Dodaj do ulubionych

LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind

09.08.09, 12:10
Jeśli to "Zapowiada się interesująco" to moje szczere kondolencje. Nie, nie mam PS3.
Obserwuj wątek
    • killer_bob Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 12:12
      Creators who participate in a competition should use their creativity and not their rip off skills to make? a game with original gameplay.
    • lethaldoze Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 12:14
      LBP dla ubogich?
    • adamus7856 Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 12:20
      Ehm.. - kopia LB - tyle że sporo gorsza xD
    • xiem Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 12:28
      Powiem krótko, zajebiste.
      Mam nadzieję, że ten tytuł trafi na xbla.
    • lethaldoze Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 12:36
      LittleBigPlanet vs Toy Story vs Kochanie Zmniejszyłem Bachory, brakuje jeszcze żeby MS ukradł znów do tego "Get It Together"
    • xiem Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 13:11
      Odnoszę wrażenie, że niektóre osoby komentujące tutaj, mają problemy z czytaniem oraz myśleniem.
      To jest projekt zaledwie 3 osób, microsoft, nie ma z tym nic wspólnego (póki co suspicious ).
      Cóż takiego wykorzystali z LBP? Ogólny design, wszystko duże, gracz mały ale idąc tym tokiem myślenia, LBP zerżnęło wszystko z Tom & Jerry na SNES'a.
      Nie popadajcie w paranoję.
      Nie widziałem, żeby był kreator poziomów, nie widziałem co-op'a.
      Póki co, zapowiada się niezły platformer, a, że autorom jak widać bardzo spodobał się design tworu media molecule, to go wykorzystują.

@killerbob
      "Creators who participate in a competition should use their creativity and not their rip off skills to make? a game with original gameplay."
      Tak? To w takim razie, każda kolejna gra sportowa, każdy fps, tpp, rts, rpg czy wyścigi odpadają.
    • krisk91 Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 13:31
      Śliczna grafika jak na XNA, do tego naprawdę ładnie odwzorowali świat (szczególnie kuchnie). Jeżeli gameplay będzie przyjemny to może wydam te 200 ms points smile
    • sasgeto Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 14:13
      Nie 200, a 800. Jeśli projekt wygra w konkursie Dream Build Play trafi na XBLA, a nie Indie Games. Tak samo było z Dishwasherem.
    • vir-evil Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 14:59
      lethaldoze: ta, ukradl. Pewnie ciemna noca pan Microsoft wlamal sie do domku pani Sony, spladrowal, zgwalcil i czmychnal z piosenka pod pacha.

Mi sie zbytnio nie kojarzy z LBP, ciut moze ale bez przesady. Design bardziej jak MicroMachines wyglada - podobna kolorystyka, ekran ladowania itp.
    • lethaldoze Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 15:34
      Wiem że nie ukradł, tylko tak piszę, wiem że piosenki nie skomponował i wykonał Jack Tretton, tylko za odpowiednią sumkę wykorzystano ten utwór, to samo zrobił MS/agencja reklamowa.
      Ale ukradli pomysł na wykorzystanie tej piosenki, na gadzilion procent nie użyli by tego kawałka gdyby nie LBP.
    • powercontrols Re: LittleBIGPlanet inspiruje - Magnetic Mind 09.08.09, 20:01
      Fajne. Inspiracja LBP niewatpliwa, ale komu to przeszkadza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka