Dodaj do ulubionych

Street Fighter 4 - recenzja wideo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 23:30
ogol wlosy hipisie
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 212.106.151.* 25.08.09, 23:34
      a co przeszkadzają ci??
    • Gość: :D Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 23:41
      lepiej lepiej big_grin
    • yanek1982 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 25.08.09, 23:43
      Czy to jest jakaś nowa reklamówka Samoobrony? wink
    • flawless.obi Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 25.08.09, 23:45
      no, Sławek troszeczkę dojebany, że tak powiem. smile
      brawa dla Łukasza za wrzutę na Sławka z tym, kim gra w SF4. xD
      ogółem recenzja ładna, merytoryczna. zachęciła mnie do zagrania w tę grę.
    • achilles_333 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 25.08.09, 23:48
      Kim jest Łukasz Pytlik? I dlaczego jest taki nieprzyjemny? Jakieś chore aluzje co do wieku i wagi?
    • Gość: qqn Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.legnica.vectranet.pl 25.08.09, 23:51
      wyjaśnij krawat!
    • wiesiek777 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 25.08.09, 23:52
      nie no muszę to napisać...jestem pod wrażeniem...

+długość a co za tym idzie więcej info to pierwszy plus
      +dawka humoru nieco mniejsza niż przy innych reckach Sławka ale to wyszło na zdrowie nie ma rozpraszających wstawek z innych video....
      +w końcu się jakoś ubrał w miarę odpowiednio do nagrywania recki....;]
      i trzy największe minusy:
      -kursor widoczny w filmikach (mnie strasznie coś takiego irytuje)
      -zwolnienia nie wiem czy to ze względu na wymagania sprzętowe czy specjalny zabieg ale mi tam się nie podoba
      -nadal mówisz w wielu momentach raczej mniej zrozumiale niż bym mógł tego oczekiwać

no ale naprawdę cieszę się że zmieniono koncepcje ( a szczególnie długość) po prostu świetny materiał smile więcej takich tu trzeba....
    • flawless.obi Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 25.08.09, 23:56
      aha.
      Telewizja Trwam ma lepsze studio, niż wy.
      poprawcie studio, weźcie pod uwagę powyższe uwagi i będzie dobrze. smile
    • Gość: Trajwet Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 23:56
      Sławek mnie śmieszy, w tym pozytywnym tego słowa znaczeniu i szczerze mówiąc fajnie, że to on prowadzi te recenzje. A Street Fighter? Paluchy mam zbyt koślawe.
    • Gość: Marekdogers Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 00:05
      Gra niefajna, dla laika zbyt trudna. Grafika przyjemna. Sławek plus za tekst z "dzieciakami z refleksem ADHD" smile
    • achilles_333 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 00:06
      A i Sławek podołał wyzwaniu, nie dał się sprowokować :}
    • Gość: lavrenzo84 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.08.09, 00:20
      Gra jest tak zajebista ze grywam w nia juz 2 miesiace non stop.Uuffff
    • Gość: predi Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 26.08.09, 00:22
      Gdybyście mogli to chyba byście się w tym studiu pogryźli gdyby nie kamery. big_grin

Nawet fajna recka tylko za dużo wodzenia wzrokiem.
    • Gość: Pulpa Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 26.08.09, 00:56
      Jak dla mnie recka średnia. Spowolnienia obrazu, jakieś słabe merytorycznie. Bez polotu. Niestety panie Sławku nie ma pan ani medialnego głosu, ani wyglądu. Polecałbym już bardziej żeby spisać trochę treść recenzji i co jakiś czas wplatać coś na żywo. Proponowałbym trochę się powzorować na kolegach po fachu. Tu dobry przykład jak to robi niejaki Quaz:
      www.gaminator.pl/video/7250,LittleBigPlanet-videorecenzja.html
    • michrz Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 01:09
      Muszę powiedzieć, że bardzo pozytywnie mnie ta recenzja zaskoczyła. Właśnie czegoś takiego oczekiwałem - na temat, rzeczowo i z delikatnymi wstawkami humorystycznymi (dzieciaki z refleksem smile )

Oby tak dalej
    • st0lar Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 01:15
      Krwawo miało być... wink
      Sławek więcej recenzji wideo!
    • own3d1n1 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 01:15
      Na padzie gra się trudniej niż na klawiaturze, tak jak kiedyś trudniej się grało na Amigowym Joy'u; w dalszym ciągu nie mogę wykonać Ultra kochanego przez wszystkich Zangief'a, klawiszowy hardcore po prostu
    • Gość: ss Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 02:23
      sie postarałeś tym razem, spodenki od chińczyka poszły w zapomnienie, krawat elegancki i jakiś łysy kolo (kto to?bo nie chłopak dody?) wiec dobrze jest. Więcej żartów i bedzie super
    • Gość: Senshin Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 26.08.09, 02:31
      Ludzie kiedy Street Fighter na PC ma PREMIERĘ?? Nigdzie go nie ma nawet w sklepie Cenegi!! NIC... Nawet PRE-ORDERU...
    • szklanka_herbaty Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 03:01
      A ja jak już czasem pogrywałem to zawsze tym śmiesznym rozciągliwym dżangelmanem big_grin ... nie pamiętam jak się nazywał, ale sposób walki mnie po prostu rozbrajał, a przy okazji nawet fajnie się tą postacią grało tongue_out
    • Gość: BUNCH Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.2-0.pl 26.08.09, 03:29
      @Pupla: masz racje. Co do Quaza. Robi świetne recki. Szkoda tylko, że sam jest pajacem. Ale na wysoki poziom recenzji to nie wpływa.

A co do recenzji... szczerze to bardziej mi się podobały krótsze (ale treściwsze i dynamiczniejsze) recenzje jakie mieliście wcześniej, stał chyba za tym Krzysztof Woźniak, tak? Jeśli źle mówię to mnie poprawcie. A tak, tworząc studio, dostajemy chwile za zastanawianie się, różne spekulacje i tak dalej. Zamiast wziąć się ostro za grę. Nawet Tadek Zieliński bardzo ładnie recenzował "Call of Juarez: Więzy Krwii" na GZ. Takie rozwlekanie, według mnie nie wychodzi na dobre.

• Gość: Gość Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 26.08.09, 04:23
      Fajne review smile
    • Gość: mar3k Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 07:40
      No i koniec wideorecenzji, które lubiłem.
      Po cholerę namówiliście ich na zmiany? smile
    • ash-prawdziwy Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 08:47
      ad rem: dość rzeczowo i merytorycznie, aczkolwiek można było wspomnieć np. jak się robi combo, pokazać przykładowe etc. poza tym wspomniane zwolnienia NIE są fajne,
      ad hominem: @SS - dziwnie akcentujesz wyrazy i kładziesz nacisk w zdaniu na kończące słowa. znam tylko jedną osobę, która tak robi - pochodzi z zakopanego. poza tym dykcja - nie jest to czcze czepianie się, ale ciężko Cię było zrozumieć w niektórych momentach przecież to można dopracować, niemniej jednak chwała Ci za wystąpienie na wizji
      @pan prowadzący: rozumiem, że skrzyżowanie image michała piróga z buractwem i słabymi docinkami to Pana normalny sposób prowadzenia. jeżeli już się chce wbić szpilę przepytywanemu to można zrobić to z większym taktem, jajem i pomysłem - ogólnie kreacja na miarę dzieci z gimnazjum DNO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka