unknown301 Re: Galeria: Max Payne 3 23.06.09, 23:36 Coś mało mroczny ten Max... Ale to dobrze bo mrocznych gierek nie lubię, ale swoje zębiska w poprzednich częściach jednak zanurzyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
fialas Re: Galeria: Max Payne 3 23.06.09, 23:48 Czy tylko mi się to kojarzy z SC: Double Agent? Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Galeria: Max Payne 3 23.06.09, 23:51 Co to w ogóle ma być? Max Payne, to noir i komiksowy klimat Nowego Jorku, a tutaj dostajemy menela w ujebanym podkoszulku strzelającego do latynosów rodem z rajskiej plaży. Ale co tam, dadzą coopa i ciemna masa kupi. Kolejna dobra seria poszła się jebać... Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 00:21 Ojeju jadą ostro po bandzie....ale poczekam z werdyktami. Odpowiedz Link Zgłoś
nostrzak Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 00:30 Ehhh... zero klimatu pierwszych Maxow. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ddareq Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 00:45 Ciekawe ile wspolnego bedzie to mialo z poprzednimi czesciami oprocz tytulu. Poki co zupelnie mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
litortm Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 00:45 Jak to ss z konsoli znaczy, że u2 xbox by uciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
gibgibbon Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 01:21 Przecież ten głupi, poprawiany screen i tak nie jest tak ładny jak Uncharted. Odpowiedz Link Zgłoś
izonator Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 01:28 te sreeny to żaall.. Jak kocham konsole to uwazam ze jak pewne serie zostalyby na PC to moze by ich tak nie komercjalizowane..Nowy max to kolejna gra z serii jak zwalic kontynuacje// Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 01:43 A gdzie brudny NY? nie podoba mi takie otoczenie to nie Uncharted! Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 01:52 heh xbox dostanie swojego brodatego uncharted-a ;/ to ma coś wspólnego z max payne 1/2?... Odpowiedz Link Zgłoś
szymczakz Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 06:37 Eee... zawsze uważałem, że Rockstar zepsuje Maksia Odpowiedz Link Zgłoś
theigor666 Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 07:06 No i wykrakałeś! A na serio to troche mi to RE 5 przypomina. Zobaczycie , jeszcze zrobią z tego sandbox w którym nie bedzie nic do robbienia i bedziesz lazil jak debil i strzelal... Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 08:07 Fajnie że producenci myślą co tu zmienić w grach aby nie wyglądały jak kolejne rozszerzenia do poprzednich części. Jakby zrobili w mrocznym klimacie starego Payna to byście napisali że gra się wcale nie rozwija. Ehh polactwo Odpowiedz Link Zgłoś
xbot Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 08:34 A miało być tak pięknie, a to nawet poziomem grafiki do U2 sie nie zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 08:38 Ladnie to wyglada, ale... to juz nie jest Max Payne... Odpowiedz Link Zgłoś
hollowone Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 09:09 polactwo nie polactwo, max payne to jest tylko z nazwy, przynajmniej po screenach. Co nie znaczy, że gra ma być zła (czy to też polactwo)? Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 09:40 Z tym polactwem to chodzi mi o to że jakiej by gry nie zrobili to będzie narzekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
blacq Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 09:49 To ma się Amerykanom podobać,a oni uwielbiają kolorowe gry.Jeśli dobrze pamiętam,to Arcania AGT ma zostać wydana w dwóch wersjach kolorystycznych:szaeo-burej dla Europejczyków i kolorowej dla Amerykanów. Odpowiedz Link Zgłoś
todraf Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 10:11 No niestety ale zaczynam mieć bardzo złe przeczucia co do tej gry. Na razie nie ma nawet jednej informacji, która by była na plus. Na razie same porażki: 1. Wygląd Maxa: Mega minus! To w ogóle nie jest Max - taki napakowany, bez płaszcza, i do tego łysy. No ludzie to największa porażka od czasu przeniesienia Fallouta do Obliviona. I do tego Max taki stary, że w ogóle nie podobny. Jestem pewny, że nikt by go nie poznał gdyby nie wiedział, że to Max. 2. Głos Maxa: Jacyś kompletni idioci wpadli na pomysł żeby zmienić głos bohatera. No nawet nie potrafię tego skomentować. Ten głos to była połowa charyzmy Maxa. I aktor potrafił się wczuć w rolę po prostu mistrzowsko. 3. Przeniesienie miejsca zdarzeń jeszcze rozumiem, bo pierwsze 2 części były zamkniętą całością więc trzeba było zacząć nową historię, ale kolejny raz taka stylizacja ala Resident 5 (z który w ilości bugów może się równać tylko Stalker)? I taka grafika rodem z dziecięcej kolorowanki? No ludzie to woła o pomstę do nieba. Oj powiało chłodem naprawdę. Pozostaje jedynie promyk nadziei bo to jednak jest Rockstar. A Ci goście potrafią robić dobre gry. Niestety skonsolowaciałe a nie poważne ale nadzieja pozostaje. No i potrafią pisać scenariusze do gier. A przede wszystkim to nie jest Bethesda... Nadzieja umiera ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 10:43 Ludzie, przestańcie już płakać jaki to max był pecetowy a teraz jest konsolowy bo pośmiewisko z siebie robicie. Co takiego pctowego max robił w 1 i 2 ? Skakał w bulet tajmie i strzelał...? Co to rpeg był jakiś a teraz go zmienili w strzelankę...? I ja nie podejmuję dyskusji (nie ma o czym), tylko zwracam uwagę... Zmiana klimatu fakt- drastyczna, ale nie ferowałbym jeszcze wyroków... @todraf Mógłbyś coś więcej napisać o tych bugach w resim5? Bo pierwsze słyszę? (nie grałem w re5) Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 10:52 Rockstar wydaje tą grę, to powinno wystarczyć za rekomendację. Ktoś może podać przykład kiedy Rockstar wydał totalny chłam? Bo według części z was nowy Max Payne się na to zanosi. @todraf historia w GTA IV, czy The Warriors to Twoim zdaniem typowa historia dla dzieci? Dwie pierwsze odsłony Maxa też wydał Rockstar więc gdzieś w tym co napisałeś jest pewna sprzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Galeria: Max Payne 3 24.06.09, 10:58 stylizacja a la Uncharted 2? co ma Tybet do Brazylii? stylizacja a la Resident Evil 5? co ma Afryka do Brazylii? gra wygląda jak kolorowanka dla dzieci? tak, bo Brazylia to raj na ziemi, gdzie życie płynie spokojnie a jej mieszkańcom nieznane jest pojęcie tragedii ani dramatu. polecam wszystkim film 'Miasto Boga', ostateczny dowód na to, że nie można przedstawić mrocznej historii w brazylijskich klimatach. Max Payne 3, zapowiada się na świetną strzelaninę z mrocznym bohaterem. nie kumam czemu po kilku screenach określacie tą grę mianem zwykłego śmiecia. nie kumam... Odpowiedz Link Zgłoś