Gość: sex IP: *.dint.wroc.pl 13.08.09, 11:13 sex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asterix44 Na szybko - Kolonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:13 Chciałbym zobaczyć jak wracasz z pudełkiem Diablo III i nowiną, że już we wrześniu eh marzenia , nie ten czas i nie ten CON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Na szybko - Kolonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:14 @sex Tym razem komentarz Ci się udał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mckwack Re: Na szybko - Kolonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:19 1.Gothic 4 2.Cod 6 3.Nowy dodatek do sims 2(oprócz tego z wakacjami) 4.Assassyn 2 5.Brothers In arms (czy nowy będzie) 6.I najważniejsze CZY WORMS 5 BĘDZIE !!?? P.S. W redakcji macie Skype ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mckwack Re: Na szybko - Kolonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:20 *sims 3 I zapytajcie się czy planuje ktoś strategie w stylu Company Of Heroes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virganius Re: Na szybko - Kolonia IP: *.xdsl.centertel.pl 13.08.09, 11:21 Zdecydowanie coś o Heavy Rain! No i jakieś ciekawostki z Dragon Age'a. Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Na szybko - Kolonia 13.08.09, 11:22 Lecisz i nawet nie wiesz gdzie. gamescoM nie gamescoN Odpowiedz Link Zgłoś
niko12131 Re: Na szybko - Kolonia 13.08.09, 11:23 na gamescon czytałem że niebędzie tam wielkich wydawców tylko małe czyli bez .ea.ubi.activison. Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Na szybko - Kolonia 13.08.09, 11:24 Jak będzie Level 5 to się dowiedz kiedy dokładnie wychodzi Ni No Kuni - The Another World, reszta się tak średnio liczy dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eloshav Re: Na szybko - Kolonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:27 mnie interesyja hostessy porob pare zdjec ;'x Odpowiedz Link Zgłoś
wacha67 Re: Na szybko - Kolonia 13.08.09, 11:40 alpha protocol i PES 2010 !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuskoo Re: Na szybko - Kolonia 13.08.09, 11:45 - GT5 i jakiś bundle z PS3 w nowej niskej cenie. To chyba jedyny warunek dla którego kupił bym PS3. - Gra Agent od R* PS3 Only...coś więcej - LBP i GT na PSP (jakieś wrażenia) - Połączenie ms pointów i xbox live z pay-pal dla europy (podobno w USA juz jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacho Re: Na szybko - Kolonia IP: *.ptr.magnet.ie 13.08.09, 11:49 sprobuj wyczaic czy nadchodzi jakis rts w klimatach wojny na bliskim wschodzie. Marzy mi sie taki Company of Heroes z Abramsami, Black Hawkami, Humvees, SAWami i M4-kami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Na szybko - Kolonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:51 Gothic 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderca Re: Na szybko - Kolonia IP: *.sileman.net.pl 13.08.09, 11:56 - Ratchet and Clank: A Crack In Time - Mini Ninjas a z bardziej znanych to The Saboteur i Uncharted 2, ale o tym pewnie napisze sto innych serwisow. ps: co sie dzieje z nfs online? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty okoń Re: Na szybko - Kolonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 12:02 PS3 SLIM !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko - Kolonia 13.08.09, 12:14 sprobuj wyczaic czy nadchodzi jakis rts w klimatach wojny na bliskim wschodzie. Marzy mi sie taki Company of Heroes z Abramsami, Black Hawkami, Humvees, SAWami i M4-kami ---- tak jakby nie było ich już na pęczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldemar płoć [...] IP: *.75.63.17.ostrow63.ptc.pl 13.08.09, 12:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolonia [...] IP: *.chello.pl 13.08.09, 12:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Na szybko - Kolonia IP: 194.88.225.* 13.08.09, 12:26 Nowy Drakensang Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Na szybko - Kolonia IP: *.xdsl.centertel.pl 13.08.09, 12:30 Nie wiem, co to za zjazd, ale jeśli będzie taka możliwość to zainteresujcie się: -Mass Effect 2 -Dragon age (szczególnie chodzi mi o dodatki, o których ostatnio głośno, oraz jak długo będą wspierać grę i czy nowe dodatki/DLC będą płatne) -Mafia II (o tym to musicie coś się nowego do wiedzieć, inaczej nie macie, po co do Polski wracać) -Supreme Commander 2 (przede wszystkim dowiedźcie się, kiedy premiera) -Command'n'Conquer 4 (może jakiś filmik załatwicie) No i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Na szybko - Kolonia IP: *.tessel.pl 13.08.09, 12:32 BRUTAL LEGEND NA PC!!!!!!!!!!! (tak, krzyczę...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Na szybko - Kolonia IP: *.xdsl.centertel.pl 13.08.09, 12:33 Gość napisał: Nowy Drakensang ------------ Właśnie zapomniałem o nim. Dowiedżcie się, na ile godzin starczy, bo poprzedni był strasznie krótki. Wyczajcie jakiś nowy filmik albo chociaż screeny. I może jakieś info o Crysis 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Na szybko - Kolonia IP: *.tessel.pl 13.08.09, 12:33 ATSD to te posty w stylu "życzenia? Weź ze sobą serafina i nie wracajcie" itp to wam ludzie z redakcji czasem nie wala? bo czesto sie zdarzaja takie dość osobiste wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś