Dodaj do ulubionych

Po Kablu: Combat Arms

• falcion Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 14:18
      A ja bym chcial zobaczyc jakbyscie ocenili Gunz. Swoja droga fajnei by bylow to sobie z wami pograc bo jest pod pewnymiw zgledami ciekawsze smile. No i tam gra jest naprawde darmowa bo za realna kas emoza conajwyzej kupic jakies fajniejsze stroje [np pirata]czy chyba jakis mnoznik exp jest tez i im podobne gadzety neizmieniajace raczje rozgrywki.
    • Gość: Markok Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 14:36
      Na następny ognień niech idzie CS , Red Orchestra , Cross Fire , Day of Defeat , Battlefieldy i CoD-y xD
    • venmort Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 15:32
      Z mojej krótkiej przygody z CA wynika co następuje:
      - Bunny hopping w tej grze naprawdę nie jest problemem. Skacze się nisko, przyspieszenia nie ma a większość graczy porusza się bez jego użycia. A jak ktoś ma wielki problem, to polecam kałacha, ta broń ma takie podbicie, że przy strzelaniu serią świetnie kompensuje hopkę przeciwnika,
      - Kampić za bardzo też się nie da, gra premiuje raczej ciągły ruch. No chyba, że ktoś jest niesamowitym sharp shooterem (a kilku takich już spotkałem), to ma szansę utrzymać się w jednym miejscu kilkadziesiąt sekund.
      - W początkowym etapie awansuje się dość szybko a ilość punktów doświadczenia na mecz spokojnie przekracza 100. Nie ma więc problemów z zakupem broni i wyposażenia - na początku i tak nie mamy dostępu do wszystkiego.
      - Lagi są niestety. Nie raz doświadczyłeem nagłego objawienia przeciwnika, który po chwili znikał i pojawiał się kilka metrów dalej. Brakuje mechanizmu odcinającego graczy ze zbyt dużym pingiem (a może jest, tylko nie działa właściwie).
    • cwicz Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 16:06
      @venmort

Nie spodziewaj się zbyt wiele po darmowej grze ;p
    • Gość: marek Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.chello.pl 21.05.09, 17:40
      o matko. wypisany przeszedł na stronę wroga. Kolaborant !
    • Gość: bejton Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.chello.pl 21.05.09, 17:49
      a ja w to grałem dość sporo. Osobiście uważam CA za lepsze do CS, którego miałem wszystkie części i sprzedałemtongue_out CAjest szybszy i nie czeka się tyle na następną kolejkę bo jest ciągły respawn. Bardzo dynamiczna gra, nie spotkałem bunny hopping'u a wypożyczenie dobrego guna na dzień to koszt ok 800-950GP (nie licząc dodatków jak tłumik i kolomator) co da sie odrobić spokojnie w 2h. Osobiście polecam.

P.S głupia sesja, nie mogę ćwiczyć nutshotówwink
    • dr_dred Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 17:51
      Mi tam gra się lepiej niż w CS-a widziałem u kolegi jak on grał i sam na trochę spróbowałem ale za bardzo mi się nie spodobał a w przypadku CA jest odwrotnie może to dziwne ale tak jest wink.
      Americas Army znudziło mi się bo po prostu zbyt duże baty dostawałem no i nie ma czegoś takiego jak kupowanie spluw i rozwój postaci są tylko jakieś pkt honoru i nic poza tym. AA to jednak gra dla bardziej doświadczonych graczy no i rozgrywka jest znacznie wolniejsza ale w końcu to taktyczny FPS.
      O pozostałych FPS-ach sieciowych nie będę się wypowiadał bo nie grałem ,ale też żaden nie przykuł mojej uwagi na tyle jak CA.
      A ogólnie podsumowując chyba najbardziej podobała mi się rozgrywka sieciowa w CoD4 i CoD5 oczywiście też grałem u kumpla wink
    • Gość: SmoczyJ Re: Po Kablu: Combat Arms IP: 62.233.167.* 21.05.09, 17:59
      Wiem że wyjdę na nooba ale jak działa teamspeak?
      Jakaś krótka instrukcja ew. tourial...
    • Gość: m4t3k Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.ar.wroc.pl 21.05.09, 18:59
      W CSie można było zrobić headshota z noża.
    • dr_dred Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 19:03
      no i nie można w CS-ie też załatwić nutshota hehe.
    • Gość: Bot Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 19:04
      "Wiem że wyjdę na nooba ale jak działa teamspeak?
      Jakaś krótka instrukcja ew. tourial..."

Dwoch graczy posiada dwa kubki do ktorych przy dnie przymocowany jest dluuugi sznurek. Jest szansa ze krzyczac do kubka inny gracz cie uslyszy.

en.wikipedia.org/wiki/Team_Speak
    • Gość: GeO Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 19:33
      Jak dla mnie na razie jest tylko jeden dobry webshooter - Reality Mod do BFII i wsio.
    • Gość: Raywen Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 19:57
      A mi coś się net pier*** i nie moge ściągnąć nawet instalki... Może do jutra mi się uda dojść do porozumienia z połączeniem to wkońcu Don dostanie swoje obiecane lanie;D
    • don_wroc_love Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 20:52
      @Raywen

eeee no co ty? smile pecetowiec Sobie nie radzi wink
    • plunio7 Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 21:22
      To teraz może konkurencja, WarRock?
    • Gość: ElCidX Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 21:53
      Mnie w tej grze wkurza tylko ejdno, pokoje gry stawiane zrez graczy, czyli po prostu lagi. gdyby były to normalne serwery...
    • jamesssss Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 21:57
      następny niech będzie urban terror!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • jamesssss Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 22:04
      k...a a jak kto ma maca
    • Gość: Raywen Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 22:26
      Jutro przerwe w AoC sobie specjalnie dla ciebie zrobie;D Bedziesz mógł mnie skopać bo serio nie umiem grać w fpsy;p Właściwie to był problem z przeglądarką ale kit;D War Rock jest strasznie zabugowany, grać się w to prawie nie da.
    • Gość: SmoczyJ Re: Po Kablu: Combat Arms IP: 62.233.167.* 21.05.09, 23:20
      To będzie ta gra w piątek (jutro).
      Ja sobie właśnie trenuję i myślę że BF heroes łatwiejsze ale to morze być kwestia wprawy.
      • don_wroc_love Re: Po Kablu: Combat Arms 21.05.09, 23:44
        @Raywen

nieważne kto kogo pobije - najważniejsze żebyśmy się fajnie bawili.
        ...a może w czasie gry przekonam Cie, że konsole i konsolowcy nie są tacy źli.... wink
    • Gość: zal.uganda Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 00:10
      gralem kiedys...niestety duza ilosc bugow i citerzy...poza tym gra jest stworzona, ze tak to nazwe, [ podobnie jak warrock ] w systemie 'peer to peer'
      pl.wikipedia.org/wiki/Architektura_sieci
      ,wiec z moja neozdrada mialem spore lagi...
      teraz najczesciej strzelam sobie w crossfire lub cod4..
    • Gość: Murat Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 09:25
      Przed chwila gralem w CA big_grin
      O ktorej ustawka i na jakim serwerze?
      Moj nick to murat111.
    • Gość: Tera_Patrick1991-J Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 09:41
      100 megabitow wysylania by sie przydalo na te gre!

Jak widać Polacy to ciemny naród . . . kogo znam to tylko Gie-Gie i nic innego! Jeżeli delikwent korzysta tylko z tego komunikatorka to bankowo jest też użytkownikiem naszej-klasy!

Zamiast korzystać razem z takich pięknych sieci na raz w Mirandzie jak:

Xfire
      Tlen
      Spik
      Jabber
      AQQ
      Jabber
      MSN
      IRC
      czy Yahoo ;]
      • don_wroc_love Re: Po Kablu: Combat Arms 22.05.09, 09:50
        > Zamiast korzystać razem z takich pięknych sieci na raz w Mirandzie jak:
        >
        > Xfire
        > Tlen
        > Spik
        > Jabber
        > AQQ
        > ICQ
        > AIM
        > Jabber
        > MSN
        > IRC
        > czy Yahoo ;]

-----

tylko PO CO?
    • cwicz Re: Po Kablu: Combat Arms 22.05.09, 10:45
      Wpadnie ktoś po 13? Pozabijałbym smile
    • Gość: Trajwet Re: Po Kablu: Combat Arms IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 10:49
      Banan na twarzy by mi się pojawił na hasło "Insurgency". Problem w tym, że to mod na silniku H-L2 więc i zawęża się grono potencjalnie zainteresowanych. W każdym bądź razie - sprawdźcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka