shastorm 23.07.09, 11:59 No i Ms pozbył się kolejnego ex'a W końcu będę mógł się pochwalić Halo wkładanym do PS3 i to na BD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majorzero Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 12:01 W dodatku animowanym! Odpowiedz Link Zgłoś
shastorm Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 12:15 Będzie trzymał równo ilość klatek na sekundę Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 12:20 @shastorm tia... @Temat Ms w ogóle zaczyna robić coraz większe Halo wokół Halo (ale to brzmi ) - na Kotaku można znaleźć informację że w MS powstaje właśnie specjalne studio zajmujące się promowaniem uniwersum Halo - 343 Industries. Studio ma zajmować się nie tyle grami z serii Halo, ale całą otoczką promocyjno marketingową: Komiksy, zabawki, kreskówki i generalnie rozrywką budowaną wokoło tego uniwersum. Kotaku zastanawia się również, co może to oznaczać dla odkładanej produkcji filmowej adaptacji "Halo". Jakby się mocniej zastanowić - to może rzeczywiście się okazać że Halo to takie Star Wars naszych czasów :] http://kotaku.com/5320894/microsofts-halo-division-is-called-343-industries Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 12:40 Do Star Wars tej plastikowej tandecie jeszcze trochę brakuje ale fakt faktem, że anime obejrzę. Śmiesznie będzie jeśli wydadzą to na BD. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 12:45 a dlaczego uważasz, że to plastikowa tandeta? grałeś w jakąś grę z serii Halo dłużej? pytam bo ja też nie rozumiałem do niedawna Halo, ale od niedawna, po tym jak pograłem dłuższą chwilę w trójkę, ta gra naprawdę mi się spodobała i teraz zaczynam wyglądać newsów z HaloDST i Halo:Reach Odpowiedz Link Zgłoś
biom3dic Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 13:03 @mi-go jak zwykle masz fajne teksty. Najbardziej plastikowa czescia starw wars bylo mroczne widmo zreszta jesli chodzi o filmy SW to w wiekszosci przypadkow lataja z plastikowa bronia A Halo ma duzy potencjal na film Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 13:12 Grałem w jedynkę i trójkę i ja nie mówię, że gra jest słaba tylko dizajn jest po prostu tandetny ale na tym polu było już tyle wojenek, że nie warto zaczynać kolejnej. Anime obejrzę z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 13:22 kwestia gustu - ale na pewno jest to jakiś oddech po szaroburobrązowych gearsach czy Killzone ale oczywiście nie każdemu się musi podobać, tak jak nie każdemu podobają się Star Warsy Odpowiedz Link Zgłoś
xello Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 14:47 oryginalne star warsy podobają się niemalże każdemu - a halo ma swoich przeciwników nawet wśród zatwardziałych fanbojów x'a, więc porównanie nie na miejscu mi się to raczej kojarzy z nakręcaniem marki typu gijoe Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 14:53 a pomyślałeś o tym że ze Star wars statystyczny 30 kilku letni gracz spotkał się już w dzieciństwie, więc ta marka jest dla niego czymś naturalnym, a Halo poznawał jak już miał ponad 20? za tym idzie to, że odbiór tego typu przekazu jest już zupełnie inny Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 15:07 każdy ograniczony fan ps3 pisze: halo jest do dypy / grałem w halo i mi się nie podoba. wiecie moi drodzy.. yotube to nie to samo co granie na padzie.. hahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
hollowone Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 15:28 znam osoby, które każde Star Wars mają odruch wymiotny. W SW też zresztą jest mnóstwo plastikowej tandety.. Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 16:26 no masz rację, ale jednym się to podoba, innym nie. tak specyfika 'innego' uniwersum. sa różne gusta Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Pierwsze informacje o Halo Legends 23.07.09, 20:24 Co do paru postów powyżej. Nie wszystkim się podoba Halo, musicie to po prostu zrozumieć i tyle. Pomimo ogromnego hypu i chyba większych nakładów na marketing niż produkcję gry, nadal są ludzie którym ten klimat i ten bohater nie leżą, tak było jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś