rrrafael 01.08.09, 18:01 Ech, gdyby w całości wyrzucili ten wątek z przyszłości byłbym bardzo wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sex Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 18:11 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaa Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 18:16 szykuje się niezła zabawa w AC 2 (tylko jedno mnie denerwuje w AC -animus po co on komu ?Lepiej by było bez niego , heh ale cóż zrobić życie..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.zone6.bethere.co.uk 01.08.09, 18:30 niestety AC było równie nudne co FC2. Wątpię aby z AC2 było inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? 01.08.09, 18:32 Wenecja już mi zbrzydła bo byłem tam 3 razy ale ta gra zapowiada się tak świetnie, że muszę ją mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xqwzts Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 18:35 @znudzony Co? AC był przy FC 2 jak stalker przy (wstaw dowolną gre robioną przez CITY INTERACTIVE) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.2-0.pl 01.08.09, 18:36 Animus sprzyja kontynuacji gry (i tak każdy wie, że AC to trylogia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.2-0.pl 01.08.09, 18:37 A ja się zgodzę, dla mnie i AC i FC2 były monotonne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 18:43 Dotychczas można było cały czas walczyć albo cały czas uciekać. W drugiej części przed jednymi będzie lepiej uciec, a z drugimi będzie trzeba walczyć. Gdzie różnica. Czuje, że gra będzie bardzo podobna i będzie się skupiała na gadźetach, które znudzą się po pierwszej godzinie. Tak, Animus był bezsensowny, równie dobrze mogli by to zamienić w przerywniki filmowe, ale ja chciałbym zobaczyć jak wreszcie te dane z pamięci łączą się z teraźniejszoścą. W końcu nowocześni zabójcy będą mieli broń i nowinki techniczne. Tylko kiedy dojdziemy do teraźniejszości? Spodziewam się jeszcze czasów dzikiego zachodu i drugiej wojny światowej =) Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? 01.08.09, 19:04 Obstawiam, że "trójka" będzie się działa w XIX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.2-0.pl 01.08.09, 19:25 Taka IIWŚ? Czemu nie. IIWŚ w TPP - świetnie! Bo durnych strzelanek mam już przesyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacha67 Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.com 01.08.09, 19:28 a ja obstawiam, ze w trojce bedziemy sterowac tylko Desmondem i akcja bedzie sie dziala we wspolczesnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.2-0.pl 01.08.09, 19:30 @wacha67: byleby tylko nie nabrał on nagle umiejętności asasyna i nie zaczął wspinać się po murach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alait Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.toya.net.pl 01.08.09, 19:54 AC był nudny ale można w niego zagrać w każdej chwili by wybić paru łuczników i wyłączyć Nie to co FC 2 Odpowiedz Link Zgłoś
rrrafael Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? 01.08.09, 20:01 @Alait no nie wiem, ja wyłączałem AC z dwie minuty . na prawdę, za nim wejdzie się z gry do menu głównego mija sporo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.chello.pl 01.08.09, 21:37 przeczytalem "assassins creed 2 bedzie nudniejsze?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mhroczny Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.chello.pl 01.08.09, 22:37 @Bunch: Teoretycznie Desmond jest Assasynem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.zone6.bethere.co.uk 01.08.09, 23:00 sam wchodzenie i wychodzenie z AC może zabić chęć grania. Podchodziłem do tej gry już dwukrotnie, ale za każdym razem mnie odrzucało. Widocznie sama grafa mnie nie satysfakcjonuję Odpowiedz Link Zgłoś
rrrafael Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? 01.08.09, 23:14 Dokładnie, ja wiele razy odczuwałem chęć zagrania w AC, ale gdy przypomniałem sobie o wychodzeni z gry, to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.2-0.pl 01.08.09, 23:18 O wchodzeniu i wychodzeniu. Jeśli gra faktycznie tyle czasu musiałaby się ładować to takie rozwiązanie jest dobre, bo zawsze lepsze coś takiego niż wpatrywanie się w pasek loadingu. A jeżeli to nie wymóg - to jest to faktycznie beznajdziejnie zrobione. 15 minut przeprawy żeby zacząć freerunning w jakimś mieście. Aaaaa... no i dojazd do tego miejsca jeszcze. P.S. Co tak ostatnio mało newsów na Gamecornerze? Nudą wieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysex Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 00:52 trzymajcie wianki, tak jest madrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pela Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.chello.pl 02.08.09, 02:30 chłopcy - wchodzenie i wychodzenie spróbujcie potrenować w rzeczywistości. ac był do dupy. natomiast jr to całkiem niezła panna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vault dweller Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 04:25 Wychodzenie jest proste - alt F4. Bez utraty postępów w grze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwg Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.lan-177.netconnect.pl 02.08.09, 07:35 nuuuuuuuuuuuuuuuuda ,nuuuuuuuuuuuuda niema sie czym podniecac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xDDD Re: Assassin`s Creed 2 będzie trudniejsze? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.09, 09:32 wwg jak cię to nudzi to się nie odzywaj dzieciaku. Idz do mamy z nia nie bedziesz mial nudno. Gra zapowaida się super i napewno ją kupie Dla tych co uważają że będzie nudną to mogą się mylić ale kto wie. podobna sytuacja jak z World at War Odpowiedz Link Zgłoś