lethaldoze 18.05.09, 16:23 Ja pobrałem demko w pierwszy dzień, i bardzo mi się spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ezronymius Re: Demo Red Faction: Guerilla pobrano milion raz 18.05.09, 16:29 No, fajne jest. Aczkolwiek mnie trochę mierzi, że za łatwo ściany się rozwala. Z "fabuły" to PLUS za to, że występuje tam korporacja Ultor (ta sama co z Saints Row 2)! W końcu ta sama firma robiła obie gry. Odpowiedz Link Zgłoś
kroolik37 Re: Demo Red Faction: Guerilla pobrano milion raz 18.05.09, 17:00 Mnie jakoś to demko nie wciągnęło Odpowiedz Link Zgłoś
unknown301 Re: Demo Red Faction: Guerilla pobrano milion raz 18.05.09, 17:11 demko fajne ale nie jakieś extra... choć fajnie wszystko rozwalać Odpowiedz Link Zgłoś
nechrist_pl Re: Demo Red Faction: Guerilla pobrano milion raz 18.05.09, 17:59 dla mnie demko to byla kaszanka. moze strawna, ale pryjemnosci z grania niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Demo Red Faction: Guerilla pobrano milion raz 18.05.09, 18:55 Nie dziwię się. Może krótkie demo. Ale jest porządna demolka. Między innymi to główny powód tych pobrań. Ale sama rozgrywka też przednia. Ja już nawet klucz do bety miałem. Naprawdę polecam ludziom którzy lubią robić demolkę w grach bo w Red Faction jest to świetnie oddane. Odpowiedz Link Zgłoś
dead-space Re: Demo Red Faction: Guerilla pobrano milion raz 18.05.09, 19:39 Teraz na dniach ma byc demo online - zobaczymy co tam bedzie ono oferowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
1.kamiloss Re: Demo Red Faction: Guerilla pobrano milion raz 18.05.09, 20:01 Kiedy demo PC ? Odpowiedz Link Zgłoś
hiki1337 Re: Demo Red Faction: Guerilla pobrano milion raz 18.05.09, 20:10 Dla mnie demko było słabe. Ta "rozwałka" to nic nadzwyczajnego, a sposób w jaki się odbywa nie bardzo przypadł mi do gustu. Pełną wersje odpuszczam bez żalu. Odpowiedz Link Zgłoś