Dodaj do ulubionych

Max Payne 3 jest bardzo łysy

• Gość: ciku ciku Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 16:21
      Nie wiem co autor ma do łysej głowy Maxa i poco robić z tego taką aferę, ale po pierwsze wygląda z...biście, a po drugie nie ma co oceniać gry która jeszcze nie wyszła
    • Gość: joj Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: 193.111.166.* 24.06.09, 16:29
      Nie chcecie to nie grajcie Maxa. Zawsze zostaje jeszcze pasjans.
    • Gość: mira Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.centertel.pl 24.06.09, 16:41
      porazka...
    • Gość: b_sk Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.elkomtech.com.pl 24.06.09, 16:49
      @Pan Trąbka
      Co mają dzieci Neo do Maxa Payne'a? Jak gra wchodziła na rynek to Neostrada dopiero kiełkowała. To już dzieci SDI by bardziej pasowało, ale nie wiem czy słowo "dzieci" do ówczesnych użytkowników SDI pasuje.
    • Gość: skrzatu Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 16:53
      Jedna rzecz mnie ucieszyła i mam nadzieje, że to nie tylko moje wrażenie. Otóż na zdjęciu nr 4 widać jak Max w jednej ręce trzyma pistolet, którym aktualnie operuje, a w drugiej strzelbe, jednak w taki sposób jakby nie miał nią strzelać, a jedynie ją transportuje. Czyżby koniec z wyciąganiem granatnika ze spodni?
    • Gość: lolson Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 16:57
      "Gość: tian
      znowu jakas afryka... pierw Resident Evil a pozniej to... kuzwa co to ma byc"

oż tępaku. sao paulo to nie k*rwa afryka.
    • Gość: vhkkhgk Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.srem.net 24.06.09, 17:18
      mamy przykład jak spieprzyć coś czego spieprzyć się nie dało
    • goku94 Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 19:19
      @hezron

Ale jak się robi jedną serię gier, to opowiada się konsekwentnie jedną historię i nie zmienia się nagle w którejś części klimatu z ponurego miasta na słoneczną Brazylię. To tak jakby teraz ktoś napisał lub nakręcił "Władcę Pierścieni 4" w kosmosie. To nie przejdzie, Rockstar to nie Tarantino, a gra na poważnie to nie pastiszowy "Kill Bill"!
    • preston81 Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 19:21
      moze przy tworzeniu gry pracowali jacys Polacy skoro sie nie dało spieprzyc a jednak to spieprzyli big_grin
    • doncorleone47 Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 19:53
      no wydaje mi sie ze gra bedzie zupelnie inna gra od czasu 1 i 2 czesci big_grin ale tamten klimat i postac byla znacznie lepsza big_grin zobaczymy jak bedzie dokladnie z grafa w grze ale narazie no to lipa.
    • Gość: tommy Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 21:22
      zastanawiają mnie tak krytyczne komentarze, gdy naprawdę nic nie wiemy jak gra będzie wyglądać od strony fabularnej - a to jest esencja maxa..

mimo opublikowanych screenów jestem o to dziwnie spokojny.. dlaczego ?
      primo - panowie ze studia Rockstar mają dość spore poczucie humoru i uważam za całkiem prawdopodobne, że specjalnie wybrali tak "die-hardowe" screeny do opublikowania, aby wzbudzić zainteresowanie grą i rozbudzić dyskusję, co widać chociażby w komentarzach właśnie..

secundo - to właśnie studio stworzyło jeden z najlepszych (w mojej opinii) scenariuszy do gry spośród wszystkich gier w jakiekolwiek gralem - mowa o GTAIV... jeśli miałbym wymienić lepsze fabularnie gry, byłyby to F1, F2, Max Payne... i właśnie GTAIV - co mnie samego zaskakuje, gdyż spodziewałem się radosnej rozwałki w stylu poprzednich gta...

Tak więc reasumując - nie ma co narzekać przed powstaniem gry - ironiczny humor studia rockstar pokrywa się bardzo z założeniami fabularnymi Maxa i mimo iż nie będzie to taka sama gra - jestem całkowicie pewien, że gra w nią będzie równie miodna, a twórcy niejeden raz puszczą umiejętnie oczko w stronę fanów poprzednich gier z cyklu

• Gość: charlee Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:29
      Pamietam jak odpaliłem Maxa Payne 1 to serce mi biło 100 razy szybciej. Jedynka była unikalna, płacz dziecka, jakieś dróżki po krwawych śladach dawały klimat jak żadna inna gra.

Teraz dla mnie to COD: MF2 się liczy. Mam nadzieję że będzie tak dobre jak jedynka
    • Gość: kredka Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.oc3.tsk.pl 24.06.09, 23:42
      ma ktoś może pierwsze 2 części ??

kredka2@gmail.com
    • Gość: Sentymentalista Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 00:24
      Żal dupę ściska. Stary Max miał klimat tamtych dobrych lat. A to? Eh. Gdzie te czasy się podziały.
    • Gość: pokerek Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.centertel.pl 25.06.09, 07:38
      ZAPRASZAM NA www.pokerstrategy.com/uBHPUB
      PokerStrategy to pierwsza i zarazem jedyna szkoła pokera w Polsce i na świecie.
      Każdy może stać się jej członkiem oraz nauczyć się profesjonalnie grać i wygrywać pieniądze.
      Każdy nowy użytkownik PokerStrategy otrzymuje 50$ startowego na rozpoczęcie swojej pokerowej kariery totalnie za darmo. Co więcej jeśli użytkownik ten ugra określoną liczbę rozdań otrzyma kolejny bonus w wysokości 100$!
    • Gość: Imou Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 09:52
      Teraz każdy będzie narzekaać... Diablo 3 też ma bardziej radosną czy tam "cukierkową" grafikę. I wiecie co? Dzięki temu ma szanse trafić do większej ilości graczy. Poza tym po 12 latach to jednak mimo wszystko coś MOŻE się chyba zmienić no nie?
    • hezron Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 25.06.09, 10:38
      @ Panm Trąbka -> a myślałem, że sam tu na szańcach walczęwink

Masz rację, wszyscy i tak polecą to kupić albo pożyczą od kumpla jak tamten już przejdzie i będzie zachwalał.
    • taus Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 25.06.09, 11:20
      Powalilo was ;x
      Nie znacie jeszcze fabuly, nie zagraliscie nawet w demo a do krytyki (czegos czego jeszcze nie ma) wyrywacie sie...
    • Gość: pokerek Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.centertel.pl 25.06.09, 11:46
      ZAPRASZAM NA www.pokerstrategy.com/uBHPUB
      PokerStrategy to pierwsza i zarazem jedyna szkoła pokera w Polsce i na świecie.
      Każdy może stać się jej członkiem oraz nauczyć się profesjonalnie grać i wygrywać pieniądze.
      Każdy nowy użytkownik PokerStrategy otrzymuje 50$ startowego na rozpoczęcie swojej pokerowej kariery totalnie za darmo. Co więcej jeśli użytkownik ten ugra określoną liczbę rozdań otrzyma kolejny bonus w wysokości 100$!
    • Gość: kali Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: 212.180.138.* 25.06.09, 12:00
      No i jak zwykle kolejne części są coraz gorsze od oryginału! Co to za szrot? A seria MP nie powinna być o nim a nie łysym Brusie Łilisie co go nie stać na maszynkę do golenia na wycieczce do Brazylii?
    • Gość: luke100 Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 17:41
      Eee... przepraszam bardzo? To jest Max Payne? To łyse gó..., ta osyfiona "rzecz"? Czy Rockstar sobie z nas jaja robi? Może to jakiś bardzo spóźniony żart primaaprilisowy?
    • Gość: big smoke Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.centertel.pl 06.07.09, 16:53
      max wygląda ja Bruce Willis
    • Gość: bulwersator Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 13:15
      Max Payne miał wspaniały klimat NOIR, a teraz został całkowicie ogołocony z tego. wyklinam tą grę i na pewno nie będę w nią grał.
    • game_super_player Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 17.01.10, 19:23
      Nie moge sie doczekać MP3 ^^ chociaż nie wiem, czy pomysł z jego nową wizualizacją był dobry.. Teraz bardziej przypomina Lare Croft(nie wiem czy dobrze napisane nazwsko xd) , zwłaszcza na trzecim zdjęciu !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka