12345pll 03.08.09, 14:47 Sądze że data to 05.05.05....ojej 2005 rok już był, ale co to za różnica dla $ONY a może 2015 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandella Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 14:52 Odnosnie tej 3 godzinnej konferencji, to nie ma byc czasem 1 konf. po angielsku 1.5h i to samo po niemiecku tez 1.5h? Odpowiedz Link Zgłoś
xbox-maniak Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 14:52 Ale bym się ucieszył jakby wyszła pod koniec roku. Akurat kończy mi się kredyt za Xboxa360 i bym łyknął PS3 z GT5 i U2 na dokładkę. Czekam niecierpliwie na te targi. Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 14:52 patrzyłem w szklanej kuli - jutro premiera, wstawcie o tym newsa. PLZ Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 14:56 zapowiadają zapowiedź zapowiedzi. Przykre Pewnie sony chciało by zdążyć przed premierą forza 3 żeby się znowu nie ośmieszać Odpowiedz Link Zgłoś
majorzero Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 14:57 GTP to bardzo wiarygodne źródło. Nieraz już ciekawe rzeczy wyciągali. Plotek na temat GT5 i Slim jest za dużo by nie okazało się to prawdą, hype robią i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:02 @graczz11233: Jak będziesz miał takie wtyki jak GTPlanet (np. wywiad z Kazunorim) to chętnie o tym napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:05 @up C-C-C-Combo breaker! Kurde niech już się zaczną targi w Koloni grrr! Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:06 Ja mam wtyki do kontaktu, mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:12 Trzeba mieć kontakt z wtykami... Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:17 @Tracer: Zdąrzyć przed premiery Forzy? Może... ale to tylko dlatego żeby Forza miała konkurenta kiedy będzie wychodzić. Dla mnie wybór bylby oczywisty... GT5 która jest pierwszą grą z Serii GT na konsole nex-gen , czy Forze 3 - która jest drugą grą z serii FM na xboxa360 (gra jest tylko bardziej dopracowana skoro to 2 częśc, a poniecać się nią będą Ci, którzy mogą tylko kupić FM ;]) Skoro bylo mówione ze GT5 mogłoby już wyjśc... to i będzie mogło wyjśc w okolicach premiery Forzy... Zresztą, zobaczymy jak to będzie podczas gamescon (wtedy to dopiero posypią się komentarze... jak Sony znowu wygra konferencje ;] E3 - 1:0 Dla Sony, Kolonia - może bedzie 1:1, albo 2:0, TGS punkt za darmo dla Sony - czyli tak czy siak, Sony w tym roku wygrało 'konferencje') Odpowiedz Link Zgłoś
bartuskoo Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:24 Sony przestraszyło się Forzy. Ostatnio czytałem 3 dniowy maraton na IGN. I recenzent krótko mówiąć spuszcza się nad nową produkcją Turn 10. Miejmy nadzieję, że GT5 będzie równie dobry. I będziemy mogli poczytać trochę komentarzów walki między fan boyami. Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:27 franekk7: Jak nie wiesz czemu ludzie się podniecają Forza 3 to radziłbym trochę poczytać na ten temat bo się ośmieszasz. Pewnie nie wiedziałeś, że 3-osobowa delegacja z Polyphony Digital osobiście przyszła na E3 pograć w Forza 3, robili zdjęcia gameplayu i notatki, to chyba mówi samo za siebie. Takie jest ciśnienie na GT5, że wcale się już nie zdziwię jakby wydali grę przed świętami, no i w grudniu ta gra nie ma konkurenta bo MW2 to zupełnie inny gatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
muzi80 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:36 bo franek uwaza, ze E3 wygrało Sony .. sigh Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:38 donsterydo Ja slyszalem, ze w nocy wykradli tez caly kod i wydadza na Playa3 Forze jako GT5 z tego strachu i cisnienia, a ze bedzie taka sama grafika w obu grach to fani x boxa beda mowic, ze na X lepsza, no bo jak tak jak nie. Czy wszysscy musicie sie osmieszac? GT5 bedzie swietna gra i to wiemy juz po demie, a takze po poprzednich grach z tej serii, wiec nie wiem czemu fani X tak sie smuca. A takk na marginesie nie moga grac w Forze? Przeciez wszyscy podkradaja sobie pomysly, Sony M, M Sony, PES FIFIE, FIFA PES i tak dalej i tak dalej, czemu robic z tego tragedie? Odpowiedz Link Zgłoś
rafi5451 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:39 donsterydo- robili notatki bo innej opcji nie ma.Natomiast panowie co robią forze napewno mają gt5p Ja tu nie pisze o tym, że skopiują grę pod tą samą nazwa itp. ale konkurencja kradnie pomysły tak było jest i będzie.(przykład nfs shift ) Odpowiedz Link Zgłoś
kauczuchowski Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:43 GT5 w tym roku? Wreszcie by fanboye xO zamilkli na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi5451 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:50 już się wojna zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 15:56 irneriusz; rafi5451: Chodzi o to, że wcześniej podobno nigdy tak otwarcie nie wykazali zainteresowania inną grą z gatunku poza swoją. Najbardziej zdziwiony był chyba ten rosły łysek z bródką z Turn 10. bartuskoo: Np. w której grze lepiej jest odwzorowany bieżnik opony :-p Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 16:08 No i cool, eat my dust fm3 <hłehłełe> Odpowiedz Link Zgłoś
k2gow3 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 16:13 Wierzysz franek ze ms pokaze cokolwiek w koloni?? popatrz na zeszly rok i wyjmi wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 16:33 ''co do e3 to każdy wie że MS zmiażdżył konkurencje, polecam reportaż w pe143'' a ostatnio gadales ze pe to sonyboje eheh Odpowiedz Link Zgłoś
cichoociemny Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 16:51 @franekk7: Zapomniałeś dopisać franekk7 kontra głupota świata 1:0 Wyluzuj,zimny prysznic i będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 16:55 E3 wygrało sony ,tylko zatwardziali fanboje twierdzą inaczej. A pro po samej gry, ta data wydaje sie być pewna i oby to była prawda, to wreszcie xboty przestaną pisać pierdoły bo gra wyjdzie i pozamiata Odpowiedz Link Zgłoś
majorzero Re: GTPlanet: Spodoba Wam się data premiery GT5 03.08.09, 17:00 Może Polyphony spisywało rzeczy od Turn10 jakich nie można robić tworząc grę. Poczekajmy na oficjalną zapowiedź GT5 bo zapowiadane od dawna zmienne warunki pogodowe, nocne wyścigi i zniszczenia to nie w kij dmuchał. Jeśli to dadzą to PD może być spokojne, jeśli nie to będzie gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś