Gość: toms IP: *.pl 11.02.02, 07:18 przynajmniej dla mnie ! a dla was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nathan Re: MJ - MVP meczu gwiazd!!! IP: *.acn.waw.pl 11.02.02, 11:36 Tym razem dla mnie nie. Przykre ale trzeba powiedzieć. Jak sie go chwali to i trzeba zganić. Zganić za to, że kompletnie zawiódł, nie tylko on zresztą. Przede wszytskim AI i to przed swoją publicznością, nie mówie już o J. Kiddzie (2 punkty na 18 minut gry!). Nie oglądałem meczu jeszcze, ale patrząc na box score Wschodu to wygląda to tragicznie. Całą ławka zagrała o niebo lepiej od tych co mieli rządzić na parkiecie. Pocieszam sie tylko tym, że, mając nadzieje, wyszło to z tego, że niechcieli się przemęczać. Gratulacje dla Kobe`go. Kobe was king for a day. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Mecz gwiazd - lipa IP: 217.11.142.* 11.02.02, 12:16 Gość portalu: nathan napisał(a): > Tym razem dla mnie nie. Przykre ale trzeba powiedzieć. Jak sie go chwali to i > trzeba zganić. Zganić za to, że kompletnie zawiódł, nie tylko on zresztą. > Przede wszytskim AI i to przed swoją publicznością, nie mówie już o J. Kiddzie > (2 punkty na 18 minut gry!). Nie oglądałem meczu jeszcze, ale patrząc na box > score Wschodu to wygląda to tragicznie. Całą ławka zagrała o niebo lepiej od > tych co mieli rządzić na parkiecie. Pocieszam sie tylko tym, że, mając > nadzieje, wyszło to z tego, że niechcieli się przemęczać. Jakiś dziwny był ten mecz. W trzeciej kwarcie Wschód zaczął odrabiać straty i zmniejszał je dwukrotnie do 10 ptk (z ponad 20). Niestety za każdym razem Payton wciskał trójkę i Zachód odskakiwał. Graczom Wschodu starczyło animuszu na pierwszych kilka minut trzeciej kwarty. A potem żaden z graczy pierwszej piątki już się nie pojawił! To nie to, że zawiedli. Oni po prostu nie wyszli na boisko, żeby walczyć o zmniejszenie przewagi. Ostatnie półtorej kwarty grali głównie: Pierce, Allen, McGrady, Shareef, Davis i O'Neal. A ich gra toczyła się wg zasady: rzucić trójkę nim minie 5 sekunda akcji. Nawet z 9 metrów przez ręce. :-( W ostatniej kwarcie całą pierwszą piątkę + Zo, któremu jako jedynemu chyba troszkę zależało, można było sobie obejrzeć siedzącą na ławce. Dziwne. Chyba olali sprawę. Tylko po co w takim razie takie mecze organizować? > Gratulacje dla Kobe`go. Kobe was king for a day. Grał najdłużej, oddał najwięcej rzutów i zdobył MVP. Żaden z niego król, ale nagrodę zdobył jak najbardziej zasłużenie. Szkoda tylko, że nie miał jakiejkolwiek konkurencji ze strony innych graczy. Poza akcją KG i kilkoma T-Maca, to cały ten All-Star Game średnio mi się podobał. Ot przyjechali se milionerzy, porzucali, popudłowali, pouśmiechali się i do domu. Kto nie oglądał - nie ma czego żałować. No może poza wsadem Garnetta i akcją duetu T-Mac to T-Mac ;-) I butami Webbera... :-) Pzdr, LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Mecz gwiazd - lipa IP: *.cu.com.pl 11.02.02, 12:29 tak jak ciebei LB zawsze mnie zastanawialo dlaczego na tych meczach gwiazd oni tak fatalnie pudłują , przynajmniej na początku! jest luzniejsza obrona i pkt powinny leciec jeden za drugim a tu pudlo za pudlem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nathan Re: Mecz gwiazd - lipa IP: *.acn.waw.pl 11.02.02, 13:23 Tak jak mówiłem przed meczem, zależec będzie jaką opcję wybiorą gracze. Czy odwalenie tego i szybko do domu, czy prestiż wygranej i walka do końca. Widac z tego co mówisz to drugie. Musze zobaczyć te buciki :-))), ale podobno Dżordż też wystąpił w jakiś nowych papuciach. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Mecz gwiazd - lipa IP: 217.11.142.* 11.02.02, 15:53 Gość portalu: nathan napisał(a): > Musze zobaczyć te buciki :-))) Jak pokazali zbliżenie butów C-Webba, to cała hala aż jęknęła. :-) Zobaczysz o czym mówię. Podobno Dżordż też wystąpił w jakiś nowych > papuciach. Też tak słyszałem, ale niestety mimo usilnych prób nie udało mi się ich przylukać. Z daleka były biało-czarne, ale to wszystko co o nich mogę powiedzieć. ;-) Niestety to niezbyt wiele... Pzdr, LB PS. Pare akcji było fajnych, ale mimo wszystko więcej "badziewia". Może zbytnio nastawiłem się na mecz "walki". Zresztą obejrzycie i sami ocenicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Mecz gwiazd - lipa IP: *.cu.com.pl 11.02.02, 13:43 ja uwazam ze Kobi nieslusznei otrzymal nagrode MVP bo gdyby Jordan gral tyle czasu co Kobi oddał tyle rzutów co Kobi i miałby tą samą skutecznośc to równiez zdobyłby 31 pkt i wtedy Wschod by wygrał !!! jak nei trudno polczyc bo dodatkowe 23 pkt (!ładna liczba) dała by wygrana wschodowi Ciekawe ze pierwsza 5 wschodu w sumie rzucila tyle samo co Kobie czyli 31pkt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nathan Re: Mecz gwiazd - lipa IP: *.acn.waw.pl 11.02.02, 14:17 Toms,a gdyby Kobe zdobył 6 tytułów, 10 razy króla strzelców, 6 razy był by MVP to też mógłby pretendować do tytułu najlepszego koszykarza wszech czasów. Gdyby Baron Davis, rzucił tyle samo co Kobe i grał tyle co on to też pewnie by został MVP. :-)). Nie zrobił tego nikt prócz Kobe`go i dlatego jest tak jak jest. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LakerFan Re: Mecz gwiazd - lipa IP: *.chello.pl 11.02.02, 17:06 LB gdzie oglądałeś mecz na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Mecz gwiazd IP: 217.11.142.* 11.02.02, 17:50 W restauracji w Championie w Mariocie. Byłem tam pierwszy raz. Kumpel zadzwonił do nich o 22:00 i spytał się czy będą dawali All Star Game. Okazało się, że nie ma problemu, byleśmy nie byli sami na sali ;-) Bo nie będą trzymać lokalu tylko dla nas. Pojechaliśmy, było z 30 osób i sobie oglądaliśmy. Całkiem fajna sprawa. Chyba będę tam wpadał na finały, zwłaszcza jak nadal żadna tv dostępna w Polsce nie będzie ich pokazywać. Swoją drogą to dobrze, że mecz był w Philadelphii, bo dzięki temu w domu byłem w pół do trzeciej. Jakby był w LA... :-) to poszedłbym od razu do pracy... Pzdr, LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nathan Re: Mecz gwiazd. Do LB IP: *.acn.waw.pl 11.02.02, 21:35 Och ty! ...... i nic nie napisałeś, że tam będą pokazywać ten mecz. Ech ...... Dobrze wiedzieć z tymi fianałami. Rzeczywiście mecz nie ciekawy, ale to zagranie T-Maca z obiciem o tablicę, rewelacja. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Mecz gwiazd. Do Nathana IP: 217.11.142.* 12.02.02, 09:32 Niestety, tak jak napisałem. Dowiedziałem się o takiej możliwości dopiero o 22:00 w niedzielę, a nie mam dostępu do internetu w domu :-(( No i nie miałem jak dać wam cynku... Pzdr, LB PS. Ale na finały można coś pomyśleć. Zwłaszcza jak nie będzie ich na żywo na DSF. A w restauracji Champions - im więcej chętnych, tym bardziej prawdopodobne, że o tej porze będzie otwarta i pozwolą nam oglądać meczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LakerFan Re: Mecz gwiazd IP: *.chello.pl 11.02.02, 22:50 dzięki za info. jeśli nie będzie innej możliwości, żeby obejrzeć finały na żywo napewno skorzystam z Championa :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
watto Re:Iverson i Bryant 11.02.02, 19:37 Ivverson powiedział, że nie chciał zdominować meczu ("take over"), bo nie o to chodzi . Aluzja do Bryanta. Jordan powiedział Bryantowi na meczu, że "We don't want you to take over tha game". Bryant rzucał 25 razy (dwa mniej od niechlubnego rekordu meczu gwiazd). A za każdym razem, gdy dotknął pilki był wygwizdywany (amerykanskie "boo"), a kulminacja niezadowlolenia kibiców nastąpiła przy wręczaniunagrody MVP. Słychać było takie "buuu", że nie można było nawet tego zignorować w krótkim wywiadzie po wreczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Jordan grał najbardziej widowiskowo IP: 216.194.6.* 12.02.02, 06:50 Jordan miał parę swietnych akcji. Jeden nieudany wsad nie jest czyms wyjątkowym. Sekundy wczesniej to samo zrobił Webber. Bez wątpienia Jordan grał najbardziej widowiskowo (oprócz Mc Grady). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: Jordan grał najbardziej widowiskowo IP: *.cu.com.pl 12.02.02, 09:14 Gość portalu: Jaś napisał(a): > Jordan miał parę swietnych akcji. Jeden nieudany wsad nie jest czyms > wyjątkowym. Sekundy wczesniej to samo zrobił Webber. > Bez wątpienia Jordan grał najbardziej widowiskowo (oprócz Mc Grady). Dokładnie! Oto chodzi w tym meczu zeby sie pobawic zeby bylo widowisko! A cozrobil Kobi? wymyslił sobie ze to jego mecz ze to on musi oddac najwiecej rzutow zeby byc MVP co z tego ze Duncan rzucał na lepszym procencie niz Kobi skoro Kobi sobie odpalił 25 razy! czy ta super gwiazda miała jakieś ciekawe zagranie z okazji meczu gwiazd? Coś ciekawego pokazał ? A no pokazał jak mozna samemu zdominować gre ! wystarczy powiedziec ze w meczy gwiazd Kobi grajac krocej niz srednio w sezonie rzucil sporo wiecej niz w sezonie zarowno z pola jak i z osobistych! i prosze nie mowic ze nie mial komu podawac :-))) Szkoda ze Kobi skoncentrowal sie na idywidualnych statystykach a nie na widowiskowosci tak jak zrobili to Jordan i T-Mac Odpowiedz Link Zgłoś
reggie KB MVP !!! 12.02.02, 14:54 Toms, to już nie jest śmieszne nawet. Nie zdobyłeś się nawet na docenienie postawy Bryanta. Wymyślasz jakieś bzdurne opinie,że KB chciał zdominować mecz, że sam grał etc. etc. I co z tego? Co ma teraz Wschód z tej pseudo widowiskowości Jordana czy McGradyego? Ma o jedną przegraną więcej. Jak słusznie zauważył chyba Nathan, Wschód grał tak, jakby mu zupełnie nie zalezżało na walce, a co dopiero na zwycięstwie w tym meczu. Z Zachodu najbardziej starał się Kobe, udowodnił na boisku po raz kolejny swoją realną wartość. To był dopiero prestiżowy mecz. Nie jakiś tam z najsłabszym Chicago, w którym KB i tak był najlepszym strzelcem, ale właśnie All Star Game. Doprawdy żałosna jest twoja argumentacja toms, że to 8 punkcików MJ było na miarę MVP. Załosna i niekompetentna. Brakuje ci widocznie zdolności oceny i docenienia niezależnych faktów, które rozstrzygnęły się na boisku. Zobacz, nawet Nathan, który miłośnikiem Kobego raczej nie jhest, w swoim poprzednim poście przyklasnął mu i miał odwagę na stwierdzenie, że Jordan jednak zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: KB MVP !!! IP: *.cu.com.pl 12.02.02, 15:24 uderz w stół a nozyce sie odezwą prosze prosze powrocił Wilt na forum i przypadkowo Reggie sie ujawnil w tym samym momencie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: MJ - MVP meczu gwiazd!!! IP: 195.117.2.* 12.02.02, 14:52 Którego? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LakerFan Re: MJ - MVP meczu gwiazd!!! IP: *.chello.pl 12.02.02, 16:29 kosmicznego :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś