Dodaj do ulubionych

Street Fighter 4 - recenzja wideo

• d_pawel Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 08:51
      Pulpa -> Nie chcę wyjść na zazdrosnego redaktora, ale chociaż Gamer9 lubię, tak recenzji Quaza nie mogę strawić. Przeszkadza mi np. zbyt wielkie rozemocjonowanie w jego głosie. Przestałem także oglądać jego recenzje, kiedy zaspoilerował fabułę Mirror's Edge, bo uznał, że skoro on odgadł wszystko, to niech i jego widzowie już wiedzą.
    • psychol324 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 09:34
      Ta gra to szit, kiedyś grałem w SF 2 na pegazusie miesiącami ale w to godzinę nie potrafią pograć, ta gra jest zbyt dziwna nie wiem czemu...może dlatego, że zbyt przypomina mi granie na automacie którego zawsze nie lubiłem w barach bo pożerał ze mnie kupę forsy xD
    • pankomentarz Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 09:38
      niech dobrze zrozumiem - zrobiliscie rozmowe na temat gry, podczas ktorej prowadzacy program naigrywa sie z osoby, ktora zaprosil do studia zeby opowiedziala cos ciekawego?

żenua
    • Gość: nnn Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 09:40
      wygląda to daremnie ale ciekawe jak się będzie grać. ...............MORTAL KOMBAT 4 i tak najlepszy
    • radek.zaleski Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 09:42
      @pankomentarz

widziałeś zwiastun?
    • pankomentarz Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 09:44
      nie

czy teraz trzeba obejrzec zwiastun zeby zrozumiec o co chodzi w filmiku? juz ogladam
    • pankomentarz Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 09:46
      obejrzalem i... eeee nie wiem co to ma do rzeczy panie Radku, ale miło mi, dzień dobry!
    • Gość: juzek Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 09:47
      Widać postęp! Według mnie zmiany na plus. A te docinki prowadzącego dla mnie ok, jakby ktoś przeczytał tę część gamecornera gdzie autorzy napisali coś o sobie, to by skumał dowcip. (chyba)
      Inne plusy to wywalanie durnych wstawek i fajna czołówka.
      Dalej mi brakuje zgrania obrazu z lektorem czyli Sławkiem.
      Jedno tylko pytanie mam, te szramy na gębie to taka charakteryzacja?
    • Gość: juzek Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 09:50
      A faktycznie ze zwiastunem jest jaśniej, trzeba było to połączyć w jeden film.
    • Gość: DMG Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 212.180.146.* 26.08.09, 09:52
      Koszmar. Koszmar. Koszmar.
      Recenzja owszem, jest długa, ale jedynie dlatego, że recenzent waży każde słowo jakby w obawie, że się pomyli i trzeba będzie nagrywać jeszcze raz (na Boga, przeciez to nie leci na zywo chlopie! troche życia!). W efekcie całość jest rozwleczona i dynamiczna gra wygląda jak ciepłe kluchy. Przyczynia się też do tego brak odgłosów z gry - gdyby to samo powiedzieć w 3x krotszym czasie można by wmontować walkę wraz z odgłosami co znacznie poprawiłoby dynamizm.
      Fatalna dykcja i akcentowanie rodem z podbieszczadzkiej wsi to już niestety cechy dyskwalifikujące. Nie czepiam sie nawet wyglądu i prezencji bo może to i ciekawe zagranie by wstawić kogoś "charkterystycznego o bardzo oryginalnej urodzie" (na zasadzie, że ludzie będą rozsyłać linki do ludzi nawet niezainteresowanych grami z dopiskiem "o kur*, obczaj tego kolesia haha"), ale z taką dykcją to można dzieci straszyć.
      Reasumując: idzcie na kolanach do Krzysztofa Woźniaka i ładnie go poproście aby znów robił recenzję, gość był świetny i zresztą to właśnie dla jego recenzji zacząłem odwiedzać ten serwis. Okazuję się jak widzicie, że nie jest tak, że 'każdy może zrobić recenzję, więc po co płacić gościowi z zewnątrz'.
    • radek.zaleski Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 09:53
      no to wyjaśniam. zwiastun opowiadał historię Sławka, który musi mierzyć się z nieprzychylnymi komentarzami anonimowych internautów. Sławek postanowił jednak ich zwyciężyć i w następnym programie zaskoczyć przygotowaniem i strojem. w tym celu wynajeliśmy pana Wyzwanie, który bezlitośnie (tu trochę nie wyszło) przepytywał Sławka.

jak widać po komentarzach pod tą recenzją coś się nawet udało, bo do tej pory nie musiałem wyciąć żadnego komentarza. co zdarza się rzadko.
    • radek.zaleski Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 10:03
      "Okazuję się jak widzicie, że nie jest tak, że 'każdy może zrobić recenzję, więc po co płacić gościowi z zewnątrz'."

