Dodaj do ulubionych

Galeria: The Last Guardian

10.06.09, 18:46
no jak tu ogladajac te screeny i nie pomyslec o Shadow of the Colossus .. ale to akurat na + smile
Obserwuj wątek
    • orthunch Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 19:59
      Przepiękne. Może się jednak skusze na PS3.
    • argeth Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 20:26
      Śliczne, bez nutki ironii zazdroszczę posiadaczom PS3 wink
    • saqurado Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 20:27
      Mogliby zrobić jakąś strzelanke zamiast takiej gry tongue_out

Na pewno z mojej strony będzie preorderek;] Oby jak najszybciej
    • piotrkolakowski Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 20:46
      Nie tylko strzelankami człowiek żyje. Nie mogę się doczekać tej gry. To będzie hicior!
    • oirf Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 20:49
      Mnie ta gra nie ruszyła. Tak samo jak nie ruszyło nudne ICO czy wykastrowane Shadow of the Colossus
    • don_wroc_love Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 20:49
      @saqurado

heheheh big_grin wink
    • simon_x Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 20:49
      strasznie zaluje, ze spedzajac czasy ps2 na PCcie ominelo mnie ICO, SotC, Okami... teraz nawet gdybym pozyczyl ps2, pewnie juz nie bylbym tak oczarowany, bo jednak oprawa tez buduje klimat, a ta sie pewnie postarzala - najlepiej tego doswiadczylem odpalajac niedawno na ps3 legendarne FF7 smile
    • wicked_squirrel Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 21:17
      simon_x - pozycz (albo kup sobie) jakiś mały 14 albo 15 calowy telewizorek, do niego przyczep czarnule i bedzie super - na takim sprzęciku gry z PS2 wyglądają po prostu dobrze smile

• argeth Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 21:21
      Zależy która, takie Okami nawet na TV o dużej przekątnej wygląda niesamowicie, SotC też całkiem nieźle. Testowane rok temu wink
    • slimeq23 Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 21:25
      Ja mam 32" LCD i grając w SotC, ICO, Okami byłem wniebowzięty smile
      Oglądając galerię już mi się portfel sam otwiera smile Pre-Order będzie w 100%
    • x-boxer Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 21:28
      Nie ma to jak skreslac gierki z ps2 pod wzgledem opravy a/v testujac ff7, ktore jak zapewne simon uwaza jest rowniez z ps2;/ FFVII to gierka z psx'a gdzie grafika jest przedpotopowa.. Gry z ps2 procz rozdzialki i iloscia detali roznia sie znacznie mniej od tych z ps3
    • argeth Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 22:01
      O, przeoczyłem. FFVII jest archaiczne nawet odpalane na PSP, szczególnie dźwięk. Jak dla mnie simon_x warto spróbować wink
    • twilitekid Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 22:02
      Ale przesadzacie. Na każdym CRT gry z PS2 wyglądają bardzo dobrze (byleby konsolę podpinac kablem RGB).
      Nawet na LCD z odpopwiedniej odległości, podłączywszy konsolę przez komponent przy odpowiednich ostawieniach (warto zjechac nieco z ostrością) wygląda to wszystko bardzo dobrze.

14 cali?!? Na czternastkach to się Commodore 64 odpala żeby w gały nie kłuło ; ).

A Okami zawsze będzie czarowało oprawą. Nawet gdyby ta gra ukazała się na PS3 to nie wiem, co trzeba tam zmienić prócz rozdzielczości.
    • nechrist_pl Re: Galeria: The Last Guardian 10.06.09, 22:11
      mnie tez ta gra nie oczarowala. generalnie poki co mi wisi...
    • seruch Re: Galeria: The Last Guardian 11.06.09, 00:55
      O widze edit.... Mnie ten trailer ZANUDZIL, jednak na screenach gra sie prezentje rewelacyjnie!
    • kac309 Re: Galeria: The Last Guardian 11.06.09, 03:17
      Krew, flaki, mieso!!! Zaraz zaraz przeciez to gra od Team Ico, bierem w ciemno! Do czasu kiedy sie na nich nie zawiode, bede gral z otwarta paszcza.
    • mi-go Re: Galeria: The Last Guardian 12.06.09, 15:45
      Oj, pięknie to wygląda. Oby wychodziło więcej takich pozycji na ps3.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka