Gość: banc IP: 212.87.2.* 08.01.04, 22:55 Oj chyba sprawa nie jest tak jednoznaczna jak ja widzi prezes BTZ. No ale punkt widzenia zalezy od punku siedzenia, wiec co mial powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Nadal nie wiadomo, w której lidze pojedzie BT IP: 212.109.156.* 08.01.04, 23:11 Oj, panie prezesie. Kiepsko z pana głową, jeśli nie widzi pan różnicy pomiędzy fuzją dwóch klubów a upadkiem jednego i powstaniem innego. Ponadto żużel to nie koszykówka. Tam można było sobie kupić miejsce w najwyższej klasie rozgrywek. W żużlu do tej pory nie. Tu można najwyżej spróbować kupić działaczy. Ale z sądem będzie trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Wiadomo, wiadomo!!! IP: 80.51.184.* 08.01.04, 23:33 Bydgoszcz pojedzie w e-lidze, tylko takim dupkom jak za przeproszeniem fuj- sokołowski czy karwan zależy, aby sprawę odwlec. Interesują ich ci sami zawodnicy co naszych działaczy. To sokolisko wie, że jego zespolina dostanie od nas mocno po d......., jeśli transfery zakończą się po naszej myśli. Chciwy karwan z kolei chciałby pozyskać ich za grosze. Poza tym gul mu lata, że z Bydgoszczy pochodzi Tomek, który od wielu lat olewa jego propozycje. Liczy, że w przyszłym sezonie go pozyska, a ten może czasami wrócić do Bydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Nadal nie wiadomo, w której lidze pojedzie BT IP: 158.75.48.* 09.01.04, 09:28 Nie podnoście głowy bo Dombrowicz z tym specjalistą od UOP i Sportu tylko czekają by dokończyć to co zaczęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Grajmy Fair! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:17 Jeżeli komukolwiek zależy na poziomie spotkań w elidze żużla, będzie chciał, żeby Polonia jeździła w elidze, jeżeli dla kogoś liczą się tylko punkty na papierze i nie chodzi na mecze to pewnie chciałby się pozbyć niewygodnego przeciwnika... Kibice z regionu, a w szczególności z Torunia (ja jestem z Bydgoszczy) - zawsze klniemy na swoje kluby (Bydgoszcz na Toruń i na odwrót), ale to jest cała sól tego sportu!!!Czym byłaby eliga bez Torunia czy Bydgoszczy???Gdzie te Derby???Na kogo będziemy narzekać, jak nie na kluby przeciwne???Prawdziwi kibice-3majcie kciuki!!! Powodzenia dla wszysytkich klubów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Grajmy Fair! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 13:46 Pod jednym wzgledem masz całkowita rację: liga bez derbów straciłaby na atrakcyjności- ja jestem kibicem Apatora i nie wyobrażałbym sobie sezonu bez tych meczy. Wydaje mi się jednak ze cała ta otoczka juz dawno przestała miec znaczenie dla samych zawodników czy działaczy, którzy w mniej lub bardziej oficjalny sposób współpracują ze soba. I moim zdaniem to dobrze bo wyzywanie się do niczego nie prowadzi, a jedynie stwarza wrażenie że żużlowcom kibicują same agresywne półmózgi. Co do "grania fair" jednak to nie jest chyba tak prosto jak chcieliby to widziec działacze BTŻ, ponieważ o ile wiem nowy klub nie przejął całości długów starego. A to akurat nie jest "fair" wobec wierzycieli, czy wobec innych klubów, miedzy innymi Unii Leszno- i dlatego Rufin się pieni. Pewnie zakrzyczycie mnie, ale moim zdaniem ma troche racji. Można się tym nie przejmowac jeżeli nie ma się zbyt praworządnego podejścia do kwestii długów (mnie to akurat gila- nie moje pieniadze i nie mojego klubu dotyczy afera)- ja chciałbym BTZ w e-lidze bo wtedy będzie ona dla mnie ciekawsza, ale nie ma się co dziwic że inni mają odmienna opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Grajmy Fair! IP: *.ztpnet.pl 09.01.04, 16:28 A co ma wspólnego Bydgoszcz z grą fair? Dawno już zapomnieliście co to znaczy. Przekręty z dotacją z miasta to fair? Nie płacenie długów? Nie wypełnianie obietnic? Zagrywki na torze? Nie zasługujecie na starty w żadnej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Grajmy Fair! 10.01.04, 09:44 twoje pytania kierujesz do kibiców Polonii, członków BTŻ, zawodników Polonii, czy może jednak do kilku złodziei którzy juz na szczeście nie istnieją w bydziowym żużlu (Chyliński, Rózycki, JAsiakiewicz, Gruszka, W.Gollob) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Grajmy Fair! IP: *.ztpnet.pl 10.01.04, 16:14 A czy zachowanie którejkolwiek z wymienionych grup upoważnia do uznania że jest ta grupa bez winy? Czy słyszałeś głosy potępienia po nieczystych zagrywkach na torze w Bydgoszczy? Czy koś ujął się za wierzycielami klubu? Czy ktoś złożył kondolencję rodzine tragicznie zmarłego wierzyciela? Dla was wszystkich nie ma problemu. Byle klub był w e-lidzie. Nieważne czy zgodnie z prawem czy nie. A te podziękowania zawodnikowi, który wiekszość życia sportowego poświęcił Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Nadal nie wiadomo, w której lidze pojedzie BT IP: *.awacom.pl 10.01.04, 11:23 tylko sobie współczuć możemy, obydwie Polonie się sypią... Odpowiedz Link Zgłoś