martinez-1 20.05.09, 17:00 biore w ciemno mam słabosc do tego uniwersum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adic83 Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 17:04 o.O Ten "trejler" to raczej taka zapowiedź trejlera... Z 5 sekund "akcji" i minuta wyświetlania tytułu? No nic, oby tylko trzymało poziom poprzedników... Z tego co pamiętam w sidiekszyn twierdzili że grafa nie powala. Ważne żeby klimat trzymał poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 17:06 www.actiontrip.com/features/aliensvspredator2009.phtml Huh, to jest ta nierobiąca grafa...? Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 17:12 Wow! Te screeny na bank z wersji pc ale robią piorunujące wrażenie. Szczególnie ten z obcym... Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 17:54 Ten screen to skan z gazety, który był na necie w lepszej rozdziałce już miech temu (nawet polygamia chyba o tym pisała albo na forum był) Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 18:10 killzone 2 bije tą gre na głowe widząc te screeny. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba.co.rysuje Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 18:10 A niech sobie w rzyć wsadzą takie filmiki i mocno przekręcą, żeby zabolało. Albo mają coś do pokazania, albo, kurna, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sz-pl Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 18:15 martin1841 i kogo obchodzi ze K2 wyglada lepiej? Przy kazdej nowej grze te chore porownanie do K2 musi byc wcisniete? Ja jestem z tych ktorzy wyzej stawiaja gameplay i niestety jak dla mnie ta gra pobije pustego, zajebiscie wygladajacego Killzłoma na glowe pod wzgledem grywalnosci i klimatu Odpowiedz Link Zgłoś
jadespider Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 18:31 luk4sz-pl - strzeliles sobie poniekad samoboja, gdyz pod wzgledem klimatu Killzone jest dość podobny do aliena (przewaga szaro-zieleni na przyklad). I akurat klimatycznie Killzone 1 bił na głowę Halo więc trudno zarzucić brak klimatu Killzone'owi - hmm myślę, że AvP jeżeli będzie na poziomie grywalności CoD4 albo Killzone 2 właśnie to będzie naprawde swietny tytul Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 18:33 Ktoś śmiał porównać killzone 2 do AvP? Przecież te gry dzieli gameplayowa przepaść. Powiem tak, nie obrażajcie AvP . Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 19:09 A grafika? Jeśli ktoś patrzy wyłącznie na grafikę to... szkoda gadać . Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 19:19 AvP to przede wszystkim mocarny klimat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 19:21 Sądzę, że gierka będzie bić klimatem i sam teaser też jest klimatyczny choć prawie nic nie pokazuje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nechrist_pl Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 19:22 wow. nie widzialem, ze pokazywanie napisow moze wzbudzac takie napiecie klimat pierwszego AvP wycieka z tego teasera. a jak ktos porownuje klimatycznosc "avp" do "killzone", to albo nie gral jedna z tych gier, albo niedawno upadl z wysoka na glowe.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 20:23 No ale zerknijcie na ten screen u góry brzydki jak cholera, niedorasta killzonowi do pięt, ba do pięt? Źle napisałem niedorasta killzonowi do podeszw do stóp! Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 20:31 martin1841 co zes sie uczepił tego Killzona?Generalnie zwisa mi ugrzeczniony Killzon i wole megaklimatyczne AvP Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 20:32 Klimatycznie Aliens vs Predator przypomina Killzone 2, ale zdecydowanie odstaje pod względem grafiki, co nie zmienia faktu, że będzie gierką prawdopodobnie godną uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 20:46 martin1841 i co z tego, że nie dorasta? Nie bój się, AvP wyborni się czymś innym. Grafika w tym tytule schodzi na dalszy plan. Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 21:09 My ród dumnych Predatorów, po raz kolejny zabawimy się z xenomorfami w polowanie! I ci nędzni ludzie nam w tym nie przeszkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
xyzdio Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 22:15 Nie ma jak to spuścić się z sufitu na marinsa i zrobić mu kuku Mam nadzieje że twórcy nie zapomnią o multi... w starym dobrym AvP było świetne Odpowiedz Link Zgłoś
m3n3lli Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 20.05.09, 22:23 Spuścić na Marinsa z sufitu... hmm Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 21.05.09, 01:15 zboczeńcy ;x chłopaki, nie te branża hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szczwanygapa Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 21.05.09, 10:10 Czemu piszecie trailer, skoro to jest teaser? Odpowiedz Link Zgłoś
pioosz Re: Aliens vs Predator - trailer i obrazek 21.05.09, 20:45 xyzdio pewnie czasem też atakujesz od tylca Odpowiedz Link Zgłoś