Być może masz rację. Szkoda, że nie mam pieniędzy.
    • Gość: ner Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.multimo.pl 26.08.09, 10:07
      Musze przyznac, ze wolalem poprzednie typy recenzji. Dynamiczniejsze, zabawniejsze i z pomysłem zamiast suchego wymieniania faktow. Cos innego smile
      Jednak nie kazdemu mozna dogodzic, a wiekszosc komentujacych walczyla o taki pelen 'profesjonalizm' (studio, ubior, itp.) jaki mozna spotkac wszedzie. Trudno.
      Mimo wszystko swietna robota.
    • Gość: mar3k Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:13
      O właśnie. Pisząc, że wolałem poprzednie recenzje, powinienem dopisać to co ner.
    • radek.zaleski Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 10:14
      @ner, @mar3k

ja też, ale czasem złamanie konwencji może być fajnesmile
    • Gość: maciu Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.icpnet.pl 26.08.09, 10:23
      radek nie musiales wyciac zadnego komentarza , bo po prostu tutaj pierwszy raz udalo ci sie zrobic normalna recenzje.
    • radek.zaleski Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 10:28
      @maciu

a czy słowo "normalna" jest komplementem?
    • pankomentarz Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 10:32
      Radku, nie idź tą drogą i nie słuchaj komentarzy na temat powrotu Krzysztofa Woźniaka. Jego recenzje były płytkie, pretensjonalne i pełne błędów!

Już chyba wolę oglądać Wasze ekskreperymenty! pozdrawiam!
    • Gość: blizz Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 26.08.09, 10:38
      Nie nadajesz się do tv, a do radia to w ogóle!! przecież bełkotasz?! w 40% idzie cię zrozumieć....
    • Gość: DMG Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 212.180.146.* 26.08.09, 10:40
      Radek wspomniał o przygotowaniu i stroju. Sławek chyba rzeczywiście się przygotował bo recytował powoli to czego sie wcześniej zapewne nauczył na pamięć, co jednak zupełnie zepsuło konwencję dialogu czy wywiadu (swoją drogą to ten łysy gość z wadą wymowy i docinkami na poziomie podstawówki to niby to "wyzwanie"?). Zaś co do ubioru to wystarczyło przeczytac jednostronicowy poradnik "jak ubrać się na wizji" żeby po raz kolejny nie popełnić błędu (Agora tyle tych filmików kręci, nie chce mi sie wierzyć żeby ktoś się tym nie zajmował!). Dzięki temu Sławek dowiedziałby się, że jego 'elegancki' czarny strój wygląda jak wielka rozmazana plama, sytuacje w małym stopniu ratuje krawat samoobrony który ktoś z litości wygrzebał z jakiejś redakcyjnej szafy i zarzucił mu na głowę.

Ogólnie gratulację dla Radka, ze jest dobrym szefem i próbuje leczyc kompleksy podwładnych, ale jednak "nie podążaj tą drogą".
      Szkoda, że nie stać was na kogoś lepszego, a przy słabych wynikach Agory, nierentowne serwisy takie jak Gamecorner zapewne jeszcze mocniej zostana przyciśnięte (zapewne przyjdzie propozycja pracy nad serwisem na zewnatrz firmy w zamian za 'udziały' z przychodów z reklam - w ten sposób właśnie Agora często likwiduje 'uschniętę gałęzie' (kto zna zarząd spółki ten wie kto taki mówi =)).
    • Gość: hg Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 26.08.09, 10:54
      żenada i pajacowanie
    • Gość: as Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:59
      To dajcie jeszcze dubbing na slawku i bedzie git majonez bo nie idzie go sluchac
    • Gość: juzek Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 11:12
      Właśnie z ciekawości próbowałem obejrzeć recenzję niejakiego Quaza. To rzeczywiście videorecenzja, tak dosłownie. Koleś puszcza video i czyta z kartki recenzję. Aaaaa!
      Sławku, Radku, Pawle! Nie idźcie tą drogą!
    • eszuran Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 26.08.09, 11:22
      Wiecie, jaki jest ideał wideorecenzji? Obejrzyjcie odcinki stareńskiego Escape czytane przez Knapika. Kogo obchodziło, że gość czytał wcześniej przygotowany tekst? Raz, że było to napisane rewelacyjnym językiem, a dwa, że Knapika można słuchać godzinami, bo on nawet książkę telefoniczną przeczytałby z zaangażowaniem. A Sławek? Cóż... mówi drętwo, nudno, rozwlekle, niewyraźnie. O szybkiej grze akcji. Dziękuję, postoję. Dotrwałem do połowy.
    • Gość: tomtom Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.icpnet.pl 26.08.09, 11:35
      moje ulubione kwiatki to : "...pasek zemsty",
      i "na klawiaturze gra się nawet wygodniej"...
      jestem ciekaw ile keyboard turnerów gra Zangieffem
      lub Guilem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka