kessarath 09.08.09, 12:10 Jeśli to "Zapowiada się interesująco" to moje szczere kondolencje. Nie, nie mam PS3. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
killer_bob Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 12:12 Creators who participate in a competition should use their creativity and not their rip off skills to make? a game with original gameplay. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 12:14 LBP dla ubogich? Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 12:20 Ehm.. - kopia LB - tyle że sporo gorsza xD Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 12:28 Powiem krótko, zajebiste. Mam nadzieję, że ten tytuł trafi na xbla. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 12:36 LittleBigPlanet vs Toy Story vs Kochanie Zmniejszyłem Bachory, brakuje jeszcze żeby MS ukradł znów do tego "Get It Together" Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 13:11 Odnoszę wrażenie, że niektóre osoby komentujące tutaj, mają problemy z czytaniem oraz myśleniem. To jest projekt zaledwie 3 osób, microsoft, nie ma z tym nic wspólnego (póki co ). Cóż takiego wykorzystali z LBP? Ogólny design, wszystko duże, gracz mały ale idąc tym tokiem myślenia, LBP zerżnęło wszystko z Tom & Jerry na SNES'a. Nie popadajcie w paranoję. Nie widziałem, żeby był kreator poziomów, nie widziałem co-op'a. Póki co, zapowiada się niezły platformer, a, że autorom jak widać bardzo spodobał się design tworu media molecule, to go wykorzystują. @killerbob "Creators who participate in a competition should use their creativity and not their rip off skills to make? a game with original gameplay." Tak? To w takim razie, każda kolejna gra sportowa, każdy fps, tpp, rts, rpg czy wyścigi odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
krisk91 Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 13:31 Śliczna grafika jak na XNA, do tego naprawdę ładnie odwzorowali świat (szczególnie kuchnie). Jeżeli gameplay będzie przyjemny to może wydam te 200 ms points Odpowiedz Link Zgłoś
sasgeto Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 14:13 Nie 200, a 800. Jeśli projekt wygra w konkursie Dream Build Play trafi na XBLA, a nie Indie Games. Tak samo było z Dishwasherem. Odpowiedz Link Zgłoś
vir-evil Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 14:59 lethaldoze: ta, ukradl. Pewnie ciemna noca pan Microsoft wlamal sie do domku pani Sony, spladrowal, zgwalcil i czmychnal z piosenka pod pacha. Mi sie zbytnio nie kojarzy z LBP, ciut moze ale bez przesady. Design bardziej jak MicroMachines wyglada - podobna kolorystyka, ekran ladowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 15:34 Wiem że nie ukradł, tylko tak piszę, wiem że piosenki nie skomponował i wykonał Jack Tretton, tylko za odpowiednią sumkę wykorzystano ten utwór, to samo zrobił MS/agencja reklamowa. Ale ukradli pomysł na wykorzystanie tej piosenki, na gadzilion procent nie użyli by tego kawałka gdyby nie LBP. Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 20:01 Fajne. Inspiracja LBP niewatpliwa, ale komu to przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś