć? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: ha:D 18.05.09, 09:05 któraś wysnuła taką > teorię, że jak klika się przy smoku breed, to kolejność > potencjalnych partnerów jest nieprzypadkowa... to ja to ja to ja;P i to raczej nie byla teoria a pytanie,czy tak faktycznie jest. rozowe zdecydowanie nie byly na przedzie listy wiec cos innego musi 'ustawiac' smoki na stronie breed Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa ale tak sobie popatrzylam na to twoje zlotko 18.05.09, 09:43 i ono w przeszlosci mialo jednego z przodkow guardiana i nawet wodne, czyli zlote zdaja sie dosc chetne do rozmnazania z innymi kolorami Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: ale tak sobie popatrzylam na to twoje zlotko 18.05.09, 10:08 kiedys czytalam,ze srebrne TYLKO ze srebrnymi i zlote tez tylko ze zlotymi. z doswiadczenia mojego sreberkowego wynika ze srebrne w ogole nie chca sie do siebie zblizyc, sadze ze ze zlotkami jest tak samo.. wiec chcac nie chcac, z kims czasami musza chcice zaspokoic;P Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: ha:D 18.05.09, 10:56 Pamiętacie, któraś wysnuła taką > teorię, że jak klika się przy smoku breed, to kolejność > potencjalnych partnerów jest nieprzypadkowa... Jak to się ma do > kolejnych zmieniających bieg historii odkryć? nijak bredowałam srebrnego z pierwsza biała na liście i nic nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ha:D 18.05.09, 11:00 ja zrozumiałam, że nie chodzi o pierwszego partnera z listy tylko prawiczka a najlepiej któregoś nowego smoka. U mnie się sprawdziło z nowymi, ale one niekoniecznie były na początku listy. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: loola 18.05.09, 11:38 no tak. Teoria z pierwszym z listy była Edycji, a tu watek Ikobiety to ja do tej teorii sie odnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: loola 18.05.09, 11:40 teoria z pierwsyzm z listy nie byla edycji,tylko chyba z edycja miedzy innymi, zastanawialysmy sie czy kolejnosc na stronie cos nam podpowiada wiec w sumie to nie byla teoria tylko przemyslenia;> Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: loola 18.05.09, 12:25 może pokręciłam, ta moja pamięć - ale przysięgłabym, że widziałam post Edycji (taki króciutki) z przemyśleniami na ten temat... Chyba czas na lecytynkę Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: loola 18.05.09, 12:28 hm;> moze i edycja tez tym pisala;D ja pamietam ze mialam takie przemyslenie i sie nim podzielilam niewazne z reszta;D Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: loola 18.05.09, 12:50 no podzieliłaś się i je nawet wykorzystałam z dobrym skutkiem wielokrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: loola 18.05.09, 14:17 Teoria z pierwszym z listy nie byla moja. Za to moge powiedziec, ze zloto ze zlotym i srebro ze srebrnym za cholibcie sie nie chcialy laczyc. Ale za to ciekawe, bo kazde zloto z zielenina dawalo mi alta zielonego Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: loola 18.05.09, 14:33 złote z winem daje alta - to super wiadomość! Zaraz jak zrobi się miejsce przetestuję! Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: ha:D 18.05.09, 21:16 Przychylam się do teorii różowych smoków- z dwóch moich sreberek w połączeniu z dodoidami wyszły sreberka Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: ha:D 18.05.09, 21:19 Czyli że klasyczne różowe Dodzie czy te nowe bladoróże? Bo właśnie chce sobie zbreedować i nie wiem z kim Odpowiedz Link Zgłoś
rennya srebrne u mnie 18.05.09, 21:32 srebrny + biała = białe różowa dawna + srebrny = różowe zwykłe Odpowiedz Link Zgłoś