Dodaj do ulubionych

Grając na Playstation 3

26.07.09, 21:44
Taaaa... niestety rynek konsol ma się słabo, przynajmniej PSP, który najbardziej mnie interesuje tongue_out
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Grając na Playstation 3 IP: *.krasnystaw.net 26.07.09, 21:46
      szkoda ze nie mam tyle kasy zebym mogl kupic ps3. Teraz zastanawiam sie nad kupnem PSP. A co do reklamy PS3 to zgadzam sie z autorem. Troszkę im nie "wyjszło". Ale z czasem widzę, że to konsola warta kupna.
    • Gość: aua Re: Grając na Playstation 3 IP: *.chello.pl 26.07.09, 21:57
      jak dla mnie konsola ma dwa minusy - 1.trzeba miec tv (nie ogladam w ogole, musialbym kupic tylko pod konsole) 2.nie ma zadnego tytulu w ktory chcialbym zagrac Takie HOI3 na ktore sie slinie wychodzi tylko na pc, taki mortal online (mam nadzieje ze sie uda) tez tylko pc.. obecnei grywam w X3:TC i CIV4 - mod ROM ... tylko pc? (no dobra pseudo civka jest na konsolach, ale RoMa juz nie ma) Wszyscy wszedzie trabia ze konsole sa do grania.. tylko kurde dla mnie tam nie ma zadnego tytulu ktory by mnie zainteresowal. a nie bedzie dragon age.. ale to tez na pc, wiec?
    • Gość: sex Re: Grając na Playstation 3 IP: *.serv-net.pl 26.07.09, 21:58
      sex
    • d_pawel Re: Grając na Playstation 3 26.07.09, 22:02
      aua -> "(nie ogladam w ogole, musialbym kupic tylko pod konsole)"

Nie trzeba mieć, ja mam monitor z wejściem HDMI i działa smile.

Co do tytułów, jak jesteś fanem tylko strategii, to z pewnością konsole nie są dla ciebie smile.
    • wypisany Re: Grając na Playstation 3 26.07.09, 22:38
      A teraz czekamy na fanbojów Xboksa z ciężkimi pretensjami o to, że ośmieliłeś się nazwać tę konsolę zbędną dla posiadaczy PC. Skandal! I hańba!
    • rrrafael Re: Grając na Playstation 3 26.07.09, 22:48
      @ wypisany
      nie pisałbym takich herezji na forum, bo tamci jeszcze pomyślą, że się z nich naśmiewasz, a gniew fanbojów to zło wcielone, nieprzerwana tyraliera złości i pokaz elokwencji oraz znajomości języka słowianskiego xD
    • Gość: Dark Re: Grając na Playstation 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 22:48
      gdyby nie to ze gry sa takie drogie...

Jak se pomysle ze kupilem ostatnio ANNO 1404 za 69zl pare dni po premierze a jakis hit powiedzmy na konslome musialbym wylozyc ponad 180 to mnie automatycznie odrzuca xdchociaz fakt faktem nie wszystkie gry na PC tez kosztuja tyyle ile anno ale jednak

Moze za to wygram X360 xd od Pepsi mam juz 70 kodow a niby kazdego dnia losuja ;d spod nakretki xd
    • wypisany Re: Grając na Playstation 3 26.07.09, 22:50
      @rrrafael

smile nie naśmiewam się z posiadaczy Xboksa. Nie naśmiewam się nawet z jego fanów. Ale z fanbojów i owszem. Wiem, to pójście na łatwiznę - śmiać się z kogoś takiego, ale jakoś nigdy nie mogę się powstrzymać.
    • don_wroc_love Re: Grając na Playstation 3 26.07.09, 22:53
      fajny art smile
      nieźle się czytało smile ale i tak (na razie) pozostaje przy iksie, mimo że wiem że kiedyś pewnie znowu padnie (na chwilę) na RROD :]

czekam na ps3slim i więcej gier których nie uświadczę na iksie smile
    • Gość: A Re: Grając na Playstation 3 IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 22:53
      Ja raczej bym kupil xboxa... dlatego ze w pelni sie zgadzam z tym co autor napisal. Bo kupilbym konsole tylko wtedy kiedy moj obecny pc dokona zywota. Wtedy jako maszynka do gier - a ze jestem juz leniwy itp, hardcorowe granie mnie juz nuzy (chyba ze sie nazywa hearts of ironsmile). Osobiscie wolalbym Ps3... sentyment do marki uzywalem ps2 od czasu do czasu - pozyczonego, ale duża częśc gier srednio mnie interesuje - mowie o exclusive. Wyjatek to pewnie bylby to Uncharted. Xboxa bym teraz jednakze nie kupil bo nie ma blue raya. A to dla mnie duza sprawa.
      CO do ekranu. Mozna to podpiac pod prawie kazdy LCD. Jak ma się wyjscie HDMI albo DVI z przejściówką- to jest ten sam format tylko wejście inne.
      Gry na xboxa obecnie jako exclusive raczej nie istnieja. To z exclusive for xbox zmienilo sie de facto na exclusive for MS, czyli games for win i xbx.
      CO do Hertsów. Akurat wypasiony komputer do tego jest nie potrzebny. Dobry proces ale tez bez jakiś szalenstw. Moj kilku letni Core 2 duo 1,8 taktowany na 2,4 spokojnie da sobie rade, no i ze 2 gb ramu i gra chodzi.
      Ostatnio moja kobieta wyjechala do rodziny na tydzien, mocno sie nudzilem i zaisntalowalem dwojke i mod All Russians. 3 dni mnie nie bylo.....
    • own3d1n1 Re: Grając na Playstation 3 26.07.09, 22:55
      Paweł, mamy taki sam tok myślowy smile. PS3 także chciałem kupić tylko dla exclusivów, bo reszte mam na całkiem mocnym PeCecie. Niestety życie okazało się brutalne i tak stwierdziłem, że w swoim LCD który nooo troszkę kosztował, jest tylko D-SUB. No i sobie pograłem. Do kupna 42 cali bądź nowego LCD się nie nastawiam, ehh może za jakiś czas, bo coraz bardziej kusi mnie konsola Sony. Do x360 mam głęboką urazę, ale to już każdy wie, bo przecież już chyba setny raz piszę o tym, że mi padł 2 razy smile.
    • Gość: Revision88 Re: Grając na Playstation 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 23:02
      PS3 smile
    • rrrafael Re: Grając na Playstation 3 26.07.09, 23:04
      @ wypisany
      no tak, wiem co czujesz widząc przygrubego kolesia ubranego jak ostatni idiota z zawadiackim uśmieszkiem na mo... znaczy twarzy wink
    • Gość: Chendryk Re: Grając na Playstation 3 IP: 80.50.233.* 26.07.09, 23:16
      Kuuuuuuuurde, jak ja chciałbym żeby MAG wyszło na peceta. 256 ludziów na jednym serwerze (podobno nie ma lagów i zawsze 30 fpsów) to musi być ciekawe.
    • Gość: Garfield Re: Grając na Playstation 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 23:22
      No nie wiem czy Nintendo olewa Polskę, czy nie raczej Polska olewa Nintendo... sklep może zamówić sobie towar jaki chce... i jeśli ludzie kupują to sklep sprowadza to... smile wniosek: ludzie nie kupują = sklepy nie sprzedają... wink
    • Gość: PGR4 Re: Grając na Playstation 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 23:55
      www.gametrailers.com/video/sdcc-09-alan-wake/53343
    • Gość: ER Re: Grając na Playstation 3 IP: *.icpnet.pl 27.07.09, 00:11
      Ja tam nigdy nie kupie konsoli z jednej prostej przyczyny. Gry z gatunku MMO wychodza i sa grywalne tylko na piecach... a jak wiadomo to najlepsze co moze byc jesli chodzi o rozgrywe sieciowa. Kiedys Ultima Online, Lineage2, WoW. Aktualnie Młotek i Darkfall. Niedlugo ToR i Mortal Online. Niczego wiecej mi nie trzeba a zwlaszcza konsolowych gierek na 5 godzin zabawy...
    • Gość: oko pawia Re: Grając na Playstation 3 IP: *.ver.abpl.pl 27.07.09, 00:39
      Gry kąsolowe to farfocle z dupy, na nikomu się nie przydają nawet samym kąsolowcom się nudzą mimo iż trwają max 6 godzin. To smutne jakież prawdziwe.
    • Gość: nowator Re: Grając na Playstation 3 IP: *.icpnet.pl 27.07.09, 01:24
      "xbox 360? Gdybym nie miał niezłego PCta, to bym się zastanawiał, ale skoro mam, to nie widziałem i nie widzę sensu - 90% interesujących mnie gier, które lądują na maszynce MS, mają lub będą miały swoją premierę także na komputerach" DOBRY TEXT PLEBSIE JHEHEHE,KOLEJNY PLAYSLAVE
    • Gość: tos Re: Grając na Playstation 3 IP: *.icpnet.pl 27.07.09, 01:31
      nowator co sie dziwisz , gowniany gamecorner musi reklamowac to za co dostaje $$$ :] Ich oplacone recenzje tez mozna w dupe se wsadzic.
    • hidden_pl Re: Grając na Playstation 3 27.07.09, 02:35
      X360 jest swietny,ale tandetnie(plastyk,obecnie produkowane konsole są gorszej jakości od tych produkowanych w 2006r) wykonany.PS3 jest ładna,ale tylko po pierwszym dniu od wyjęcia z pudełka(rysy z nikąd).Jeśli chodzi więc o wykonanie,obie są tandetne.Miałem dosć dobrego PCta,jednak zdecydowałem się go sprzedać i kupić PS3 + monitor. Niby fajnie,ale ja jednak nade exclusive'y przedkładam multiplatformery,a te na Xie wyglądają lepiej.Pozbyłem się więc nieudanego zakupu i sprawiłem sobie Xboxa.Mam go już kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolony.Jeszcze raz podkreślę - Xbox = tandetny plastyk.Muszę przyznać,że kidy zamawiałem X360,inaczej go sobie wyobrażałem.Jeszcze jedno - Live... Kiedy kupowałem konsolę,Gold na miesiąc kosztował ok 15zl.Teraz najtaniej można go znaleźć za ok 35zł.Drogo trochę.Do tego Microsoft Points'y i można sobie nową grę kupić.
    • Gość: wołga Re: Grając na Playstation 3 IP: 94.75.76.* 27.07.09, 07:22
      Mam zarówno X360 jak i PS3,którego kupiłem właśnie dla Killzone2 - na PC w ogóle nie gram od ponad 2 lat, chociaż graczem jestem cosik tak od AD.97. W czym rzecz - redaktor napisał, że PS3 mu sie kurzy i taki jest w dalszym ciągu główny problem z tą platformą - mało gier! Porównanie X360 z PC jest bez sensu, bo konsolę kupuję nie tylko po to,żeby grać w określone gry, ale np. żeby wkładać płytkę do napędu i grać, a nie kupować co rusz nowe bebechy i walczyć ze sterownikami i systemem. Poza tym nierozumiem was ludzie - czy wy jesteście ślepi ?! K2 to super gra ale graficznie ogólnie rzecz biorąc PS3 jest w dalszym ciągu słabe. Czy wy nie macie oczu - te tekstury w K2 wygladaja jak z epoki PS2 ! Fallout 3 na PS3 to była porażka, na X360 hula jak marzenie. Podobnie z Ressistance - grafika w porównaniu z takim Geras of War 2 - słabiutka i niech nikt nie wciska mi kitu o ładnym oświetleniu i potworach wielkości budynków. W dzisijszych czasach takie efekty w grach są i w takich średniakach jak np. Legendary.
    • Gość: fannnn Re: Grając na Playstation 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 07:52
      tak czytam te wasze komentarze i dochodze do jednego wniosku...jak kupisz konsole dopiero sie wypowaidaj... ja mialem wszystkie kosnole..poczawszy od ps1 przez xboxa 360 wiii i teraz oczywsciie ps3. kiedy pierwszy raz odpalilem fife 09 na ps3 bylem w szoku...gralem chyba caly dzien i nie moglem sie oderwac..majac konsole na kompie tez pogrywalem..nie myslcie ze nie...ale teraz to poszlo do lamusa.. jak grac to tylko na ps3...a takie tytuly jak kilzzone alone in dark infaomus itd mowia same za siebie.dlatego tym wszystkicm ktorzy sie wachaja naprawde polecam zakupienie konsoli...polatajcie po allegro..czasami mozna ja kupic naprawde za pol darmo...a ktos tam napisal o tv? nie terzeba odrazu kupowac ty hd za 3 tys...ja mam 24 calowy monitor full hd i wszystko wyglada przepieknie.. pozdrawiam
    • d_pawel Re: Grając na Playstation 3 27.07.09, 08:46
      wołga -> ", bo konsolę kupuję nie tylko po to,żeby grać w określone gry, ale np. żeby wkładać płytkę do napędu i grać, a nie kupować co rusz nowe bebechy i walczyć ze sterownikami i systemem."

A ja kupiłem konsolę tylko z powodu gier. A te w przypadku PC i Xboksa 360 się dublują, więc po co mi ta konsola?

Co do tekstur, na PC są jeszcze piękniejsze smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka