Gość: Piechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:34 Patch 1.3 do Warhammera: Online - chyba dawno tak nie wypatrywałem daty premiery jak przy tej właśnie łatce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seba Na szybko - czekając na patcha IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.09, 10:35 Tak samo Panie Pawle. Jak ściągam łatkę to też nie mogę się doczekać, obojętnie dla jakiej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar3k Na szybko - czekając na patcha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:36 Hm... gothic 3, wiedźmin, gta któreś, counter strike, warrock, runes of magic i jeszcze więcej Odpowiedz Link Zgłoś
jiti Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 10:36 Czekanie na łatki to TW: Empire z nadzieją ze gra stanie się wreszcie czymś więcej niż wersją Beta (płatną do tego) to moje zajęcie od prawie roku. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 10:38 jiti -> Chyba pół roku . Co do łatki, jak zapewne wiesz, zapowiedzieli już jedną na koniec września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seawolf Re: Na szybko - czekając na patcha IP: *.one.pl 04.09.09, 10:43 a propos empire to ja też zawsze czekam na nowe łatki do niego. a widzieliście, że wraz z ogłoszeniem wypuszczenia nowej łatki do empire autorzy zapowiedzieli coś więcej?? a mianowicie rzekli tak: 'To show their continuous support for Empire: Total War, The Creative Assembly announces that this patch will pave the way for forthcoming DLC, including the first Expansion Pack which will be unveiled soon.' Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 10:49 Ciekawe, tego nie wiedziałem. Poczekam na więcej info o coś skrobnę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seawolf Re: Na szybko - czekając na patcha IP: *.one.pl 04.09.09, 10:58 tutaj jest info o tym: www.totalwar.com/empire/gameinfo/news.php?n=3422 trzeci czy czwarty akapit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zvs Re: Na szybko - czekając na patcha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 11:00 Zawsze czekam z niecierpliwością na łatki do TF2, ale z bardzo pozytywnie pojmowaną niecierpliwością. Właściwie nie wiem, czy mogę te wzbogacenia gry nazywac łatkami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacon Re: Na szybko - czekając na patcha IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.09, 11:13 Przy Football Managerze cały czas czeka się na łatki )) Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 11:18 W redakcji gamecornera jest chyba sporo fanów BF2 - tym bardziej dziwi mnie fakt ze nikt nie napisał ani słowa o oficjalnym wydaniu patcha 1.5, w którym oba boostery (Euro Forces i Armored Fury) są za darmo. blogs.battlefield.ea.com/bf2_2142/archive/2009/09/01/battlefield-2-update-v1-50-available.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 11:20 simplex -> Jak nie napisaliśmy? gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6974458,Na_szybko___latki_do_staruszkow.html Odpowiedz Link Zgłoś
biker48 Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 11:42 Ktoś może wie czy ta łatka do BF2 może być tylko zainstalowana na łatkę o niższym numerku czy może być na czystą grę, uaktualniając ją do 1.50? Bo jak na czystą to z chęcią sobie BF2-a zainstaluje, szczególnie, że dodatków to nie widziałem a jak trzeba od najstarszej łatki i kolejne doinstalowywać to sobie daruję.. Za dużo roboty Odpowiedz Link Zgłoś
ender140 Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 11:51 najczesciej mnie wkurza czekanie na polska wersje patcha. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 11:51 biker48 - Ze strony którą podał simplex wynika, że najpierw musisz zainstalować 1.41 (jest dostępne pełne uaktualnienie z 1.00). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Na szybko - czekając na patcha IP: *.tessel.pl 04.09.09, 12:02 Ja za zwyczaj nie gram w gry tuż po premierze więc nie mam takich problemow. Ale oczywiscie jestem idiotą i kupuję gry po premierze (w ARMAII jeszcze nie grałem, BIA:HH też, nawet w F3 w sumie nie ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 12:04 @d_pawel: Kajam sie - nie wiem jak moglem to przeoczyć. Sorry, po failu zapadam się pod ziemię Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 12:05 Proces instalacji przebiega tak 1.00 -> 1.41 -> 1.5 moim zdaniem jest do do przeżycia, zwlaszcza ze dostajemy za darmo dwa boostery ktore do niedawna warte były w sumie 20 dolców. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 12:06 simplex -> Ach, zapadać się nie musisz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VBSC Re: Na szybko - czekając na patcha IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 04.09.09, 12:31 To że gry Paradoxu musza byc pare razy połatane zanim zaczynaja dzialac zgodnie z przewidywaniami i zdrowym rozsadkiem to juz chyba taka nowa świecka tradycja Ale ja tam uważam że warto poczekać. A z tym patchem 1.50 do BF to wszystko cacy jeśli ktoś nie miał już wcześniej zainstalowanego Complete Collection - bo jak miał to się po instalacji robią zajączki... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_tosia Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 13:50 czekanie na patche to Team Fortress2 szczegolnie jak ma wyjsc up do postaci.. to jest cos.. Odpowiedz Link Zgłoś
biker48 Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 14:03 A to fajnie zatem jutro sobie BF2 zainstaluje z checia PAmietam ze przy wczesniejszej liczbie latek to mi sie odechciewalo Odpowiedz Link Zgłoś
anarchius Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 14:58 Gothic 3, Warcraft III Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Na szybko - czekając na patcha 04.09.09, 18:48 Ja z ciekawości zainstalowałem BF2 z tym patchem 1.5 . Powiem szczerze, że spodziewałem się większej poprawki jeżeli chodzi o hitboxy. Może na piechocie są dobre, ale pojazdy mają beznadziejne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piżmak Re: Na szybko - czekając na patcha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:16 do gta iv Odpowiedz Link Zgłoś