dunhill_oceano Re: Splinter Cell Conviction na PS3? Ubisoft staw 20.06.09, 10:26 @stulejarzf23 ja dla Conviction specjalnie kupiłem xboxa 360. z tym, że trochę głupio mi było trzymać tą konsolę dla jednej gry to dokupiłem jeszcze obydwie części Gears of War, Blood Money i SCouble Agent bo wersja na PS3 jest naprawdę tragicznie zoptymalizowana. Takich ludzi jak ja znajdzie się pewnie więcej. Gdyby Microsoft nie miał Conviction na wyłączność to na moje pieniądze nie miałby co liczyć. Po to są właśnie exclusivy. @pankrytyk Ubisoft wydał Splinter Cella, który nadał zupełnie nowy kierunek grą typu 'stealth'. Wydał również trylogię Prince of Persia, która całkowicie zrewolucjonizowała gry przygodowo/zręcznościowe. Wreszcie Assassin's Creed, który dał graczom w pełni interaktywne miasto do którego na razie jedynie zbliżył się inFAMOUS. I jeszcze Far Cry 2, ale to już inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Splinter Cell Conviction na PS3? Ubisoft staw 20.06.09, 13:00 A mnie to wszystko wali. Sony częstuje nas taką ilością exów, że na pozostałe gry nie ma ani czasu ani pieniędzy. Owe exy są na dodatek jakościowo o wiele lepsze niż multiplatformówki. Nie zgodzę się z opinią jakiegoś zacofanego frajera, który twierdzi że exy nie są potrzebne i gracze na tym tracą. Gó... prawda, exy są siłą, dla nich wybiera się konsole (i ja tak zrobiłem). Z wychodzących multi w zasadzie interesuje mnie tylko AC2 (na tyle by kupić zaraz po premierze) reszta wypada słabo przy tytułach w które, jako posiadacz ps3, będę mógł zagrać . Prawdopodobnie sprawdzę też LP2, AW, i SC, ale to w baaardzo odległej przyszłości... Oczywiście do godnych uwagi multi należą jeszcze T6 i FFXIII, ale te serie wiążą się mocno z playstation, więc to normalne Odpowiedz Link Zgłoś