lurrcio 06.07.09, 23:29 Jak dla mnie to żałosne. Sami pomału będą zapędzać się w kozi róg... No ale wiadomo: "szybciej i bez problemowo przejdę grę, sięgnę po następną i wydam kolejne $$$". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xello Re: Nikkei potwierdza - gracz przestaje być potrz 06.07.09, 23:44 Żenua - jeszcze zostawiać w grach furtki, jak różne czity, to jedno, ale funkcje auto - play ....... Nie, to nie jest fajne - żeby nie było, wiem, każdy może nie używać takiej funkcji, ale pokusa momentami była by spora, a satysfakcja później, nawet po powtórzeniu "samemu", o 50% mniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Nikkei potwierdza - gracz przestaje być potrz 07.07.09, 00:16 Czytam to ale nie wiem czy się śmiać czy płakać... Przecież to jest jakaś kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_mistrz_krocza_powraca Re: Nikkei potwierdza - gracz przestaje być potrz 07.07.09, 01:00 Generalnie zawsze byłem wielbicielem dużego N ale... no właśnie, ale już nim niestety nie jestem ! Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: Nikkei potwierdza - gracz przestaje być potrz 07.07.09, 01:46 Nikt nikogo nie zmusza, żeby z tego korzystać. To zupełnie jak solucja, którą się podgląda w necie, ale tu jest dostępna "od zaraz". Nie chcesz, nie używasz. A teraz, kto NIGDY nie zerknął na youtube w poszukiwaniu filmiku z solucją do trudnego miejsca w grze, niech pierwszy rzuci kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: Nikkei potwierdza - gracz przestaje być potrz 07.07.09, 02:13 Rzucam. Ja tylko na gamesfaq wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Nikkei potwierdza - gracz przestaje być potrz 07.07.09, 08:36 Znowu fanboje robią problem z funkcji z której nie będą korzystać. A może boicie się że jednak będziecie bo pokusa za duża żeby przejść grę o 20 minut szybciej niż kolega z gimnazjum? Odpowiedz Link Zgłoś
mmomo Re: Nikkei potwierdza - gracz przestaje być potrz 07.07.09, 08:56 Narzekacie, narzekacie, a pewnie nawet nie macie konsoli od N. Odpowiedz Link Zgłoś
at0m Re: Nikkei potwierdza - gracz przestaje być potrz 07.07.09, 09:10 Mam nadzieję, że będą jakieś konsekwencje używania demo play'a w Super Mario .. np zamiast złotych gwiazdek dostaniemy srebrne na etapach na których użyliśmy skip'a. Odpowiedz Link Zgłoś
qrtqrt Re: Nikkei potwierdza - gracz przestaje być potrz 07.07.09, 12:16 No i extra. Nie jest to wcale taki zly pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: Nikkei potwierdza - gracz przestaje być potrz 08.07.09, 14:48 Taki mi pomysł nawet przyszedł do głowy, że paradoksalnie dzięki Demo Play gry od N staną się trudniejsze. Nintendo było zmuszone do upraszczania swoich gier, żeby trafić do szeroko pojętych casuali - zdobycie wszystkich gwiazdek w SMG nie było nawet w połowie tak trudne jak w SM64. Może teraz Nintendo zatroszczy się o graczy bardziej zaawansowanych i wywinduje poziom trudności - kto z casuali nie da sobie rady, włączy Demo Play. Zobaczymy, jak to się sprawdzi w praniu. Odpowiedz Link Zgłoś