jarek_ka5 25.05.09, 22:12 podobno niektórzy już mają ja dopadnę może w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekk7 Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 22:13 Przed zagraniem w demko, podchodziłem do tej gry z dystanem... Po zagraniu, zmieniłem zdanie - bardzo dobra jest to gierka. Poczekam aż stanieje i kupie (narazie mam w co grać ;]) Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 22:15 Serio jest tak zle? Kumpel mowil (troche wczesneijsza premiera gr w niektorych naszych sklepach ), ze polonizacja spisuje sie o wiele lepiej niz w K2 i jakos strasznie zle nie jest. ale jak to jedyna wada i powod obnizenia do 4 - gratulacje Sucker Punch! Odpowiedz Link Zgłoś
hellghan Re: Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 22:16 polnizacja westia gustu, dla grających w Killzone 2 w multi sprawdzała się ona świetnie, ale brak wyboru to kiepski pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 22:17 No tłumaczenie tłumaczeniem. Bo zażalenia tylko do tych co tłumaczyli. I znowu gadka o profesjonalnej polskiej wersji językowej poszła się kochać. Jednakże cieszę się że mamy kolejny dobry tytuł na PS3. Bo przecież rewolucji nie zapowiadano. I dobrze, wolę solidne produkty a InFamous takim z pewnością jest. Więc jeśli ktoś gra w angielską to gra w grę która otrzymała 5 na polygamii ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 22:18 Czyli można powiedzieć, że inFAMOUS jest produkcją godną uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 22:27 Ech, gdyby gra kosztowała 50zł to tak ;] Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Re: Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 22:28 hansatan, nie za duzo wymagasz? nawet platynki tyle nie kosztuja... Odpowiedz Link Zgłoś
ghettosoldier Re: Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 22:30 błagam, wróćcie do tradycyjnej skali ocen od 1 do 10. Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 23:05 mi bardzo przypasował infamous, jedna z tych gier na ps3 w której nie mam się do czego przyczepić no może brakuje mi normalnych giwer Odpowiedz Link Zgłoś
dragonow20 Re: Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 23:25 Ja grałem u kumpla bo swojej kopi nie kupiłem i muszę przyznać ze wygląda zacnie a i miło sie grało. Nie ma to jak exlusiw sony Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 23:29 " Co więcej, to jeden z tych tytułów, który warto przejść dwukrotnie - raz jako bohater, raz jako bandyta." Czy to oznacza, że fabuła nie jest liniowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mariosprinter Re: Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 23:37 Trash Panic - ocena 4- inFAMOUS - ocena 4+ Coś tu chyba nie tak? Aha, wyrzućcie z głównego obrazka Polygamii ten śmieciowy japoński koln tetrisa i dajcie Cole'a. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Recenzja: inFAMOUS 25.05.09, 23:53 @mariosprinter: Naprawdę nie jesteś w stanie dostrzec, że Trash Panic to gra z PSNu i ocenia się ją na innym poziomie niż inFamous? Odpowiedz Link Zgłoś
mariosprinter Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 00:10 @emiel: Ależ oczywiście, że jestem. Tylko nie wiem czemu gry które dzieli 20% (wg GR), na Polygamii otrzymują prawie identycze oceny. Polecałbym wprowadzenie systemu dziesiątkowego, pozowiło by to lepiej dostosować ocenę dla danej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 00:17 Bo recenzowały je dwie różne osoby? :] Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 00:43 "Tylko nie wiem czemu gry które dzieli 20% (wg GR), na Polygamii otrzymują prawie identycze oceny." "Bo recenzowały je dwie różne osoby? :]" Buhehehe OWNED Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 01:45 Po demku oceniam ta gre na 8/10 - czyli podobnie jak Bendzi recenzujac calaka . Stanieje to kupie uzywke z allegro.. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 06:13 "Tylko nie wiem czemu gry które dzieli 20% (wg GR), na Polygamii otrzymują prawie identycze oceny." 3,75 i 4,5 to wg Ciebie prawie identyczne oceny? Weź chłopie policz, jaka to różnica procentowa na szkolnej skali ocen... Odpowiedz Link Zgłoś
elemente_pl Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 06:55 Nie byłem przekonany do tej gry( otwarty świat) ale po 4 przejściu dema wiem że swoją kopie zakupie. Gra naprawdę sprawia mnóstwo frajdyszkoda tylko, że ultima nie ma już tej promocji z filmem... A recka bardzo dobra, jeszcze bardziej zachęciła mnie do zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
skylitek Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 07:10 elemente sprawdź MediaM, na KZ2 bardzo długo mieli ofertę z BHD, może i tym razem tak będzie, ew Empik gdzie do KZ2 była gra z platynowej kolekcji za 1 zł Odpowiedz Link Zgłoś
charlesz Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 07:19 A ja wciąż biję się z myślami, kupić czy nie. Pewnie jak zwykle prędzej czy później zmięknę P.S. Będę powtarzał do znudzenia: ponownie biję brawa za polonizację dla SCEP, nie słuchajcie marud tylko lokalizujecie i tłumaczcie jak najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 08:59 charlesz: Kup Zwlaszcza, ze polonizacja daje rade. Po tym co przeczytalem na Polygamii spodziewalem sie jakiegos "koszmarka". Moim zdaniem jest dobrze (choc Agentka Moya jest rzeczywiscie bardzo slaba). Balem sie tez tego "piorunochronka" wspomnianego przez Ryslawa. Okazuje sie, ze wyszlo to z ust Zeke'a (gdyby tak zwracaliby sie tak do Cole'a ludzie na ulicy to rzeczywiscie bylya by biednie) co jest OK. Jemu jako bylemu hippisowi, luzakowi kontestujacemu rzad federalny takie odzywki po prostu pasuja. Nie jest to mistrzostwo swiata, ale polski dubbing przyjemnosci z zabawy na pewno nie odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
martino_1 Re: Recenzja: inFAMOUS 26.05.09, 09:25 Na allegro jest ciekawa oferta sklepu gekon: inFAMOUS PL + Hancock na BluRay za 210 zł. Zawsze można sprzedać film, który chodzi po 70 zł nówka, więc można tanio grę kupić i ja tak chyba zrobie Odpowiedz Link Zgłoś