hironobu15 02.08.09, 14:19 Nadal nic nie wiadomo o dokładnej dacie premiery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadowriver Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 14:25 @hironobu15, po co podawać datę jeżeli sami developerzy jej nie znają :p gra nie jest na ukończeniu by można było podawać dokładnej daty. Odpowiedz Link Zgłoś
polyman Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 14:25 Szkoda że tak spie...li design zarówno stwora jak i samego chłopaczka. Gdyby nie to byłoby doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
robberpl Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 14:37 stworek jest swietny, o chlopcu nie mowie bo mnie posadza o pedofilstwo nie ma co narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 15:02 Dokładnie. Design tego stworka to małe mistrzostwo . Odpowiedz Link Zgłoś
gramczasami Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 15:04 @polyman - A jaki typ stwora by ci pasował? Jeśli grałeś w colosusa, to powinieneś wiedzieś, że taki design Trico jest właśnie najbardziej odpowiedni. Widać gołym okiem, że stwór jest z tego samego gatunku co kolosy. Jest jednak dopiero "szczeniaczkiem" (aby mógł wzbudzać sympatię gracza) brakuje mu skamieniałych elementów na grzbiecie i głowie, ale jest również mniej bezmyślny i bardziej otwarty na otoczenie niż reszta "strażników". Mały kolos-gryf wygląda pięknie i sympatycznie, ale strach pomysleć jak będzie wygladał jak dorośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 15:04 Co to w ogóle będzie za gra ? Jakiś RPG ? Nic o niej nie słyszałem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 15:18 @gramczasami nie zgodzę się z Tobą odnośnie podobieństwa do kolosów, moim zdaniem są to dwa zupełnie niepodobne do siebie stwory... kolosy były owłosione, składały się z dużej ilości elementów skalistych stwarzały wrażenie czegoś pomiędzy zwierzęciem a częścią terenu, elementem topografii, nie miały zwierzęcych oczu, etc. projekt stworka triko moim zdaniem poszedł w zupełnie inną stronę, co nie zmienia faktu że design mi się bardzo ale to bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 15:57 Mi design tego stwora bardzo odpowiada. Bardzo czekam na tę grę i cieszę się, że Sony lubi wspierać ciekawe, nietypowe i oryginalne produkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
kauczuchowski Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 18:03 To ta gra dzięk iktóej konsola stej się ponadczasowa. Tak było w wypadku PS2 (ICO i SotC) właśnie w ICO i SotC zagrywam się pojmuje tą magie. Ta gra się w ogóle nie sprzeda tak samo jak poprzedniczki ale będzie najlepsza - biorę EK jak będzie (IOC i SotC mam EK) Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 18:26 kauczuchowski zazdroszczę tych EK Odpowiedz Link Zgłoś
kauczuchowski Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 18:44 elmo-chan - nie było łatwo - SotC EK na allegro za 160zł a ICO na ebayu za 250zł ;] Ale opłacało się. Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 18:54 @kauczuchowski, mówisz o takiej edycji? forum.computergames.ro/attachment.php?attachmentid=363950&d=1215541645 Ja ją kupiłem na giełdzie za 70zł. W folii na dodatek . Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 18:59 @tylacz mogłeś kopić dla mnie drugą Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 19:10 "Ja ją kupiłem na giełdzie za 70zł. W folii na dodatek ." ja za 80zł na allegro, jakieś półtora roku temu...za to ICO nie mogę za bardzo dostać w miarę przystępnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Re: Nowe informacje o Last Guardian 02.08.09, 19:34 Ja ICO i SotC ukonczylem dopiero w tym roku i obie gry mnie BARDZO urzekly, zarowno swiatem i historia. A zakonczenie w SotC bylo jednym z najlepszych jakie ogladalem, bardzo wzruszajace. Po prostu czuc zal glownego bohatera(przynajmniej ja to odczulem) . Polecam te gry goraca, szczegolnie osoba, ktore wgrach szukaja czegos wiecej niz:"strzelaj, banbang" Odpowiedz Link Zgłoś
fred_perry Re: Nowe informacje o Last Guardian 03.08.09, 11:05 Będzie mocna giera,ale przysło nam jeszcze długo ,dłuuugo czekac Odpowiedz Link Zgłoś
basior1982 Re: Nowe informacje o Last Guardian 03.08.09, 11:34 Mnie ciekawi gdzie są ci wszyscy narzekający na sony,przecież ta gra będzie tylko na ps3.No dalej ile można czekać? tatuś rozwal nas,napisz jaka to będzie lipa.Nie u2,nie hr,nie aw,nie fm3...dla mnie to jest najbardziej oczekiwana gra(mam xa i ps).To nie moda na produkcje team ico,ja grałem w obie i uważam,że to prawdziwe białe kruki.Za daleko ten horyzont w dodatku droga do celu usłana jest kosodrzewiną,która z łatwością przebija podeszwe trampka zawodnika szachoboksu,ale nielicznym to nieprzeszkadza iść w jego stronę z podniesioną głową,boso ale w ostrogach huh... Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pl Re: Nowe informacje o Last Guardian 03.08.09, 13:49 Fajnie ze gra Ci sie podoba i na nia czekasz ale po co podpuszczasz trolli? Odpowiedz Link Zgłoś
basior1982 Re: Nowe informacje o Last Guardian 03.08.09, 14:27 Bo w przeciwieństwie do większości nie mam zamiaru ich atakować po tym jak napiszą farmazony pokroju"ten szczur jest do dupy" czy "wolałbym fpp/tpp niż to" poprostu miałbym dowód na to kto jest fizycznym i mentalnym,a kto tylko mentalnym gnojem jednak teraz już chyba za późno Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy Re: Nowe informacje o Last Guardian 03.08.09, 14:47 @basior1982 widzisz... po posiadacze iksa nie atakują bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Nowe informacje o Last Guardian 19.08.09, 21:53 No to ja wracam do kolejnego przejścia gry Shadow of the Colossus i polecam zagrać w ICO rówież Odpowiedz Link Zgłoś