Dodaj do ulubionych

Pierwsze informacje o Halo Legends

23.07.09, 11:59
No i Ms pozbył się kolejnego ex'a tongue_out
W końcu będę mógł się pochwalić Halo wkładanym do PS3 i to na BD big_grin
Obserwuj wątek
    • majorzero Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 12:01
      W dodatku animowanym!
    • shastorm Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 12:15
      Będzie trzymał równo ilość klatek na sekundę wink
    • cypisek.cz Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 12:20
      @shastorm

tia...

@Temat
      Ms w ogóle zaczyna robić coraz większe Halo wokół Halo big_grin (ale to brzmi wink ) - na Kotaku można znaleźć informację że w MS powstaje właśnie specjalne studio zajmujące się promowaniem uniwersum Halo - 343 Industries.
      Studio ma zajmować się nie tyle grami z serii Halo, ale całą otoczką promocyjno marketingową: Komiksy, zabawki, kreskówki i generalnie rozrywką budowaną wokoło tego uniwersum.
      Kotaku zastanawia się również, co może to oznaczać dla odkładanej produkcji filmowej adaptacji "Halo".

Jakby się mocniej zastanowić - to może rzeczywiście się okazać że Halo to takie Star Wars naszych czasów :]

http://kotaku.com/5320894/microsofts-halo-division-is-called-343-industries
    • mi-go Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 12:40
      Do Star Wars tej plastikowej tandecie jeszcze trochę brakuje ale fakt faktem, że anime obejrzę. Śmiesznie będzie jeśli wydadzą to na BD.
    • don_wroc_love Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 12:45
      a dlaczego uważasz, że to plastikowa tandeta?
      grałeś w jakąś grę z serii Halo dłużej?

pytam bo ja też nie rozumiałem do niedawna Halo, ale od niedawna, po tym jak pograłem dłuższą chwilę w trójkę, ta gra naprawdę mi się spodobała i teraz zaczynam wyglądać newsów z HalosurprisedDST i Halo:Reach
    • biom3dic Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 13:03
      @mi-go jak zwykle masz fajne teksty. Najbardziej plastikowa czescia starw wars bylo mroczne widmo zreszta jesli chodzi o filmy SW to w wiekszosci przypadkow lataja z plastikowa bronia big_grin A Halo ma duzy potencjal na film
    • mi-go Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 13:12
      Grałem w jedynkę i trójkę i ja nie mówię, że gra jest słaba tylko dizajn jest po prostu tandetny ale na tym polu było już tyle wojenek, że nie warto zaczynać kolejnej. Anime obejrzę z przyjemnością.
    • cypisek.cz Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 13:22
      kwestia gustu - ale na pewno jest to jakiś oddech po szaroburobrązowych gearsach czy Killzone

ale oczywiście nie każdemu się musi podobać, tak jak nie każdemu podobają się Star Warsy wink
    • xello Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 14:47
      oryginalne star warsy podobają się niemalże każdemu - a halo ma swoich przeciwników nawet wśród zatwardziałych fanbojów x'a, więc porównanie nie na miejscu wink

mi się to raczej kojarzy z nakręcaniem marki typu gijoe
    • cypisek.cz Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 14:53
      a pomyślałeś o tym że ze Star wars statystyczny 30 kilku letni gracz spotkał się już w dzieciństwie, więc ta marka jest dla niego czymś naturalnym, a Halo poznawał jak już miał ponad 20?
      za tym idzie to, że odbiór tego typu przekazu jest już zupełnie inny
    • graczz11233 Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 15:07
      każdy ograniczony fan ps3 pisze: halo jest do dypy / grałem w halo i mi się nie podoba. wiecie moi drodzy.. yotube to nie to samo co granie na padzie.. hahahaa
    • hollowone Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 15:28
      znam osoby, które każde Star Wars mają odruch wymiotny.
      W SW też zresztą jest mnóstwo plastikowej tandety..
    • graczz11233 Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 16:26
      no masz rację, ale jednym się to podoba, innym nie. tak specyfika 'innego' uniwersum. sa różne gusta
    • loczyn Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 20:24
      Co do paru postów powyżej. Nie wszystkim się podoba Halo, musicie to po prostu zrozumieć i tyle. Pomimo ogromnego hypu i chyba większych nakładów na marketing niż produkcję gry, nadal są ludzie którym ten klimat i ten bohater nie leżą, tak było jest i będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka