Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA. Gortat bliski double-double, porażka Magic

IP: 188.33.103.* 06.01.10, 07:30
    W Konferencji Zachodniej są z bilansem 24-10 na trzecim miejscu, za Cavaliers
    i Cleveland. - chyba mowa o równoległym wymiarze???
    Obserwuj wątek
      • Gość: gdvxg NBA. Gortat bliski double-double, porażka Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 07:33
        orlando jest trzecie po cavaliers i clevland ha ha brawo
      • Gość: gość NBA. Gortat bliski double-double, porażka Magic IP: *.hist.uj.edu.pl 06.01.10, 08:04
        Ciekaw jestem, czy istneije jeszcze w świecie drugi kraj, gdzie z
        taką fascynacją opisuje się - dobre - ale przecież nie mistrzowskie
        występy jednej osoby. Kreuje się Gortata na bohatera narodowego,
        podczas gdy jest jedynie dosyć dobrym koszykarzem. Podobnie jest z
        wyliczaniem minut i sekund zagranych przez - pożel się Boże -
        'piłkarzy' polskich w Lidze Mistrzów. Co innego, gdy Kowalczyk
        zdobywa mistrzostwo świata, czy nawet któryś z bokserów o coś walczy
        (choć nie lubię bosku), ale robić szopkę z każdego meczu w którym
        wystąpił to chyba lekka przesada. Inna sprawa, że jest to wynikiem
        całkowitej mierności polskiego sportu.
        • Gość: Krejzol Re: NBA. Gortat bliski double-double, porażka Mag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 09:56
          Nie bluźnij. Ja nie rozumiem jak można podniecać sie i wypisywać ciagle o
          dyscyplinie, która nikogo n Świecie nie obchodzi (siatkówka). W innych krajach
          kolego, nawet jak te kraje nie mają swojego przedstawiciela w NBA pisze sie o
          tej lidze dużo bo to jest KOSZYKÓWKA I najlepsza liga na ŚWIECIE! Ja bym sie
          doczepił bardziej tego, ze piszą tylko o samym Gortacie, a reszte ligi się olewa.
      • Gość: Indy NBA. Gortat bliski double-double, porażka Magic IP: *.48.115.40.ltv.pl 06.01.10, 08:41
        Czemu nikt nie napisał o młodym drugoroczniaku z Indiany, który wręcz rozbił
        Howarda - Hibbert był gwiazdą tego meczu - 26 pkt, 8 zb, 4 bl. W tym chłopaku
        drzemie potencjał o którym Gortat może tylko marzyć. Zresztą Marcin w obronie
        kompletne zero - dla pocieszenia nie odstawał od Dwighta. Niby 8 pkt, ale kto
        oglądał ten wie... ogółem wynik sensacyjny bo Indiana w rozsypce - zawodnicy
        albo bez formy, trener do niczego a przegrywają ostatnio 30, 40 punktami.
      • Gość: jedrek NBA. Gortat bliski double-double, porażka Magic IP: *.ptim.net.pl 06.01.10, 08:44
        szkoda ze najlepszy mecz gortata byl zarazem najslabszym meczem orlando
      • Gość: gosc NBA. Gortat bliski double-double, porażka Magic IP: *.ptim.net.pl 06.01.10, 08:46
        "Polak wrócił do gry w drugiej kwarcie i był jednym z lepszych zawodników
        Magic. Dobił niecelny rzut Vince'a Cartera, a w końcówce pierwszej połowie
        wsadził piłkę po podaniu nad kosz od Jameera Nelsona."

pilke wsadzil to fakt tylko ze nie po podaniu Nelsona, asystentem w tej akcji
        byl Jason Williams
      • Gość: Dr. House Gortat lepszy od Carter'a i Lewis'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 09:26
        To mi się podoba ;]
      • Gość: fan basketa PLK IP: 83.238.165.* 06.01.10, 09:33
        Napisali byście lepiej, że w Polskiej Lidze Koszykówki jest taka bida, że operator oficjalnej strony internetowej PLK.PL zawiesił ze względu na półroczne zaległości ze strony ligi działalność i umieszczał będzie na witrynie tylko suche wyniki i statystyki. To jest problem basketu w naszym kraju a nie to czy Gortat rzucił 5 czy 3 punkty i ile minut spędził na parkiecie. Jeśli nikt nie zainteresuje się sytuacją polskiego kosza teraz to w przyszłości nie będziecie mieli o czym pisac w kontekście NBA bo żaden Polak tram nie trafi.
      • Gość: gość NBA. Gortat bliski double-double, porażka Magic IP: *.tktelekom.pl 06.01.10, 10:04
        proponuje oglądnąc sobie mecz, zenada, gw schodzi na psy !!!!!!!!!!!!juz
        prawie jak fakt!!!!
      • pawlan NBA. Gortat bliski double-double, porażka Magic 06.01.10, 10:26
        prawie czyni różnicę...
        Jeśli 8 punktów i 8 zbiórek jest bliskie double-double to jaky miał jeszcze 3
        bloki to według specjalistów od NBA w GW Gortat otarłby się o triple-double?
        Szczerze mówiąc nie chce mi się nawet już czytać tych wypocin na gazeta.pl
      • Gość: eRHa Podworko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 11:08
        "rzucił osiem punktów NA dobrej skuteczności"

Niezly pociejów...
      • Gość: znaFca_enbiej NBA. Gortat bliski double-double, porażka Magic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 13:11
        nawet z boxscore'a relacji nie umiecie napisać.

"Gortat Alley Oop Dunk Shot: Made (8 PTS) Assist: Williams (2 AST)" (z
        nba.com) - czarnego z białym pomylić, no brawo.

www.eurosport.pl/koszykowka/nba/2009-2010/gortat-dobrze-magic-nie_sto2173476/story.shtml
        - widać kto oglądał relacje, a kto nie.
      • Gość: precz z gortatem ten gortat to cienias. wstyd mi za niego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 13:13
        wstyd mi za tego pajaca. na szczescie tylko w polsce o nim sie
        pisze. wszedzie poza polska oceniaja go jako kompletne ZERO
        • Gość: chow Re: ten gortat to cienias. wstyd mi za niego IP: *.chello.pl 06.01.10, 13:33
          I dlatego zarabia ponad 5 mln za sezon. Zastanów się co piszesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka