furio123 27.07.09, 10:06 Chcialbym se zagrac w batmana wygladal mi juz na fajnego a teraz na jeszcze lepszego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PanKapelusz Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: *.inowroclaw.mm.pl 27.07.09, 10:25 Racja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BrOken Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: *.chello.pl 27.07.09, 10:47 O kurde, 96%??? Mam nadzieję, że GamesMasterowi można wierzyć, ale jeśli tak to będzie SUPER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmak Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: 212.160.234.* 27.07.09, 11:07 Najwyższa ocena (z okładki) to owe 96% za grywalność. Pozostałe dwie to niewiele ponad 90%. To jakim cudem w sumie wyszła im ocena taka jak za grywalność? To musi być jakaś wyższa matematyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacha67 Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: *.com 27.07.09, 11:08 moze troche przegieli (raczej na pewno), ale mysle ze jak wyjdzie batman to srednia ocen bedzie miec ok. 86%, oczywiscie moj must have i pre order jzu zamowiony ;p ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacha67 Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: *.com 27.07.09, 11:11 Niesmak ogolna ocena bierze z calosci gry, a nie z wymienionych kategorii, bo w ocenie ogolnej bierze sie pod uwage wiele wiecej kategorii niz grafika, grywalnosc, dzwiek itp Odpowiedz Link Zgłoś
bad_puppy Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie 27.07.09, 11:16 Jeśli gra okaże "so serious" i grywalna to będzie tylko dowodziło że nawet z batmana można zrobić mroczną postać, mimo to jakoś w to wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 11:37 sex Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie 27.07.09, 11:51 Hmm... gdybys troche slawek pomyslal to moze bys wiedzial...... Sa 1 recenzantami i mieli nie robic gry na okladce? WTF ? epic fail by mieli ogolnie nawet w polsce jak cos maja przed premiera zawsze ale to ZAWSZE jest na okladce i nikt sie nie czepia... ogolnie wszedzie juz serwisy graly i kazdy jest zachwycony wiec czemu mialo nie byc 96% ? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie 27.07.09, 12:14 ogolnie wszedzie juz serwisy graly i kazdy jest zachwycony wiec czemu mialo nie byc 96% ? ----- no nie wiem, czemu by nie miało? czy ktoś mówi, że nie miałoby być? na pewno nie ja - grałem może dwie godziny, za mało, żeby grę oceniać. Jak pogram, to ci powiem, czy zasługuje na 96%. A plotki o tym jak Eidos kombinuje z recenzjami to zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwieś Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: *.chello.pl 27.07.09, 13:57 Skąd my to znamy...? W ostatnich latach wielokrotnie byliśmy nakręcani arcypochlebnymi recenzjami multiplatformówek, pisanych jednak przede wszystkim z myślą o konsolkach. Po przeczytaniu wszystkich tych recenzenckich ochów i achów, niejednokrotnie hajs sam wylatywał z portfela...a potem, kiedy gra była już zainstalowana na PieCyku, można było co najwyżej gorzko zapłakać i porzucać trochę mięsiwem. Tylko w ostatnich latach takich tytułów było co najmniej kilkanaście, ale najbardziej utkwiły mi w pamięci Mass Effect, Prince of Presia (cell-shaded), Gears of War, Devil May Cry 4 czy skrajnie przereklamowany Assasins Creed. Na szczęście są też wyjątki, jak choćby Dead Space albo Fallout 3, choć i tak, temu ostatniemu można mu wiele zarzucić (np. daleko idące uproszczenia, typowe dla konsolówek). Jako wielki entuzjasta sztuki komiksu i miłośnik Człowieka Nietoperza, mam nadzieję, że Arkham Assylum będzie właśnie takim wyjątkiem, choć w tym wypadku mój optymizm jest mocno umiarkowany. Odpowiedz Link Zgłoś
todraf Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie 27.07.09, 13:58 Wszystkich, którzy nie chcą płacić M$ za coś czego w Polsce nigdy nie będzie a chcą grać przez internet zapraszam do gry poprzez program Kai - wszystko za darmo, ale można grać tylko w te gry, które mają opcję gry lokalnej (oszukuje się konsole, która myśli, że gracze grają po sieci lokalnej omijając w ten sposób Live'a). Wszystkie informacje znajdziecie tutaj: 360link.blogspot.com/ To bardzo proste. Rozpowszechniajcie tę informacje bo na razie gra bardzo mało ludzi. A po co płacić komuś kto z was kpi już od tak długiego czasu za coś co i tak powinno być za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie 27.07.09, 14:13 no nie wiem, czemu by nie miało? czy ktoś mówi, że nie miałoby być? na pewno nie ja - grałem może dwie godziny, za mało, żeby grę oceniać. Jak pogram, to ci powiem, czy zasługuje na 96%. A plotki o tym jak Eidos kombinuje z recenzjami to zupełnie inna sprawa. ____ No zobaczymy ^^ ogólnie czekam na premiera zapowiada się nieźle..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty okoń Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 15:50 A Wincenty mysli że ta gra będzie baardzo dobra i odda należny hołd mrocznemu rycerzowi przykrywając cieniem reszte gier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: *.2-0.pl 27.07.09, 17:15 Będzie sequel - można wyczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 13:58 zbastujcie, może gra na prawdę jest dobra?, a jak nie graliście na tyle by się o niej wypowiadać, to nie wypowiadajcie się i nie sugerujcie tu Bóg wie czego!!! Bo już ten portal przypomina gazetkę Fakt, a redaktorzy zeszli do poziomu "dzieci Neostrady", a to nie świadczy pozytywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batglup Re: Pierwsza recenzja Batman: Arkham Asylum - wie IP: *.leed.adsl.virgin.net 21.08.09, 18:13 nie wierzcie w to, gral ktos w demo? ta gra niczym nie zaskakuje naprawde, myslalem ze to bedzie must have po demie wnioskuje ze napewno nie kupie ew. przetestuje u kumpla. wiem ze finalna wersja czesto rozni sie od dema ale model rozgrywki jest calkowicie chybiony jak dla mnie odpada w przedbiegach Odpowiedz Link Zgłoś