Dodaj do ulubionych

Green Lantern - będzie gra. W 2011.

IP: *.merinet.pl 14.07.09, 09:51
Green Lantern wystąpił również jako jedna z postaci (w kilku wcieleniach) w Justice League Heroes.
Obserwuj wątek
    • szczqcz Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. 14.07.09, 09:59
      Sweet. Czytałem tylko jeden czy dwa zeszyty (Z Legionem, Szmaragdowy Świt bodajże), ale pamiętam że kozacki był.
    • Gość: ahorcado Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.09, 10:07
      Eeee Latarnia to du... Udowodnił to Batman z Robinem w All Star Batman and Robin the Boy Wonder Franka Millera smile
    • ash-prawdziwy Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. 14.07.09, 10:32
      "oficjelom z Warner Bros wymknęło się, że w koniunkcji z filmem pojawi się też gra. "
      trudne słowo na dziś KO NIUN KCJA
      oniunkcja astr. złączenie (moment, w którym 2 ciała niebieskie znajdują się na niebie najbliżej siebie); log. złączenie dwu (a. więcej) zdań za pomocą spójnika "i".
      koniunkturalny zależny od koniunktury; powstały pod wpływem chwilowych, sprzyjających okoliczności.
      koniunktura splot warunków, wywierający znaczny (zazw. dodatni) wpływ na co; sytuacja, położenie; ekon. ogólny stan gospodarki, określony wskaźnikami produkcji, cen, popytu, stan zatrudnienia itp.

Etym. - śrdw.łac. conjunctura 'zbieg wydarzeń' i łac. coniunctio 'połączenie' od coniungere 'łączyć'; zob. kom-; iungere, zob. iunctim.
    • Gość: Koniunkcja Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. IP: *.chello.pl 14.07.09, 11:06
      @ash-prawdziwy

Wykształciuchy i grafomani tak mają, że używają określeń których nie rozumieją.
    • deamon-pl Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. 14.07.09, 11:06
      Czyli chcą zrobić gniota i dobrze na pewno fani zadowoleni z gniota.
    • slawomir.serafin Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. 14.07.09, 11:30
      @ash-prawdziwy - ale o co ci chodzi? jeśli film i gra wychodzą jednocześnie, to jest właśnie taka "koniunkcja", jak sąsiadowanie gwiazd. To że słowo jest użyte poza zwykłym kontekstem, nie oznacza, że jest nieprawidłowe.
    • Gość: buhaahhh Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. IP: *.chello.pl 14.07.09, 11:46
      buahahaha
    • Gość: didaskalia Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. IP: *.opera-mini.net 14.07.09, 11:56
      Niestety, ale z tą postacią jest taki ogrom możliwości (dokładnie chodzi mi o jego pierścień smile, że grę albo spartolą, albo uproszczą . . .

no chyba, że pokażą klasę . . .
    • zilos Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. 14.07.09, 12:27
      Nie było chyba dotąd dobrego połączenia równoczesnej premiery gra-film.

Zawsze było tak, że film był najważniejszy i często wychodził dobrze. Dodana do niego gra była zwykle chałą. Tzw.zawsze - bo nie znam dobrej gry przy dobrym filmie. Najlepszą grą przy filmie był Enter the Matrix. Film wszechczasów i gra średnio dobra ale grywalna.
    • Gość: 123321 Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. IP: *.magma-net.pl 14.07.09, 12:34
      Skąd pochodzi wiadomość o tym, że Reynolds ma być Green Lanternem? bo wczoraj jeszcze było info, że Reynolds o tę rolę walczy m.in z Justinem Timberlake'm i Bradleyem Cooperem
      • slawomir.serafin Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. 14.07.09, 12:39
        choćby stąd

www.aintitcool.com/node/41662
    • ash-prawdziwy Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. 14.07.09, 12:42
      drogi Panie Sławku a gdzież ja napisałem, że słowo użyte było nieprawidłowo?
      nawet jeżeli poprawnie użyte (nie mnie o tym decydować) to i tak brzmi mocno naciąganie, ale nigdzie nie sugerowałem, że jest ono niepoprawne.
      suspicious
    • slawomir.serafin Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. 14.07.09, 13:21
      @ash-prawdziwy - zatem? o co chodzi?
    • ash-prawdziwy Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. 14.07.09, 14:24
      że wygląda to i brzmi groteskowo, a poza tym czując się (współ)odpowiedzialnym za oświaty kaganiec postanowiłem przybliżyć to, jakże ciekawe słowo wszystkim czytaczom.
    • nessie-jp Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. 14.07.09, 21:53
      No, Ryan Reynolds śliczny jest, wreszcie będzie na czym zawiesić oko wink Mam nadzieję, że i w grze użyją zbliżonego wizerunku (i głosu).
    • Gość: Midare Re: Green Lantern - będzie gra. W 2011. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 16:19
      Mam nadzieję, że będzie można grać Latarniami innymi niż tylko Hal "Jestem z Kartonu" Jordan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka